ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Παύλος Σιδηρόπουλος – Ζωντανό Αφιέρωμα από τους ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ | Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο NOSTOS Live

To Σάββατο 16 Φεβρουαρίου..! “28 χρόνια χωρίς τον Παύλο”

Ενα ζωντανό αφιέρωμα στον ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, τον Πρίγκιπα της Ελληνικής Ροκ σκηνής, από τους ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..!
προσέλευση: μετά τις 22.00 | είσοδος 5€

*H Δήμητρα Μπαλιάκα λοιπόν, φοιτήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του ΔΠΘ αλλά και γνωστή ήδη στο κοινό ως τραγουδίστρια, είναι η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

….

*Πρόκειται για την 23χρονη φοιτήτρια από το Φανάρι Κομοτηνής που έγινε γνωστή στα φωνητικά της μπάντας Mice the swing Band, η οποία έχει κάνει πολλές εμφανίσεις και στην Ξάνθη αλλά και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

….

*Ποια άρεσε προσωπικά σε μένα; Θα σας το αποκαλύψω κι ας ενοχληθούν μερικές μερικές…

Η Κουρούπη Θεοδώρα-Ελπίδα από την Κομοτηνή! Πραγματικά υπέροχη και ιδού την ώρα που με παράπονο λέει στον Δημήτρη Πετρόπουλο πως ενώ είχε εκλεγεί…κατά λάθος οι ψήφοι της πήγαν σε άλλη κοπέλα…αλλά ευτυχώς αποκαταστάθηκε το λάθος!

-ΥΠΕΡΟΧΗ με κεφαλαία!

….

*Η ανάρτηση του παρουσιαστή της Βασίλισσας του Καρναβαλιού Δημήτρη Πετρόπουλου τόσο το 2018 όσο και το 2019 ήταν εξαιρετική χθες με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με την φωτογραφία που βλέπετε και την παρακάτω αφιέρωση στην γυναίκα του, την οποία λατρεύει!

«Σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι της μιας ημέρας. Εμείς γιορτάζουμε 364 μέρες το χρόνο. Αυτήν την ημέρα 14/2/2019 την αφήνουμε για τους άλλους. Με Χρυση Αντωνιου my baby…»

-Μοναδικός!

*Ποια άλλη μου άρεσε πολύ αν και δεν εκλέχτηκε και κακώς κατά την γνώμη μου; Μα η υπέροχη Κομοτηναία Δώρα Παπαδήμου που είχε ίσως και το πλέον προκλητικό ντύσιμο και ιδού η εμφάνισή της με τον Δημήτρη Πετρόπουλου…

Ξανθιά, ψηλή και υπέροχη! Αλλά για μια ψήφο δεν εκλέχτηκε Πριγκίπισσα του Καρναβαλιού! Κρίμα…ειλικρινά…

…..

*Ερώτηση. Γιατί τελικά κύριε Λύρατζη ο «πειρατής» βασιλιάς του Καρναβαλιού απουσίαζε από τον διαγωνισμό της Τετάρτης στο Elisso Hotel

Κι έβγαλε μάλιστα χθες μια αποκαλυπτική αλλά ΠΑΛΙΑ φωτογραφία με την φετινή βασίλισσα …έχοντας την παρακάτω καυτή ανάρτηση στο fb:

«Τελικά και οι γοργόνες έχουν…βασίλισσα! Καλή επιτυχία βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού»

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ