ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Από τους εκπροσώπους των Καρναβαλικών συλλόγων
ΣΗΜΕΡΑ (19.00) ΣΤΟ ELISSO ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019

*Αποκλειστικό Ο τρομερός Χάρης Βαρθακούρης θα εμφανιστεί στο Κυβερνείο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Μαζί του θα είναι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

…..

*Αποκλειστικό 2. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης προσκαλεί τους φίλους κυνηγούς με τις οικογένειες τους στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 23 Φεβρουαρίου στο κέντρο

‘’ΚΤΗΜΑ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’ 5ο  χιλ. Ξάνθης – Ιάσμου, ώρα προσέλευσης 21:00.

Ελάτε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μία ξένοιαστη βραδιά με το

μουσικό σχήμα του Κουμουλίδη Γιώργου και  Γεωργία Ταστσόγλου, ποιοτικό φαγητό και απεριόριστο ποτό.

Πολλές εκπλήξεις……    πολλά και πλούσια δώρα………

Τιμή εισόδου  :

άνδρες 15,00

γυναίκες και παιδιά 10,00

ΤΟ Δ/Σ

……

ΚΑΚΙΕΣ

Πρόταση να συμμετάσχει στην επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής «Πικαντίλι Νο 3», δέχτηκε όπως μαθαίνω μελαχρινή νέα τηλεπαρουσιάστρια που ξεχωρίζει ιδιαίτερα με την γοητεία της..

Η απάντησή της ωστόσο ήταν αφοπλιστική… «Δεν μπορώ να παίξω γιατί με τίποτα…δεν μπορώ να μάθω λόγια», είπε με νόημα…!

Κι για να είμαι ειλικρινής, την είπα την κακία μου…διότι ο ρόλος της δεν υπερβαίνει στο διάλογο 5-6 φράσεις!

(σ.σ. Και στο κάτω κάτω της γραφής κορίτσι μου, πως γίνεται και τα στιχάκια στα τραγούδια τα μαθαίνεις και δεν μπορείς να μάθεις λίγες γραμμές;)

*Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση των Εβριτών Ξάνθης για τα χαρισματικά παιδιά

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου τέχνης και σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η διάλεξη του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης με θέμα «Χαρισματικά παιδιά-αναγνώριση, διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς» με ομιλήτρια την κα Δανάη Δεληγιώργη, Ψυχοπαιδαγωγό Κοινωνικής & Συναισθηματικής Ανάπτυξης, Eπιστημονικά Υπεύθυνη Προγραμμάτων Χαρισματικότητας MEΝSA.

….

*Ο Σύλλογος Εβριτών Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και το πλήθος του κόσμου που τίμησε την εκδήλωση και ενημερώθηκε για το ζήτημα της χαρισματικότητας

….

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιο ζευγάρι υπό…χωρισμό έκλεισε τραπέζι σε κοσμικό εστιατόριο λόγω του… Αγίου Βαλεντίνου το βράδυ της Πέμπτης, μπας και τα…ξαναβρούνε; Αν και…γυαλί που σπάζει ή ραγίζει, δεν… «ξανακολλάει» κορίτσι μου! Απλά πράγματα…

*Για άλλη μια φορά ο Θρηίκιος Ήχος, σε μια δυνατή παραδοσιακή βραδιά με την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού του “Ήρθι Κιρός. Σας περιμένουμε όλους.

Μόνο στα Φαναράκια! Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου. Τηλέφωνο για κρατήσεις 25410 73606.

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ