Η ΔΚΕ ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο πλαίσιο του Interreg Greece- Bulgaria CHIC διοργανώνει ένα διασυνοριακό διαδικτυακό φεστιβάλ με δωρεάν συμμετοχή και τίτλο
Συνδέοντας την κοινή πολιτιστική παράδοση – Connecting common cultural living tradition από την Τετάρτη 2 έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

*Επιστροφή –μετά από καιρό- την Πέμπτη στις 9 το βράδυ για τον ημέτερο Ιππκράτη Γαλάτη στα δελτία ειδήσεων του Next tv για…εκτάκτους λόγους.
Συγκεκριμένα μια προσωπική έκτακτη δουλειά της Αναστασίας Πασσαλή (σ.σ. Σήμερα έχει και τα γενέθλιά της…) που ήταν να πει το δελτίο, ήταν η αιτία ο Ιπποκράτης Γαλάτης να καλύψει το κενό. Άλλωστε η νέα είναι ωραία και ακαταμάχητη, ιδίως όταν…τιθασεύει άγρια άλογα, αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς!
….

*Και αναφέρθηκα και στην εκπληκτική παρουσιάστρια του Next tv Αναστασία Πασσαλή να δώσω και μια αποκλειστική είδηση…
Σήμερα λοιπόν έχει τα γενέθλιά της!!! Γίνεται δηλαδή 29 χρονών –αν δεν κάνω λάθος…- και φυσικά μέσα από τη στήλη της εύχομαι…πολλά…πολλά….χρόνια πολλά!
…..

*Κομμάτι δύσκολο να πραγματοποιηθεί παραμονή της Πρωτοχρονιάς η υποδοχή του νέου χρόνου φέτος από την Κεντρική πλατεία…και βέβαια ξεχάστε τις παλιές υπέροχες βραδιές ΟΝΕΙΡΩΝ της Θρακικής Σκηνής.
Φέτος δεν προβλέπετε ούτε…dj. να υπάρχει στην πλατεία αλλά και κόσμος, λόγω συνωστισμού…
……
*Ποια γνωστή ύπαρξη προκειμένου να έχει…άλλοθι και να βλέπει τον παράνομο «δεσμό» της στη «γκαρσονιέρα» του, αγόρασε σκύλο; Για να ξεφεύγει με τον τρόπο αυτό από τον σύζυγο που και ζηλιάρης είναι, αλλά και μέχρι και το κινητό της, «παρακολουθεί» όταν τον παίρνει;
……
ΚΑΚΙΕΣ
Απαρηγόρητη είναι γνωστή ξανθιά ύπαρξη που είχε κλείσει για τις γιορτές ταξίδι στο εξωτερικό και μάλιστα σε εξαιρετικό χειμερινό προορισμό, ωστόσο όλα δείχνουν ακόμη και την Πρωτοχρονιά η κατάσταση θα παραμένει η ίδια σε όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο στην Ελλάδα..!
Το ευτράπελο ωστόσο της ιστορίας; Η συγκεκριμένη κυρία που προσφάτως χώρισε αλλά ακόμη δεν έχει επισήμως διαρρεύσει ο χωρισμός της, στο συγκεκριμένο ταξίδι θα πήγαινε με….παντρεμένο γνωστό κύριο, που ήδη είχε βρει δικαιολογία και θα έφευγε χωρίς την γυναίκα του φυσικά, δήθεν για …συνέδριο, που ωστόσο βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και προς το παρόν αναρρώνει στο σπίτι του, και αυτό τον έφερε πιο κοντά στην οικογένειά του! Κι αυτό την έχει σοκάρει στη κυριολεξία! Και σκέφτεται ακόμη και επανασύνδεση με τον πρώην της..!
…….

*Μαθαίνω ότι το βράδυ της Τρίτης έξω από το κατάστημα του Σκλαβενίτη στην οδό Μεσολογίου, η υπέροχη Μίλη έγινε και πάλι…σταρ, αφού δυο κοπέλες με μάσκα όταν την είδαν στο παράθυρο να περιμένει το «αφεντικό» της, τόσο πολύ ενθουσιάστηκαν μαζί της, που άρχισαν να κάνουν selfies μαζί της!
(σ.σ. Κορίτσια προσοχή, μην τη ματιάσετε μόνο…)
….

*Με τον αγαπημένο της σε πολύ στενό περιβάλλον θα περάσει τα Χριστούγεννα και τις γιορτές η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Δέσποινα Χατζοπούλου που από την ημέρα που ο δικός της , της έμαθε να κυνηγάει…περιμένει πως και πώς να επιτραπεί το κυνήγι και να πάει μαζί του.
…..

*Όχι δεν είναι ούτε κουίζ, ούτε και fake news, αφού όπως μαθαίνω χωρισμένος αυτοδιοικητιικός και μάλιστα από τους πλέον…γνωστούς της περιοχής, που ήδη έχει δυο διαζύγια…!
Δεν αποκλείεται να παντρευτεί με ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ την νυν αγαπημένη του με την οποία ήδη συζεί και όπως λένε οι καλές γλώσσες τον λατρεύει και στα δύσκολα ήταν πάντα δίπλα του! Ονόματα δεν λέω….
Αλλά σίγουρα μη ξαφνιαστείτε αν τελικά τον δείτε για 3η φορά γαμπρό!
ΣΦΗΝΕΣ
Κάποιες (και κάποιοι…), δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι όταν δεν φοράνε μάσκα και ειδικά όταν έχουν συναλλαγές με αρκετό κόσμο, κινδυνεύουν περισσότερο οι ίδιοι κι όχι οι…άλλοι με τους οποίους έρχονται σε επαφή. Τουλάχιστον ας αυτοπροστατευθούν διότι ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε μας βήμα…
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ





