ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης η φιλανθρωπική βραδιά του γηροκομείου Ξάνθης γεμάτη από ήχους και τραγούδια που αγαπήσαμε, με ένα μοναδικό ηθοποιό και ερμηνευτή, τον Ξανθιώτη Γρηγόρη Βαλτινό. Συμμετέχει η  χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Ξάνθης και το συγκρότημα Ναδίρ.

*ΟΜΑΔΑ με τον τίτλο «Μαζορέτες Ξάνθης», έκανε η πρώην αρχηγός (για ένα διάστημα) του γκρούπ Κέλυ Κερασίδου, ένα από τα αστέρια που άφησαν εποχή και στη νυχτερινή ζωή και τα club της πόλης, ενώ επί χρόνια κρατούσε το διαφημιστικό τμήμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη».

…..

*Φυσικά έγινε χαμός από κάτω, όχι μόνο από παλιές μαζορέτες, αλλά και ηθοποιούς και στελέχη της Θρακικής Σκηνής που άφησαν εποχή στα Καρναβάλια που οργάνωνε ο ιστορικός σύλλογος εκείνη την εποχή και ειλικρινά σας μιλάω, έπαθα πλάκα με τις πανέμορφες τότε κοπέλες, καθώς η μία ήταν πιο όμορφη από την άλλη…

…..

*Μάλιστα μεταξύ αυτών που προκάλεσαν αίσθηση με τα σχόλιά τους για τα γκρούπ ήταν ο και εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος που ανέβασε μια φωτογραφία από την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με το νέο του λουκ….αναγγέλλοντας ότι σύντομα θα φιλοξενήσει κάποιες από τις μαζορέτες που άφησαν εποχή στην εκπομπή του…!

-Την Ματίνα Κωνσταντίνου, την Μπέτυ Μαγγίρα, την Κέλυ Κερασίδου….και περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!

(Σ.Σ. Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Κουγιουμτζόγλου)

ΚΑΚΙΕΣ

Πολύ πέραση τελικά έχουν φέτος οι πρώην πρωταγωνίστριες του θεάτρου και των μαζορετών της Θρακικής Σκηνής, αφού επίλεκτα παλιά της στελέχη, βρίσκονται ήδη στο πλευρό υποψηφίων Δημάρχων.

Για παράδειγμα η Φιφή Χατζηστόϊκου είναι υπεύθυνη καμπάνιας του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Παπαχρόνη, η Δέσποινα Παπαδοπούλου του ψυχολογικού κέντρου στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου, ενώ η Άννα Μαρία Ζαφειριάδου κατεβαίνει μαζί του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και όπως μαθαίνω, η ηθοποιός Ρούλα Βουγιουκλή στο πλευρό του Γιάννη Παπαχρόνη κ.ά. Κατά γενική ομολογία δηλαδή, ανάρπαστες έχουνε γίνει!

…..

*Δύο φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού της ανέβασε στο Instagram η Σάσα Μπάστα. Στην πρώτη βλέπουμε την μπέμπα της που μόλις έχει βγει στον κόσμο και στη δεύτερη ο σύζυγός της κόβει τον ομφάλιο λώρο. Η Σάσα έγραψε στη λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα να ανεβάσω πιο ‘’αληθινη’’ φωτογραφία… για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου… την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα, την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου… κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου και σύζυγος μου @dimitris_kousathanas… ο μπαμπάς σου… ήταν εκεί και μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι…κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου…».

ΣΦΗΝΕΣ
Πολύ θα ήθελα να ξέρω, ποιος τελικά είχε τη «φαεινή ιδέα» να ντύσουν…άνδρα φέτος για Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2019 , διακωμωδώντας με τον τρόπο αυτό και το θέμα «Έρως ανίκατε μάχαν». Ειλικρινά σας μιλάω, με τους gay δεν έχω τίποτα, είναι δυνατόν όμως ακόμη και να… “σκέφτηκαν” κάποιοι!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ