• Επικοινωνία
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Gossip

75 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει στις 29 Μαΐου το «Δια χειρός Σωτήρη» στην Ξάνθη! Στη Θάσο ο Πάνος Ζερενίδης.

25 Μαΐου 2024
in Gossip, Επιλεγμένα
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με το MEGA. –Η Γλυκερία στη συναυλία του Π. Μελά Κουτσού!
Share on FacebookShare on Twitter

Στους… «ελαιώνες» όπου έχει τα φοβερά «σπιτάκια» του βρέθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή Πάνος Ζερενίδης, αφού μπορεί ακόμη να μην έχουμε σαιζόν στη Θάσο, αλλά ήδη έχουν γίνει… ανάρπαστα! Η φωτογραφία άλλωστε μιλάει μόνη της!

…….

*Με ευχές για την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαΐου ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου, αφού χθες μπέρδεψα την ημερομηνία!!!

Διορθώνω λοιπόν την ημερομηνία και φιλοξενώ στη στήλη αυτούσιο το ευχαριστήριο καρδιάς της Μαίρης Τσιακίρογλου και του Πατέρα της Σωτήρη για τα γενέθλια του «Δια χειρός Σωτήρη»

……

*Η επιστολή της Μαίρης:

«Το κατάστημα μας στις 29 Μαΐου γιορτάζει 75 χρόνια λειτουργίας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη,την αγάπη και την προτίμηση σας διαχρονικά!

Σε οτι μας αφορά πάντα θα προσφέρουμε εδέσματα με αγνές πρώτες ύλες,φτιαγμένα με μεράκι,αγάπη και πάντα με γνώμονα την υψηλή παροχή υπηρεσίας!

Είμαστε περήφανοι να λέμε την ιστορία μας που ξεκινάει πίσω στο 1949 όταν ο Νίκος Τσιακίρογλου ξεκίνησε τις γεύσεις του, το παραδοσιακό μας σουτζουκάκι με την μυστική του συνταγή η οποία κρατείται ευλαβικά μέχρι και σήμερα. Είμαστε περήφανοι λοιπόν να λέμε πως σήμερα είμαστε το παλαιότερο κατάστημα εστίασης στην Ξάνθη και αυτό δεν θα το είχαμε καταφέρει χωρίς την συμβολή των συμπολιτών μας όλα αυτά τα χρόνια!

Σας ευχαριστούμε!!».

……

*Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πόρτο-Λάγος αναφέρονται τα εξής:

«Στα πλαίσια τις καμπάνιας ΔΩΡΕΑΝ προληπτικών εξετάσεων από Κέντρο Υγείας Αβδήρων και το Γυναικολογικό τμήμα του Κέντρου υγείας Αβδήρων φιλοξενήσαμε με μεγάλη χαρά στην αίθουσα του Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος  Πόρτο-Λάγος  τις μαίες κ. Ιωάννα Αγγελίδου και Καλομοιροπουλου Λιάνα όπως επίσης και την Διευθύντρια του Κ.Υ Αβδήρων κυρία Ανδρέου Μάρθα και θέλουμε να τις  ευχαριστήσουμε θερμά και να τις συγχαρούμε για το σημαντικό λειτούργημα που επιτελούν με υπομονή και αγάπη.

Ευχαριστούμε πολύ τις γυναίκες του Πόρτο Λάγος και των γύρω οικισμών που ευαισθητοποιηθήκαν και συμμετείχαν.

Επίσης τον Δήμο Αβδήρων τον Δήμαρχο Τσιτιριδη Γιώργο τον αντιδήμαρχο Σταυρακαρα Φώτη και όσους βοήθησαν στην δράση αυτή. Η πρόληψη είναι το παν. Θα είμαστε παρών και κοντά σε όποια τέτοια κίνηση για το κοινό καλό».

…..

*Αθωωτική ήταν η απόφαση του ΕΣΡ αναφορικά με ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Αυτιάς για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ολομέλεια του ΕΣΡ αποφάσισε κατά πλειοψηφία με ψήφους επτά έναντι δύο (μειοψήφισαν τα μέλη Δημήτρης Σταυρόπουλος και Γιάννης Μιχελάκης) ότι ο Γιώργος Αυτιάς δεν τέλεσε την παράβαση της δυσμενούς διάκρισης προσώπων λόγω γενετήσιου προσανατολισμού.

-Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, «ο παρουσιαστής, στα πλαίσια της ελευθερίας της έκφρασης και από δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, μεταδίδει πληροφορίες και ασκεί κριτική- με ελαφρώς ειρωνική διάθεση- στα διαδραματιζόμενα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στις δηλώσεις του προέδρου του Σ. Κασσελάκη που είναι δημόσιο πολιτικό πρόσωπο για το οποίο το ενδιαφέρον του κοινού για πληροφόρηση είναι αυξημένο.

-Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαζόταν στρατιώτης στη Θήβα, είχε πει στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα; Όταν εκεί θα παρουσιαστεί; Στη Θήβα δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ σωστά το έχουνε κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

Κακίες

Δύσκολες ώρες βίωσε μία τουρίστρια από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κρήτη, όταν τσακώθηκε με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το cretalive, ο καυγάς του ζευγαριού ξέφυγε, με τον σύζυγο να σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι της γυναίκας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και προχώρησε στη σύλληψη του άντρα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  είναι όμως  υποχρεωμένος να δίνει το «παρών» στο προξενείο της Ελλάδας στη χώρα του ενώ απαγορεύεται να προσεγγίζει τη σύντροφό του. Υπήρξε όμως κι επιβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ.

(σ. σ. Καλά βρε κάθαρμα πήγε διακοπές την γυναίκα σου για την… δέρνεις;).

Σφήνες

Ανανέωση στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο με τις σερβιτόρες, αφού μια από τις φοιτήτριες «έφυγε» για να διαβάσει για τις εξεταστικές του Ιούνιο, οπότε νέο πρόσωπο πήρε το πόστο της. Σημειώνω ότι το ΚΥΤΤΑΡΟ θα συνεχίσει να λειτουργεί και τον Ιούνιο μετά τον άπαιχτο κλιματισμό του και μετά θα κλείσει για την… περίοδο ψαρέματος του Τάκη!!!

Η Τσούχτρα

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. Συνελήφθη ημεδαπός στη Δράμα για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης! -Ομάδες περιφρούρησης στα περιαστικά δασύλλια στη Δράμα

Επόμενο Άρθρο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Παράνομες οι Παιδικές χαρές, δηλώνει και… επίσημα επώνυμα ο Δήμος Ξάνθης, μέσα από τις περίφημες… εφαρμογές με τις οποίες λύνει τα προβλήματα των δημοτών!!!

Επόμενο Άρθρο
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Ο Μιχάλης Αμοιρίδης εξαπέλυσε επίθεση στην Πολυξένη Μπρίκα γιατί την θεωρεί «κολλητή» του… Αλέξανδρου Κοντού ή άλλος είναι ο λόγος;;;

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Παράνομες οι Παιδικές χαρές, δηλώνει και... επίσημα επώνυμα ο Δήμος Ξάνθης, μέσα από τις περίφημες... εφαρμογές με τις οποίες λύνει τα προβλήματα των δημοτών!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Οικονομικούς επιθεωρητές κι όχι ορκωτούς λογιστές για τον Δήμο Ξάνθης ζήτησε χθες από την «Ανοιχτή γραμμή» ο Πάνος Παπαδόπουλος!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με παράνομες σφαγές ζώων στις Σέρρες - Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με Βρούτση για το «Ανθή Καραγιάννη»

Γιώργος Πιτσιλής: Επανέλεγχος όλων των καταθέσεων! Με χειροπέδες η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και η επονομαζόμενη «Λίνα»

Γιώργος Πιτσιλής: Επανέλεγχος όλων των καταθέσεων! Με χειροπέδες η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και η επονομαζόμενη «Λίνα»

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης