ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το 4ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης από την Παρασκευή 6 έως
την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στην Ξάνθη

 

*Με κάτι εξαιρετικό ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου και διαβάστε παρακάτω:

80’s DISCO BEACH PARTY !!!

Μια βουτιά στα παλιά!!!

Μια βουτιά στη disco από τους μεγαλύτερους D.J.’s της Ξάνθης….!

Back Stage Team από το χθες …στο σήμερα, σε μια υπέροχη βραδιά αναμνήσεων….!

Για ΜΙΑ, μοναδική και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Βραδιά, στην Παραλία Πόρτο Μόλο (Porto Molo) Αβδήρων Ξάνθης …ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ Των D.J.’ς….. disco…ΜΕ όλους εμάς.. που Μαζευόμαστε, για να Ακούσουμε, ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… έτοιμοι να Συγκινηθούμε , να θυμηθούμε, να δούμε Ανθρώπους, αφού Χαθήκαμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.. και φυσικά να ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ!!

…..

*Πότε θα γίνουν όλα αυτά…; Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στην Παραλία Πόρτο Μόλο (Porto Molo) Αβδήρων Ξάνθης στις 9 μ.μ. ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ παραθαλάσσιο ΠΑΡΤΥ από τους D.J.’s μιας άλλης εποχής, με Χορευτικές Παγκόσμιες Μουσικές… στο 80’s DISCO BEACH PARTY …

Οι D.J.’s που, με πολύ μεράκι και φλογερή ψυχή δημιούργησαν – ανέπτυξαν την νυχτερινή διασκέδαση στην Ξάνθη, που διέδωσαν και δίδαξαν μουσική, θα παίξουν ξανά …όπως μόνο αυτοί ξέρουν, δημιουργώντας ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ατμόσφαιρα!!!

……

*Συμμετέχουν οι D.J.’s : Γιάννης Γεκτίδης, Βασίλης Μπουζούρης, Βαγγέλης Σίμος, Νίκος Ιγνατιάδης, Δημήτρης Σταυρίδης (Denosaur), Anonymous (Δημήτρης Δημαρχόπουλος), Χρήστος Κοτσάνης, Αλέξης Γιάκατης, Μπάμπης Θεοδωρίδης (Celedano), Δημήτρης Καζαζιάδης, Νίκος Κουτσουρίδης, Σίφης Μεϊμαρίδης, κ.α.

……..

ΚΑΚΙΕΣ
Τελικά η δημοφιλής ηθοποιός και bar woman Χρύσα Τσακίρη όταν λήξει η καλοκαιρινή σαιζόν, τι θα κάνει;
Θα επιστρέψει στο ανανεωμένο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο ή θα συνεχίσει (με πρωϊνή δουλειά πάντα) στη περιοχή του Νέστου όταν ευνοούν φυσικά οι καιρικές συνθήκες ή έρχεται κόσμος για ορειβασία;
Αποκλειστικές λοιπόν δικές μου πληροφορίες λένε τα εξής:
1.Οι σχέσεις της Χρύσας με τον Τάκη Αλεξούδα είναι άψογες.
2.Πρόταση από τον Τάκη έχει δεχτεί από τώρα…
3.Την τελική ωστόσο απόφαση θα λάβει τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου αφού ναι μεν θέλει να φύγει από τη νύχτα…αλλά παράλληλα συνεχίζει και την γοητεύει πάντα η…νύχτα!

……

*Στο ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ στην πλατεία Αντίκα θα τραγουδήσει αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Άκης Μακρίδης και χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμά του στο fb:

«Πάμε αυτό το Σάββατο να κάνουμε ένα ακόμα xαμό στο μαγαζί το πρώτο σκαλί live απέναντι από ψωμί κ σοκολάτα»

….

*Δείτε αυτό το αυτοκίνητο πως βρέθηκε χθες στις 16.30 περίπου επί της οδού Μιχαήλ Καραολή απέναντι από το μικρό Μασούτης και πως…κατέληξε αγκαλιά με το μικρό Μασούτης.

-Φυσικά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έπαθε και την μεγαλύτερη ζημιά, ευτυχώς όμως ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα…

-Αυτό μετράει άλλωστε…

……

*Οριστικό ΟΧΙ είπε ο Μισέλ του DE NOVO παρά τις πιέσεις και στη νέα πρόταση να αναλάβει την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης…

-Οι κακές μάλιστα γλώσσες λένε ότι δεν του πήγαινε η «καρδιά» να στεναχωρήσει τον Μπάμπη Χατζημεστή…

ΣΦΗΝΕΣ
Νέο κούρεμα για τον δημοφιλή παραγωγό του ραδιόφωνου Φώτη Βασιλείου στον κουρέα του, επί της οδού Στογιανίδη; Τον είδα πάντως την Δευτέρα και δεν το γνώρισα με το νέο λουκ…Έτοιμο μάλιστα για νέες κατακτήσεις! (σ.σ. Παίζει κάτι νέο Φώτη;)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ