ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

O N.O.E. έρχεται στην Ξάνθη και στο Nostos Live πιο φιλοσοφημένος και αναζωογονημένος από ποτέ, για μια αξέχαστη συναυλία που σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο της μέχρι στιγμής πορείας του, με το ξεκίνημα του AEON TOUR 2019.
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

 

*Σήμερα έρχονται τα δείγματα των φετινών στολών της Θρακικής Σκηνής και ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα είναι έτοιμα προς παρουσίαση!
Φυσικά θέλω να δω και ποιοι θα…επιλεγούν για…μοντέλα φέτος! Γυναίκες και άνδρας…αφού οι στολές είναι 2+1

…..

*Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Χρύσα Τσακίρη, θα συμμετάσχει κατά πάσα πιθανότητα και φέτος στην επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής «ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ 3» και απλά θέλει να δει τον ρόλο της…

Μάλιστα θα την απολαύσει από κάτω και ο αγαπημένος της φέτος..! Συμπαράσταση…

….

*Στην παράσταση επίσης θα συμμετάσχει και ο δημοφιλής ηθοποιός Μίμης Μουρτζόπουλος που φέτος ειδικά θα κρατάει έναν ιδιαίτερο καρατερίστικο ρόλο-έκπληξη!

……

ΚΑΚΙΕΣ
Ειλικρινά κορίτσια απορώ. Πως είναι δυνατόν…Η Ξάνθη να διαθέτει τα ομορφότερα κορίτσια, τουλάχιστον της Περιφέρειας ΑΜΘ και μέχρι χθες το βράδυ, να είχαν δηλώσει 10 υποψήφιες για τον τίτλο της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019, από τις οποίες οι 6 ήταν από τη Κομοτηνή, τρεις από την Καβάλα, μία από τη Δράμα και…καμία από τη Ξάνθη, εκτός από μια κοπέλα που όπως δηλώνει στο βιογραφικό της..
-Γεννήθηκε ναι μεν στη Ξάνθη, αλλά εδώ και 15 χρόνια ζει στη Κομοτηνή! Τι πάθατε μωρέ…ακομπλάριστες; Δεν πιστεύετε στην ομορφιά σας ή συμβαίνει κάτι άλλο;

*Καινούργιο…Καραμαράν φέρνει ο Δημήτρης Μπένης με τους συνεργάτες του προετοιμαζόμενος για το φετινό Καλοκαίρι και μάλιστα από ασιατική χώρα; Αυτό λένε οι πληροφορίες μου….και λεπτομέρειες λίαν συντόμως.

……

*Τι συμβαίνει με ξανθιά ύπαρξη που κάποτε διέθετε fan club στο χώρο των αθλητικογράφων, τον τελευταίο καιρό όμως το διεύρυνε με νέους θαυμαστές…ορειβάτες ως επί το πλείστον; Αναζητεί την νέα ευτυχία στα…όρη και στα λαγκάδια;

……

*Μήπως ο δαιμόνιος d.j. Τόρης Παπαδήμας…ξαναχώρισε; Γιατί χθες στις 12 τα μεσάνυχτα τον άκουγα σε…καψούρικα  να χτυπιέται κυριολεκτικά στον Life 921 fm με…ερωτικά τραγούδια που μιλούσαν για άπιστους, για άπιστες και…την ψεύτρα κοινωνία!!!

Για να παίζει συνέχεια 3-4 μουσική, μήπως κάτι του συνέβη πάλι;

ΣΦΗΝΕΣ
Τι συμβαίνει με τον εξαιρετικό Δημήτρη Πετρόπουλο; Που δήθεν θα…επέστρεψε στην τηλεόραση (NEXT tv) και μάλιστα με εκπομπή στην «Στην υγειά μας βρε παιδιά…» και τελικά αποδείχτηκε μόνο…λόγια; Ας ελπίσουμε ότι επιστρέφοντας από το Άγιον Όρος όπου πάει να πάρει τις Ευλογίες του Γέροντα για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, να επιστρέψει πιο…αξιόπιστος!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ