ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Αυτό μη τον χάσετε! Η φοβερή freestyle and oriental dancer Anastasia Giousef σήμερα για μία και μοναδική εμφάνιση στο ελληνάδικο KYTTARO! Το πρόγραμμα αρχίζει στις 23:00 και αναμένεται πολύ καυτό!

*Το μέλος του ΚΑΠΗ Ξάνθης κυρία Βεργίδου Μαριάνθη, ήταν η τυχερή της χθεσινής κοπής της βασιλόπιττας στις 18.30.

Τι κέρδισε; Μια κλειδοθήκη και ρολόι τοίχου! Το οποίο μάλιστα της το παρέδωσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης.

Καλορίζικο και να της πάει πολύ καλά το 2019.

……

*Κι ένα ωραίο λαβράκι από την βασιλόπιτα. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης ζήτησε από τον Δήμαρχο Ξάνθης, όποιο μέλος του ΚΑΠΗ Ξάνθης βρει το φλουρί, να του γεμίσει το…βαρέλι με πετρέλαιο! Και πρόσθεσε με νόημα… «Αν και το βρίσκω απίθανο»!

-Άπαιχτος κατά γενική ομολογία..

…..

*Σημειώνω ότι η χθεσινή εκδήλωση του ΚΑΠΗ Ξάνθης, έγινε χωρίς να ενημερωθεί κανείς εκ των υποψηφίων Δημάρχων….πλην φυσικά του κυρίου Δημαρχόπουλου, ενώ ο Γιάννης Παπαχρόνης ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Πετρόπουλο, που ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή, από μέλος του ΚΑΠΗ Ξάνθης και «θαυμάστρια» των τραγουδιών του!

-Τα τυχερά δηλαδή του …επαγγέλματος!

….

*Σημείωση. Άλλες φωτογραφίες μην ζητάτε, διότι από τη βασιλόπιτα απουσίαζε η εξαίρετη φωτορεπόρτερ και πρώην συνεργάτης μας Φιφή Χατζηστόικου!

Του χρόνου θα φροντίσω να προσκληθεί και αυτή…! Μην ανησυχείται..

………

ΚΑΚΙΕΣ
Μια αιθέρια ύπαρξη δέχεται άγριο πρέσιγκ από υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης προκειμένου να δεχτεί να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί του; Μάλιστα η πρόσκληση συνοδεύεται άλλοτε με καφέ κι άλλοτε με κρασί και φαγητό, παρά το γεγονός ότι η ίδια του λέει συνεχώς ΟΧΙ! Για υποψήφια δημοτική σύμβουλος φυσικά κι όχι φυσικά για κάτι…πιο θερμό και καυτό! Στο οποίο μάλλον είναι…ανοιχτή σε όλα, αρκεί να συνοδεύεται βέβαια από…δωράκια, ανάλογα των λοιπών προσόντων της!

*Διοργάνωση μιας ακόμη μοναδικής και καταπληκτικής εκδήλωσης από το Γηροκομείο της “καρδιάς μας”.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μια φιλανθρωπική βραδιά γεμάτη από ήχους και τραγούδια που αγαπήσαμε, με ένα μοναδικό ηθοποιό και ερμηνευτή, τον Ξανθιώτη Γρηγόρη Βαλτινό. Συμμετέχει η  χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Ξάνθης και το συγκρότημα Ναδίρ.

…….

*Την Κυριακή, ο Σύλλογος Ρομποτικής, Μαθηματικών, Φυσικής και Τεχνολογίας RoboSpecialists, έκοψε την πίτα του. Μια όμορφη εκδήλωση παρουσία του προέδρου της WRO Hellas κ.Ιωάννη Σομαλακίδη .

Οι εκπαιδευτές παρουσίασαν το έργο του συλλόγου σε γονείς και φίλους και βραβεύτηκαν μαθητές που διακρίθηκαν σε Μαθητικούς Διαγωνισμούς .

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιος νεαρός πρωταγωνιστής και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής την ώρα που έπαιζε χθες βόλευ έπεσε και τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στη μέση, ωστόσο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο; Θάθελα νάξερα ποια τον «μάτιασε» και να της βγάλω τα μάτια! Ειλικρινά…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ