ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Greek Cult Party!! Βάτες, Σκαρπίνι, Βιντεοκασέτες και δεκαετίες 80’s και 90!!
Τσικνοπέμπτη 28/2/19 νοσταλγική διάθεση μιας εποχής ανέμελης, γεμάτης ωραίες αναμνήσεις και ατέλειωτο χορο.Ολα τα ελληνικά ποπ τραγούδια που ακούγαμε στα πάρτυ!! DexXx Giannhs Kirlidis Djkirlidis..
μετά τις 21.00 στο Ισόγειο του Nostos Bar..!!

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας, έχει την τιμή και την χαρά να υποδεχτεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 19:30 έναν τόσο ξεχωριστό άνθρωπο και καλλιτέχνη!

Λίγα λόγια για τον Ζωγράφο:

Ο Ηλιάδης Τριαντάφυλλος γεννήθηκε στον Πετεινό της Ξάνθης το 1950 με σοβαρή αναπηρία στα χέρια και στο ένα πόδι. Άρχισε από μικρή ηλικία να ζωγραφίζει με το στόμα ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που του έθεσε η φύση. Σταθμός για την μετέπειτα πορεία του, αποτελεί η επαφή του με την Διεθνή Ένωση Αναπήρων Καλλιτεχνών, το 1967. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ενώ έχει πραγματοποιήσει και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

*Αποκλειστικό. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Σημιτσή, θα κατέβει όπως έμαθα ο γνωστός πολιτικός μηχανικός και σκηνοθέτης-ηθοποιός Δημήτρης Χαϊτίδης. Καλή του επιτυχία….προκαταβολικά!

……

*Οι Βάτραχοι και το Κυβερνείο σας προσκαλούν στο

μεγαλύτερο carnival party της πόλης !!!

Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Κυβερνείο !!! Σημειώστε έτσι απλά την ημερομηνία…Θα γίνει πανικός!

ΚΑΚΙΕΣ
Τι συμβαίνει τελικά με τον «εμφύλιο» που υποτίθεται είχαν κηρύξει ο ένας στον άλλο οι d.j. γνωστού ελληνάδικου; Και οι οποίο ενώ υποτίθεται ήταν στα…μαχαίρια και μέσα από το fb αντάλλασαν σκληρές κουβέντες μάλιστα ο ένας για τον άλλον, όχι μόνο τα «βρήκαν» σε χρόνο ρεκόρ –η διαφωνία τους λέει αφορούσε μια…γυναίκα-αλλά άρχισαν να βγαίνουν μαζί και για καφέ αλλά και για ποτό!
Το περίεργο της υπόθεσης;
Ναι μεν οι δυο d.j. τα «βρήκαν» αναμεταξύ τους, δεν ξέρω όμως τι λέει ο επιχειρηματίας του μαγαζιού κι αν τελικά θα ξαναπάρει στη δουλειά τον d.j. που αποχώρησε…οικειοθελώς ναι μεν, αλλά είναι κάθε μέρα στο ελληνάδικο πίνοντας το…ποτό του!

*Θα παίξει κανονικά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ 3 η Ρένα Καραγιάννη στην επιθεώρηση της Τετάρτης 6 Μαρτίου, ωστόσο ο σκηνοθέτης της, την έχει ετοιμάσει και κάτι…εξαιρετικό στον διάλογό της με την..»γιαγιά»! Σε αναμονή λοιπόν…

……

*Μετά χαράς η Χαρούλα Λαμπράκη δέχτηκε και φέτος την πρόσκληση της Θρακικής Σκηνής και θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια γκεστ σταρ στο Πικαντίλι Νο 3, ξεκινώντας μάλιστα την παράσταση με μια σπάνια ερμηνεία της με το Δίχτυ.

Περιμένουμε πως και πώς να την απολαύσουμε και πάλι την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης!!!

Όπου μάλιστα θα την συνοδεύσει με το μπουζούκι του όπως μαθαίνω, ο φοβερός  Στέλιος Στεφανίδης! Αλλά και μια ορχήστρα που θα περιλαμβάνει και…βιολί!

ΣΦΗΝΕΣ

Τελικά προχώρησε ή δεν προχώρησε το «ειδύλλιο» ανάμεσα σε νεαρό και δημοφιλή τραγουδιστή με…πριγκίπισσα του Καρναβαλιού καταγόμενη εκ…Καβάλας; Ή επειδή μάλωναν από την πρώτη στιγμή…πριν κάνουν οτιδήποτε, χώρισαν λόγω…ασυμφωνίας χαρακτήρος!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ