• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο Ξανθιώτης τραγουδιστής και συνθέτης, Νίκος Στογιαννίδης πήρε πτυχίο Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών!

11 Δεκεμβρίου 2024
in Gossip, Επιλεγμένα
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο Ξανθιώτης τραγουδιστής και συνθέτης, Νίκος Στογιαννίδης πήρε πτυχίο Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών!
Share on FacebookShare on Twitter

*Ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσε το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, η τετράφωνη χορωδία του Δήμου Ξάνθης, στην χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Φίλιππος” της Λέσχης Αξιωματικών Κοζάνης, με ύμνους και μελωδίες των Χριστουγέννων. Μπράβο στον Μαέστρο και όλους τους χορωδούς.

……

*Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης Νίκος Κιατίπης και φυσικά πλέει η σε πελάγη ευτυχίας. Η αγαπημένη του Βούλα Κανατσίδου έφερε στον κόσμο την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δύο, μαμά και γιος, χαίρουν άκρας υγείας.

Ο Νίκος γνωστοποίησε το γεγονός στο fb και οι ευχές έπεσαν βροχή!

Κι από την στήλη μας τις καλύτερες ευχές… να είναι γερός και καλότυχος!

………

*Καλό νέο. Πυροσβεστικοί μαθητικοί αγώνες με πρωτοβουλία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα θέματα πυροπροστασίας και πρόληψης στα οποία επιλαμβάνεται και επιχειρεί το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και της καλλιέργειας Πυροσβεστικής / Περιβαλλοντολογικής Παιδείας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βιομηχανικής Περιοχής Ξάνθης, διοργανώνει μαθητικούς πυροσβεστικούς αγώνες στο 9ο και 18ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης.

…….

Αναλυτικότερα:

*Η ενημερωτική και ψυχαγωγική δράση θα πραγματοποιηθεί, εντός του κοινού αύλειου χώρου των σχολείων, από ώρα 08:30 έως 12:30, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024 και θα περιλαμβάνει:

α)  Αθλοπαιδιές με πυροσβεστικά αθλήματα με χρήση πυροσβεστικών εγκαταστάσεων από μαθητές με την υπόδειξη, και υποστήριξη μονίμων – εθελοντών πυροσβεστών, μελών των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικών και γονέων των μαθητών.

β) Βασική ενημέρωση των εκπαιδευτικών, γονέων, συνοδών των παιδιών για την πρόληψη, την αποφυγή αμέλειας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και ενημέρωση για την χρήση φορητού πυροσβεστήρα.

……..

*Άξιος. Ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής του Τρακτέρ και όχι μόνο Νίκος Στογιαννίδης πήρε το πτυχίο της Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών και λογικό ήταν να συγκινηθεί, όπως κι εμείς επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες του.

Ιδού τι αναφέρει στο fb:

«Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση καθώς και τεράστια χαρά, εδώ στο “Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών” στην Ορκωμοσία μου, του τμήματος: “Ιστορίας – Αρχαιολογίας” καθώς πραγματοποιήθηκε “Το Όνειρο Ζώης μου” με το παρόν Πτυχίο στις σπουδές μου!!!

Φίλες και Φίλοι μου, σας Στέλνω την Αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου και την Άψογη Συνεργασία όλων: Τον κ. Πρύτανη, Χρήστο Μπούρα που προσέφερε στην Αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και τον Αντιπρύτανη κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, τους Υπέροχους Καθηγητές μου και τους Συναδέλφους Συμφοιτητές μου!!!»

Νίκο σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Κακίες

Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Τσέπελης πριν αλέκτωρ λαλήσει, τα κατάφερε πάλι αφού όπως μαθαίνω, κατάφερε να «διαιρέσει» στα… δυο τα «αφεντικά» στο γνωστό Misirlou και μην αποκλείεται αυτό να έχει φυσικά συνέπειες και στον ίδιο….

Αφού μόνο αυτός ξέρει πως τα διασυνδέσεις και το «μέσον» που διαθέτει στο Δήμο ως… δεξί χέρι του Δημάρχου Κοντού, έβγαζε 30-40 τραπεζοκαθίσματα στην οδό Ορφέως χωρίς άδεια τραπεζοκαθισμάτων, δηλαδή να πληρώνει το Misirlou Δημοτικό τέλη!!! Και μιλάμε για ρεκόρ τραπεζοκαθισμάτων…

(σ.σ. Αργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται…).

Σφήνες

To ποιος είναι ο «αδύναμος» κρίκος του Δήμαρχου Κοντού Στράτου, φυσικά και το ξέρει ο τελευταίος, γεγονός που φαίνεται και από τις «αλλοπρόσαλλες» δηλώσεις για το… Βαλκανικό Καρναβάλι του 2025 που τελικά μετατράπηκε σε… Καρναβάλι φιάσκο 2025 με θέμα «Delulu” 60 χρόνια ενώ αυτά είναι… 59 μείον τα δυο του Κορονοϊού.

Τώρα γιατί ο Δήμαρχος… Αλλιώς «θυσιάζεται» και «καλύπτει» την ανεπάρκειά του Αντιδημάρχου του, αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος…

Η Τσούχτρα!

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. Το 8ο Γυμνάσιο Ξάνθης συμμετείχε σε έρανο για νεαρή μητέρα από το Δροσερό που νοσεί από καρκίνο!

Επόμενο Άρθρο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Ο Δήμαρχος Μύκης, Αχμέτ Κιούρτ, τίμησε πέντε γιατρούς που υπηρέτησαν στο Κέντρο Υγείας του Εχίνου! – Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Καβάλα για ναρκωτικά!

Επόμενο Άρθρο
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Ο Δήμαρχος Μύκης, Αχμέτ Κιούρτ, τίμησε πέντε γιατρούς που υπηρέτησαν στο Κέντρο Υγείας του Εχίνου! – Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Καβάλα για ναρκωτικά!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Ο Δήμαρχος Μύκης, Αχμέτ Κιούρτ, τίμησε πέντε γιατρούς που υπηρέτησαν στο Κέντρο Υγείας του Εχίνου! - Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Καβάλα για ναρκωτικά!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Αντιδράσεις για την μετακίνηση της μοναδικής Παθολόγου του ΤΕΠ Κομοτηνής στο Νοσοκομείο Ξάνθης! – Ο “εχθρός του εχθρού Μου”, δυο φορές “φίλος”!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Αντιδράσεις για την μετακίνηση της μοναδικής Παθολόγου του ΤΕΠ Κομοτηνής στο Νοσοκομείο Ξάνθης! - Ο "εχθρός του εχθρού Μου", δυο φορές "φίλος"!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Με νταλίκες, «πήραν» και μετέφεραν στην αντιπρόσωπο της ISTIKBAL στα Ρύζια Ορεστιάδος τα καρναβαλικά άρματα!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Με νταλίκες, «πήραν» και μετέφεραν στην αντιπρόσωπο της ISTIKBAL στα Ρύζια Ορεστιάδος τα καρναβαλικά άρματα!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης