ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ήρθαν οι στολές της Θρακικής Σκηνής οπότε και μπορούν να πάνε να τις παραλάβουν αυτοί που θα κάνουν παρέλαση με το Carnival club. Πληροφορίες Τόρη Παπαδήμα 2541106015

*Συνεχίζεται ανελέητος ο «πόλεμος» μετά των d.j. του ΚΥΤΤΑΡΟ live, πρώην και νυν.

Χθες ήταν η σειρά του Κώστα Σπυριάδη λοιπόν να σχολιάσει αυτά που συζητήθηκαν τον τελευταίο καιρό και ιδού τι δήλωσε:

«Συγνώμη αλλά θα το πω.. με στεναχωρεί το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζηλεύουν η αλλιώς χαλιουνται με το να βλέπουν καλά τους υπόλοιπους.. δυστυχώς η κοινωνία έχει καταντήσει ένα περιβόλι ζήλιας και κακίας….όλοι έχουν άποψη χωρίς να ξέρουν τι έχει περάσει ο καθένας και ρίχνουν απλά πικρόχολες κουβέντες και σχόλια μόνο και μόνο για να διαλύσουν καταστάσεις. Η σωστή πλέον αντιμετώπιση είναι το γραψαρχ….. αλλά και πάλι δε σταματάει ποτέ αυτό….είναι της εποχής μας η κακία.. το μόνο που έχω να ευχηθώ σε όλους αυτούς είναι υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους. καλημέρες…»

-Καληνύχτα Ιορδάνη!

….

*Πάντα ιππότης και μοναδικός ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος, σχολίασε ως εξής την φωτογραφία που βλέπετε…

«Όταν η τέχνη συναντά την υπέροχη φωνή του Γιώργου Καρυπίδη, και την ομορφιά της Πριγκίπισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, Θεοδώρας Κουρούπη».

-Αληθινός πρίγκιπας του λόγου ο Δημήτρης!

….

*Άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ της η υπέροχη Αθανασία Δουμουχτσή και επέστρεψε…σέξι, ανανεωμένη και λαμπερή!

Θαυμάστε την! Μια Θεά…

…..

*Ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρηματιών Ν. Ξάνθης ανακοινώνει ότι διεξήχθησαν με επιτυχία την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στο Hotel  Z Palace & Congress Center, οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ακολούθησε συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά την ολοκλήρωση της, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ιερόπουλος Ιωάννης

Αντιπρόεδρος :  Λαφτσοπούλου Νικολέττα

Αντιπρόεδρος Β: Χριστοδούλου Σάββας

Γεν. Γραμματέας: Αράπης Αθανάσιος

Ταμίας: Χατζηδοπαυλάκης Παρασκευάς

Μέλη: Κοψαλίδου Αθανασία, Κωνσταντινίδης Ιωάννης

Μη υφισταμένου άλλου θέματος προς συζήτηση, η συνεδρίαση του  Διοικητικού  Συμβουλίου έλαβε τέλος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΚΑΚΙΕΣ
Τον «χτύπησε» στο…κούτελο η «λαμαρίνα» -όπως μαθαίνω για γνωστό εκδότη- όταν γνώρισε υπέροχη δίμετρη υποψήφια δημοτική σύμβουλο που θυμίζει πολύ την…Παπαρίζου. Άλλος άνθρωπος στη κυριολεξία…όλο ευγένεια, και κολακείες για την ομορφιά της..
Συμβουλή της στήλης:
1.Πρόσεχε γιατί θα βρεις το…μπελά σου εσύ στο τέλος, γιατί άλλο οι «πιτσιρίκες» κι άλλοι οι «γυναίκες» με προσωπικότητα..
2.Και φρόντισε παράλληλα να κρατάς και μια σταθερότητα χαρακτήρα, γιατί το κορίτσι ακόμη δεν κατάλαβε με τι κυκλοθυμικό τύπο…έμπλεξε! Γιατί δεν ρωτάει την…. «κολλητή» της που τον έφαγε 6 χρόνια με το….. «κουτάλι» και τον ξέρει καλύτερα από όλες; 

ΣΦΗΝΕΣ
Αληθεύει ότι γνωστός ζεν πρεμιέ δημοφιλής τραγουδιστής, προσπάθησε να «παίξει» και με την πριγκίπισσα αλλά και με την…βασίλισσα αλλά τελικά έφαγε κι από τις δυο…κόκκινη κάρτα; Από την ξανθιά γιατί έχει σταθερή σχέση εδώ και 1-2 χρόνια κι από την μελαχρινή γιατί είναι «γάτα»;

*Ο Νίκος ΑΠΕΡΓΗΣ έρχεται στο BAISERcafe|bar 06/03/19

Το καλύτερο “Live” πρόγραμμα των τελευταίων ετών , δυνατό και κεφάτο κάνει τους πάντες να διασκεδάζουν

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ