Μη χάσει κανείς τις δυο παραστάσεις της θεατρικής παράστασης «Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της» του Μπέρτολτ Μπρέχτ
Στις 25 και 26 Μαΐου στις 20:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Σκηνοθεσία: Αγγελίνα Λεοντή
Από το θέατρο «ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ»
…..
*Ξεκίνησαν οι μεταγραφές και στα κανάλια λόγω της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου και ξεκινάω… με το ερώτημα τι θα γίνει με τον δικό μας Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Αγωνιούμε όλοι μας…
Μέχρι και γνωστή και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης Φαρμακοποιός.
……..
*Την απόφασή της, να μην συνεχίσει στην θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1, στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.
Η δημοσιογράφος, μετά από μία χρονιά όπου υπήρξαν αρκετές άβολες και δύσκολες στιγμές στην συνύπαρξή της με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαίωσε και τυπικά την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή την επόμενη σεζόν.
Στα επόμενα ραντεβού με το κανάλι θα συζητηθούν, τόσο το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», όσο και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την οποία, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις στον τηλεοπτικό ορίζοντα, καθώς τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και το OPEN έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου.
Όλα ωστόσο θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1.
….
*Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και εκεί μια ομάδα μοναχών από την Ρωσία τον ρώτησαν αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Η αντίδραση του γνωστού σχεδιαστή καταγράφτηκε σε βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης.
Η απάντηση του Λάκη Γαβαλά στον έναν από τους τρεις καλόγερους ήταν «Εσύ τι είσαι;», με τον ίδιο να αποκρίνεται ότι είναι μοναχός. Ο γνωστός σχεδιαστής συνέχισε «Και μοναχός θα μείνεις».
Ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε στην εκπομπή «Πρωινό»: «Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα».
-Άπαιχτοι! Και ο Γαβαλάς αλλά και οι καλόγεροι!!!
Κακίες
Κάποιοι δεν κάνουν άλλη δουλειά, από το να περνάνε έξω από την πίσω πλευρά του δημαρχείου στην είσοδο για το πάρκινγκ από την πλευρά της Μιλτιάδου Γεωργίου, για να δούνε αν βρίσκεται παρκαρισμένο εκεί το ΙΧ του αυτοκινήτου του Στράτου (σ.σ. Αφού δεν χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό του Δήμου…), προφανώς για να δούνε αν είναι στο γραφείο ο Δήμαρχος Ξάνθης και να πουν τις… κακίες τους;
Και γιατί δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο στη Βέτα να μάθουν αν τόσο ενδιαφέρονται!!! Τόσο κόμπλεξ; Κολλητή τους άλλωστε ήταν επί 4 χρόνια…!
Σφήνες
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές πριν από τρεις ημέρες μετά την αρπαγή από τη μητέρα τους 4 μικρών παιδιών που φιλοξενούνταν σε δομή παιδικής προστασίας στο Ίλιον με εισαγγελική εντολή.
Για την εξαφάνισή τους μάλιστα, είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά 2, 3, 4 και 6 ετών επέστρεψαν πλέον στη δομή και είναι καλά στην υγεία τους.
Ερώτημα κρίσεως… ! Αυτοί που τα «άρπαξαν» θα λογοδοτήσουν και θα μάθουμε ποιοι είναι; Τα ονόματά τους και για ποιο λόγο το έκαναν;
Η Τσούχτρα