• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ – Η απάντηση της Ρένα Καραγιάννη στον Νίκο Μουτσινά

7 Οκτωβρίου 2021
in Gossip
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ – Η απάντηση της Ρένα Καραγιάννη στον Νίκο Μουτσινά
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαστήρι, όπου τα παιδιά θα γνωρίσουν τη χαρά
του ομαδικού τραγουδιού θα λειτουργήσει στο Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά άνω των 6 ετών.

Εμψύχωση Χορωδίας: Στέλλα Γκρήγκοβιτς

Έναρξη εργαστηρίου: 9 Οκτωβρίου 2021. Ημέρα & ώρα: Κάθε Σάββατο στις 10.00

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2541 028188

Δευτέρα- Παρασκευή:18.30 – 20.30 & Σάββατο 11.30-13.00

*Απάντηση στον δημοφιλή Νίκου Μουτσινά που την αποκάλεσε….Μάρθα Καραγιάννη, έδωσε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Next tv Ρένα Καραγιάννη.

Απολαύστε το σχόλιό της στο fb:

«Ρένα Καραγιάννη: Όχι όχι όχι… Ούτε ξαδέλφη της μοναδικής, μαγικής Μάρθας Καραγιάννη είμαι ούτε λέγομαι Ρένα Βλαχοπουλου(τι υπέροχη που ήταν ) Καραγιάννη..  Σ’ ευχαριστώ για την προβολή 3 χρόνια τώρα Νικόλα μου ταλαντούχο πλασμα, αλλά λέγομαι Ρένα Τσώλου Καραγιάννη… Επίσης στα 23 χρόνια που κάνω αυτήν την δουλειά πρώτη φορά ακούω ότι έχω ύφος κι ειρωνεία.  (Χάχα μα τα λες τόσο ωραία….). Νομιζα ότι λέγεται σοβαρότητα και σεβασμός στους τηλεθεατεςτου δελτίου ειδήσεων.. Έχω κάνει και συνεντεύξεις που είμαι πιο σπιρτοζα εδώ στην ακριτική Ξανθη… Όσο τώρα για τα υπόλοιπα πάντα με κάνεις και γελάω και περνάω καλά!! Πραγματικά ευχαριστώ για τον χρόνο στην εκπομπή σου!!»

Άντε και στην…επόμενη φάση!

……

*Βγήκε από το Νοσοκομείο Ξάνθης ο εκδότης της «Α» Σταύρος Μωραϊτης με  ράμματα στο γόνατο και πόνους στον θώρακα όπως μας είπε, νοσηλευόμενος πλέον στο σπίτι του.

Κι όσο για το αυτοκίνητό του, χθες έδωσε κατάθεση στην Τροχαία και θα περιμένει πλέον την Ασφαλιστική εταιρεία για τα υπόλοιπα1

Περαστικά και πάλι…!

….

ΚΑΚΙΕΣ

Με  παντελόνι παραλλαγής εμφανίστηκε χθες η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του ΝΕΧΤ tv Δέσποινα Χατζοπούλου κι όπως μου είπε, «επρόκειτο να πάει αυτή για ψαρεμα και για…κυνήγι ο αγαπημένο της».

Σημειώνω ότι πρώτη φορά είδα την Δέσποινα με στολή γενικά παραλλαγής, προφανώς για να μην την αναγνωρίζουν τα…ψάρια! Τουτέστιν, αγριόχοιροι, λαγοί και…πετραχήλια ο Κώστας, τσίπουρα και κεφάλια κλπ!

-Για να δούμε ωστόσο θα «πετύχουν» κάποιο κυνήγιο; Ή κι αυτοί θα πάρουν κάποιο αγριογούρουνου που «χτύπησε» κάποιος άλλος…κυνηγός για να το κάνουν δικό τους ή το ψάρι κάποιου άλλου ψαρά,;; Διότι στις μέρες μας, συμβαίνουν κι αυτά….!

………….

*Μία μέρα μετά την αποφυλάκισή του, ο Μένιος Φουρθιώτης νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, φέροντας μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του. Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Φουρθιώτης εντός της κατοικίας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε με διάταξη του ανακριτή και εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ υποχρεώνεται, επίσης, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα. Επίσης, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

…..

*Μετά από καιρό ξανά στα… «λημέρια» μας ο εκδότης της Θράκης Τένης Καμαρίδης ο οποίος –για να μην πηγαίνει ο νους σας αλλού…- ήρθε για τσίπουρο με τον επί χρόνια κολλητό του Αχιλλέα Τσαρτσάρα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο ταβερνάκι «Θυμάρι» κάτω από τα γραφεία του «Μ» στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης…!

……..

*Ένα ανοιχτό μάθημα γνωριμίας με τον αυτοσχεδιασμό (Improv) για ενήλικες!

Βίωσε τον συνδυασμό ψυχαγωγίας, γέλιου και χαλάρωσης!

Ελάτε για μια πρώτη επαφή με την τέχνη του κωμικού αυτοσχεδιασμού και ίσως να βρείτε και εσείς το hobby που θα σας αλλάξει την ζωή!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ: ΠΑΣ ΑΝΤΙΚΑΣ Η HOUSE OF FUN Η ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ 6987012529

Υπεύθυνος Τμημάτων:

Bou-Rou (Χρήστος – Απόστολος Μπουρουλίτης)

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

ΣΦΗΝΕΣ
Ένα γλυκό επιχείρησε να κεράσει η διευθύντρια της «Α» Σοφία  Γκούρτσα στην δημοφιλή Ρένα Καραγιάννη αλλά η τελευταία αρνήθηκε να «πάρει» με την δικαιολογία ότι κάνει….διατροφή για να αδυνατίσει!!! (σ.σ. Για ποια χτυπάει πάλι η καμπάνα Δέσποινα;)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Επόμενο Άρθρο

Σσσσσ…..Ψίθυροι – Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού σε αγροτική περιοχή της Καβάλας

Επόμενο Άρθρο
Σσσσ….Ψίθυροι – Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος σε οικισμό της Ξάνθης

Σσσσσ.....Ψίθυροι - Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού σε αγροτική περιοχή της Καβάλας

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Γιατί συνεχίζει η ΔΕΥΑΞ τις δια περιφοράς συνεδριάσεις ενώ είναι όλο κι όλο 11 μέλη;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - Την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είσοδο της πόλης από την περιοχή της Καβάλας καταγγέλει συμπολίτισσα μας στο fb

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Καταδίωξη διακινητή παράνομων μεταναστών και τροχαίο στην Ξάνθη!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - O Μανώλης Φανουράκης απαντάει, μέσω του «μέντορα» του, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης