Και το φετινό Πάσχα για να γίνει πιο….γλυκό!
Ζαχαροπλαστείο ΤΖΟΥΚΑΣ στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 25 στη Ξάνθη.
Για παραγγελίες και κατ΄ οίκον: Τηλέφωνο 2541028181
*Στην πλατεία του χωριού Σούνιο θα εμφανιστεί ο δημοφιλής Νίκος Στογιαννίδης live το Σάββατο 22 Απριλίου στις 8:30 μ.μ.
Ιδού τι αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση των οργανωτών της εκδήλωσης:
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΟΥ “ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ” ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ.
Είσοδος 10 ευρώ με φαγητό και ποτό.
……
*Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γιος της αλλά και φίλοι του, έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook η τραγουδίστρια Ηρώ, σημειώνοντας μάλιστα πως κάποια από τα παιδιά νοσηλεύονται.
Η Ηρώ έκανε λόγο για συμμορία από νεαρούς, σημειώνοντας μάλιστα πως «οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες».
….
*Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η τραγουδίστρια Ηρώ στο Facebook:
«Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν «φτιαγμένοι» και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα.
Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρεθήκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο. Έχω ταραχτεί αφάνταστα. Και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα. Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζούνε σε έναν άγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε.
Προσέχετε τα παιδιά σας. Προσέχετε πάρα πολύ. Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε για αυτά. Προλάβετε. Απευθυνθείτε σε ειδικούς για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε. Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δυο κορίτσια που περιγελούσαν τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβητσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό…Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν σχόλια. Δεν τα χρειάζομαι σε αυτή τη φάση. Μόνο σκέψη. Ευχαριστώ».
……..
*Την Τετάρτη 21 Απριλίου (21:00) στο Nostos Live συναυλία του συγκροτήματος The Prisoners. Και αναλυτικότερα:
«Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα λόγω Covid και μετά απο ένα σαρωτικό live στην Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα να τα σπάσουμε στο φανταστικό Nostos Live!!!
Πάμε να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας κρατήσαν μακριά τόσο καιρό και να ξεδώσουμε σε μία συναυλία συσσωρευμένης Maidenικής ενέργειας μεγατόνων!!!
Ελάτε να ακούσετε κομματάρες της αγαπημένης μας μπαντάρας από όλο σχεδόν το φάσμα της δισκογραφίας τους!
Και τα αλήτικα…και τα hit…και τα “ποιοτικά”…και τα σκοτεινά…και τα διαχρονικά…όλα!!! Ακόμα και αυτά που οι ίδιοι δεν παίζουν στις συναυλίες τους (spoiler) !! Φήμες λένε ότι θα παιχτεί και ολόκληρο το Live After Death αλλά μπορεί να είναι μόνο φήμες!!
Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, στο Nostos Live στην πανέμορφη Ξάνθη!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 (το live ξεκινάει πιοοοο μετά)
Για καλό και για κακό πάρτε και μία αλλαξιά μαζί σας.
Είσοδος 7€»
…..
ΚΑΚΙΕΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ματθίλδη Μαγγίρα κάθε φορά που δίνει και μια συνέντευξη, «θυμάται» πράγματα που έγιναν….40 και πλέον χρόνια πριν – για να μην πω και περισσότερα – ενθυμούμενη ότι όταν ήταν 12 χρονών σε εκδήλωση που διοργάνωσε τότε η Θρακική Σκηνή στο Ρομάντζο και είχε πει ένα ανέκδοτο, πήγε στο ξενοδοχείο που έμενε ο Αείμνηστος πλέον Στάθης Ψάλτης και την «παρενόχλησε» τότε συνεργάτης του (γελοίος…) ηθοποιός στις ελληνικές ταινίες του. Και το λέω αυτό, γιατί εκτός των άλλων θα πρέπει να «θυμάται» ότι είχαν επέμβει στελέχη της Θρακικής Σκηνής και ο συγκεκριμένος ηθοποιός «γλίτωσε» το ξύλο την τελευταία στιγμή. Μάλιστα ο Στάθης Ψάλτης απείλησε ότι, «θα φύγει και δεν θα παραστεί στην εκδήλωση». Έτσι για την ιστορία…Η δε εκδήλωση έγινε για τα τότε γενέθλια της ιστορικής ΘΡΑΚΗ tv.
……..
*Μετά τη διακοπή, λόγω των μέτρων για την πανδημία, ο ΕΟΣ Ξάνθης διοργάνωσε την Κυριακή 9 Απριλίου τη Γιορτή των Μονοπατιών που έχει γίνει πια θεσμός στην Ξάνθη.
Η συμμετοχή του κόσμου, σε όλες τις διαδρομές, ήταν μεγάλη αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής συνδυάζοντας τη διάθεση για άσκηση με την αγάπη για το φυσικό περιβάλλον.
ΣΦΗΝΕΣ
Σε καφέ της περιοχής του Εμπορικού Κέντρου στην Δαγκλή θεάθηκε με γνωστή φαρμακοποιό να προσπαθεί να την «πείσει» να τον στηρίξει, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, «άφαντος» από παντού τα τελευταία 4 χρόνια!