ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:30 στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ

Ο Σύλλογος Νεολαίας Κιμμερίων σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα της ΦΕΞ, παρουσιάζουν την κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντό, «Το καθάρσιο του παιδιού».

*Χαμός έγινε στη Ξανθίππη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ερωτευμένοι και μη πήγαν να απολαύσουν την Μάνια Ασλάνογλου και το όμορφο πρόγραμμα της, ενώ κατάμεστο ήταν το γνωστό καφέ ρέσταραν από ερωτευμένους, πιστούς και άπιστους!

….

*Βέβαια ο Μάκης έκανε κι ένα ένα φάουλ και δέχτηκε την παρατήρηση μίας φίλης του στο fb. Δείτε τι έγραψε

Katerina Mitsala Καλησπέρα χαμηλώστε το φωτισμό να είναι ποιο ρομαντικά

Makis Topalidis Σεβαστή η παρατήρηση! !!! Ευχαριστώ

….

*Πάει κι έκλεισε. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι ο παρουσιαστής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και στο φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο instagram

(σ.σ. Και μετά Πασχάλη θα πάμε για…σούπα!)

…….

ΚΑΚΙΕΣ
Σε φόρμα τον είδα αργά το βράδυ της Πέμπτης (Αγίου Βαλεντίνου) στη «Ξανθίππη» τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη, να απολαμβάνει…ερωτικά τραγούδια και να απολαμβάνει κόκκινο κρασί με την αγαπημένη του…
Και λέω σε φόρμα, γιατί εκτός των άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου όχι μόνο του ευχήθηκε από μικροφώνου καλή επιτυχία, αλλά και του χάρισε κι ένα πανέμορφο τραγούδι που λέει…. «πάμε γι’ άλλες πολιτείες»!
(Σ.Σ Πάμε γι’ άλλες πολιτείες…ερωτικές…πάμε γι’ άλλες πολιτείες…πολιτικές!)

*Τι σημαίνει η γυναίκα για τον ποιητή και συγγραφέα Αναστάσιο Τσορλίδη; Ιδού το σχόλιό του όπως το αλίευσα την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το fb:

O Αναστάσιος Τσορλίδης Αγίου Βαλεντίνου.

Ή γυναίκα για μένα είναι το μεγαλύτερο θείο δώρο και ποτέ δεν θα περίμενα την 14η Φεβρουαρίου για να κάνω ένα δώρο κάποιας Α Β Γ χρηματικής αξίας για να δείξω την αγάπη μου.

Σεβασμός, ειλικρίνεια, κατανόηση, διάλογος, ισότητα… σημαίνει αγάπη και όλοι οι άνδρες πρέπει να τις εφαρμόζουμε 365 μέρες το χρόνο και όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου.

Φιλικά

Καλημέρα

Αναστάσιος Τσορλίδης»

-Καληνύχτα….Βαλεντίνα!

…..

*Μια υπέροχη και τεράστια ανθοδέσμη πήγε ο φοβερός παραγωγός λαδιού ο Αργύρης στην αγαπημένη του σύζυγο και παράλληλα της αφιέρωσε και τα παρακάτω θερμά λόγια από το fb:

«ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΩ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΤΕΕΕΕ»

*Στο φοβερό ΚΑΘΟΔΟΝ θα τραγουδήσει ο παλιός παραγωγός του  life 921 fm και δημοφιλής τραγουδιστής Άγγελος Δήμου.

Πότε; Στις 7/3/2019. Σημειώστε το στο καρνέ σας…!

ΣΦΗΝΕΣ

Ειδύλλιο γνωστού δημοσιογράφου με δίμετρη και ξανθιά που γνώρισε εξ’ αιτίας του διαγωνισμού για την Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2019; Προς το παρόν δεν έμαθα πολλές λεπτομέρειες, θα του δώσω όμως τη συμβουλή μακριά κι από τις ξανθιές αλλά κι από τις …μικρές! Καίνε!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ