ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο dj Αντώνιος Τούσιος στο Baiser την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Ελληνική βραδιά με τον διάσημο DJ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣΙΟ, διοργανώνει το την Κυριακή 19 Ιανουαρίου από τις 20:00 το βράδυ το BAISER cafe-bar, ο οποίος θα παίζει αυστηρά και μόνο Ελληνικές επιτυχίες!

-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73948.

*Σήμερα αναμένονται οι Καρναβαλικές στολές (δείγματα) της Θρακικής Σκηνής από την βιοτεχνία που επιμελείται σχεδόν κάθε χρόνο το θέμα της…

Όπως είναι γνωστό στην παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου, η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ θα παρελάσει στη 10η σειρά με το θέμα που θα παρουσιάσει κι είναι το παρακάτω: «Μουλεν Ρουζ…Ζήστε  τις στιγμές κι αφήστε το χρόνο να πεθάνει!»

Φυσικά από την στήλη θα ενημερωθείτε μόλις σας έχω νεώτερα…

….


*Πρεμιέρα στις ειδήσεις του Next tv έκανε χθες η πανέμορφη Αναστασία Πασσαλή που πέρασε με άριστα το δοκιμαστικό της.

Σημειώνω ότι η υπέροχη Αναστασία ασχολείται με τα οικονομικά και έχει πάθος τα άλογα, αφού ο πατέρας της, είναι ιδιοκτήτης του τρομερού ΡΑΝΤΖΟ Νίκος Κυριακού στην περιοχή του Μυρωδάτου.

Σύντομα μάλιστα το NEXT tv έχει και αφιέρωμα στο συγκεκριμένο Ράντζο που είναι μοναδικό στο είδος τους σε όλη την Θράκη και την Μακεδονία.

……

*Τον Λευτέρη Πανταζή θα φέρει μέσα στον Μάρτιο (κατά πάσα πιθανότητα Κυριακή…) το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.

Ήδη έχει κλείσει μάλιστα η συμφωνία…Λεπτομέρειες σύντομα από τη στήλη.

Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι όταν ο Λευτέρης πριν ένα μήνα περίπου τραγούδησε στο χορό της ομάδας της Χρυσούπολής, στη συνέχεια ήρθε για ποτό στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!

*Θα συμμετάσχει τελικά η δημοφιλής Ελένη Καπώνη στην φετινή επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής, «Πικαντίλι 3-Η επιστροφή», καθώς ήδη εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει μετά από 4-5 χρόνια στη Ξάνθη με τον αγαπημένο της Πλούταρχο…

-Πάλι δηλαδή με…χρόνια και καιρούς!!!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Δεν μπορούσε να κρύψει την οργή της γνωστή πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής και πρώην παραγωγός του ραδιόφωνου, όταν δέχτηκε πρόταση από υποψήφιο Δήμαρχο να συμπεριληφθεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο….μολονότι σαν πρόσωπο τον εκτιμάει ιδιαίτερα!
Κι αυτό γιατί θυμήθηκε τις «υποσχέσεις» που είχε πάρει στις εκλογές του 2014 από άλλο υποψήφιο Δήμαρχο που όταν τελείωσαν οι εκλογές….μην τον ξαναείδατε! Προεκλογικά δηλαδή όλοι υπόσχονται! Λαγούς, θέσεις και…πετραχήλια! Μετά όμως, μην τους ξανάδατε!!!

*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δεν πρόλαβε να βγάλει την ανακοίνωσή του το κέντρο Πολιτισμού για τις υποψηφιότητες της φετινής βασίλισσας του Καρναβαλιού και σε χρόνο ρεκόρ…ήρθε η πρώτη συμμετοχή από την γειτονική Κομοτηνή.

Η πανέμορφη Ηρώ Βουτσά, ήταν η πρώτη που δήλωσε συμμετοχή. Οι οποίες λήγουν στις 8 Φεβρουαρίου 2019. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μέχρι τότε!!!

….

*Ποιος θα παρουσιάσει και φέτος τον διαγωνισμό στον οποίο με κλειστό φάκελο θα ψηφίσουν οι 35-40 εκπρόσωποι των συλλόγων την βασίλισσα;

Μα ο δημοφιλής παρουσιαστής, συνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος που βλέπετε στη φωτογραφία με τις υπέροχες περσινές νικήτριες!!! Άπαιχτος…

ΣΦΗΝΕΣ
Αληθεύει ότι δημοφιλής τραγουδίστρια κι από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει, είπε το «ναι» και ενδέχεται να την δούμε υποψήφια δημοτική σύμβουλο σε Καποδιστριακό Δήμο; Και σας μιλάω για κουκλάρα…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ