ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ! Συνελήφθη ο «δραπέτης» το βράδυ της Δευτέρας στο Δροσερό Ξάνθης!

Σεσημασμένος διαρρήκτης τόσκασε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, την ώρα που τον οδηγούσαν στον Εισαγγελέα γιατί καταζητούνταν με ένταλμα συλλήψεως.

Όλα αυτά το μεσημέρι της Δευτέρας με αποτέλεσμα να επακολουθήσει ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη.

Αναλυτικότερα:

Σεσημασμένος διαρρήκτης ηλικίας περίπου 25-26 χρονών, το ‘σκασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της αστυνομίας  γύρω στις  1 το μεσημέρι της Δευτέρας, την ώρα που βρίσκονταν έξω από τον προθάλαμο του Εισαγγελέα Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο νεαρός δράστης που συνελήφθηκε διότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για σωρεία κλοπών, κατόρθωσε να «βγάλει» το χέρι του από τις χειροπέδες και να… τραπεί στη συνέχεια σε φυγή με αποτέλεσμα υπάρξει γενική αστυνομική κινητοποίηση και να βλέπουν δεκάδες πολίτες αστυνομικούς να τον κυνηγάνε μέσα στο δρόμο!

Μάλιστα οι άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ την οδό Θερμοπυλών, όταν τους πληροφόρησαν κάποιοι διερχόμενοι ότι είχε κρυφτεί σε κάποια από τις πολυκατοικίες της περιοχής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τελικά ο  δράστης (αν και Χριστιανός) συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Δροσερό όπου προσπάθησε να βρει «καταφύγιο» στο σπίτι φίλου του, ωστόσο εντοπίστηκε άμεσα από την  αστυνομία που γνώριζε τους «συνεργάτες» του στον οικισμό από παλιές συλλήψεις του…!