• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

11 Μαρτίου 2021
in Gossip
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Μια όμορφη φωτογραφία από την παραλία Ερασμίου χθες το απόγευμα

(Από την ομάδα Erasmio Erasmio Xanthis GR στο fb)

*Ο γνωστός dj της Ξάνθης «DINOSAUR», Δημήτρης Σταυρίδης αυτήν την Παρασκευή 12 Μαρτίου από τις 16.00 έως τις 17.00 θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ράδιο LIFE 92.1 FM σε μια μοναδική συνάντηση με τη Ρένα Τσώλου Καραγιάννη. Ο «δεινόσαυρος» της μουσικής, ο φετινός μουσικός εμβολιαστής με μοναδικό αντίδοτο της μουσικής θα παίξει φοβερά κομμάτια για όλους τους φίλους και ακροατές του σταθμού και όπως πάντα αναμένεται να είναι φανταστικός! Μην τον χάσετε!

….

*Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

«Με χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα. Μου κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και στη συνέχεια με κλείδωσε στο μπάνιο για πάνω από 3 ώρες. Όταν κατάφερα να απελευθερωθώ, μου επιτέθηκε πάλι και την απώθησα αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησα απευθείας…». Τη δική του εκδοχή για τον ελληνικό «πόλεμο των Ρόουζ» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δίνει ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για όσα φρικτά ισχυρίζεται ότι βίωνε με ξυλοδαρμούς, ύβρεις και προσβολές κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

…..

*Ο τραγουδιστής και παίκτης του Your Face Sounds Familiar ο οποίος μετά τις καταγγελίες της συζύγου του απομακρύνθηκε από το show, διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Σπύρου Δημητρίου, αναφέρεται στα όσα του προσάπτει η κυρία Μαρία Δεληθανάση ισχυριζόμενος ότι τον κατήγγειλε επειδή δεν την ενίσχυε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να ασκήσει το επάγγελμα της «influencer». «Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρίατης άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική «ενίσχυσή» της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer».

– Επειδή δηλαδή δεν την βοηθούσε να γίνει influencer τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό….μάλιστα!

…….

ΚΑΚΙΕΣ
Έχω δει και έχω δει τζαμπατζήδες αλλά σαν κι αυτόν κανείς! Γνωστός κύριος που το παίζει μάλιστα και χουβαρντάς και κατακεραυνώνει όποιον δει να τσιγκουνεύεται είναι ο μεγαλύτερος «γύφτος» που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Τι λέτε να έκανε; Πήγε επίσκεψη σε γνωστή του για κρασάκι και ενώ της είπε ότι θα πάει εκείνος το κρασί και τα παρελκόμενα, όχι μόνο πήγε με άδεια χέρια, με την δικαιολογία ότι δεν πρόλαβε, άλλα φεύγοντας πήρε και το μισοτελειωμένο μπουκάλι της φίλης του μαζί του! Αυτά δεν γίνονται!

…….

*Ο Πάνος Κιάμος, ο τραγουδιστής που συνέδεσε το όνομα του με τη νυχτερινή διασκέδαση, υποδέχεται τους τηλεθεατές του MEGA στο καλλιτεχνικό του σπίτι, το Posidonio Music Hall. O αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη επιτυχίες που θα μας ξεσηκώσουν.

Από το «Δε θέλω επαφή» και το «Δεν μου περνάς» μέχρι το «Απόψε φόρα τα καλά σου» και το «Τρελοκομείο», όλα τα τραγούδια ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη «Σαν ταινία παλιά» με την αξεπέραστη φωνή του Πάνου Κιάμου.

Σε αυτό το πάρτι, όμως, ο Πάνος Κιάμος δε θα είναι μόνος! Δίπλα του η Josephine ερμηνεύοντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Παλιόπαιδο» και τις pop επιτυχίες της, οι εκκεντρικοί Goin’Through, ο καλός του φίλος και συνεργάτης Bo και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που θα ερμηνεύσει κι αυτός το νέο του τραγούδι «Καιρό τώρα πάει».

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Πάνο Κιάμο: Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς. ΣABBATO 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA.

ΣΦΗΝΕΣ

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε την Δευτέρα το στέλεχος της «Α» Ιπποκράτης Γαλάτης την Δευτέρα και όπως μαθαίνω είναι πολύ καλά χωρίς να έχει καμία παρενέργεια. Μάλιστα ανέβασε στο fb μία φωτογραφία από τα νιάτα του γράφοντας χιουμοριστικά «και πάλι νέος …  μετά το εμβόλιο!!!»

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Επόμενο Άρθρο

Σσσσ…Ψίθυροι – Τραγωδία στις Σέρρες: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι σε οικισμό Ρομά

Επόμενο Άρθρο
Σσσσ….Ψίθυροι – Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος σε οικισμό της Ξάνθης

Σσσσ...Ψίθυροι - Τραγωδία στις Σέρρες: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι σε οικισμό Ρομά

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Γιατί συνεχίζει η ΔΕΥΑΞ τις δια περιφοράς συνεδριάσεις ενώ είναι όλο κι όλο 11 μέλη;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - Σε δημοπράτηση με 11,59 εκατ. ευρώ αρδευτικό έργο στο Νέστο

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Δυο συνεχείς οικονομικές ενισχύσεις στις δια…περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης στον ΠΗΓΑΣΟ

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Το πρυτανικό συμβούλιο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καλεί τους φοιτητές να σταματήσουν την κατάληψη

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης