«ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΣΕΠΕΛΗ! «Ξορκίζουν» από τώρα Ζερενίδη, Παντέλο και Φανουράκη ότι την δεύτερη Κυριακή θα στηρίξουν…Μελισσόπουλο κι όχι Δημαρχόπουλο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό…Με «γκάλοπ» μαϊμού ανά χείρας, το οποίο εμφανίζει μάλιστα ο ίδιος ότι πρόκειται για δημοσκόπηση που πλήρωσε και έβγαλε ο….Σάββας Μελισσόπουλος, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ο Τσέπελης!

Μάλιστα αποφεύγοντας ο ίδιος να πει τι ποσοστά δίνει το «γκάλοπ»  του …Μελισσόπουλου για τον ίδιο τον…Μελισσόπουλο και τους άλλους συνδυασμούς, διαδίδει δεξιά κι αριστερά ότι δήθεν…

Ο Μελισσόπουλος τον βγάζει…πρώτο και ζητάει…στήριξη από τους άλλους συνδυασμούς για να αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τον Δημαρχόπουλο!! Μάλιστα σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς, στο ίδιο γκάλοπ (του Μελισσόπουλου…) ο συνδυασμός Λύρατζη εμφανίζεται με ποσοστό…11-12% να στηρίζει τον…ίδιο!!!

Δικαίωμά του όλα αυτά, πλην όμως από την πλευρά Μελισσόπουλου διαψεύδονται όλα αυτά σαν «γελοιότητες και ασύστολα ψεύδη»!!!

«Τέτοιο γκάλοπ δεν υφίσταται από την πλευρά της δικής μας παράταξης, να σταματήσει ο κύριος Τσέπελης να διαδίδει ανυπόστατα ψέματα σε βάρος μας»….ήταν η απάντηση κύκλων του κυρίου Μελισσόπουλου!

Κι όσο για τον Πασχάλη Λύρατζη; Είναι επιφορτισμένος με την συγκέντρωση της Παρασκευής και τίποτα άλλο…

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ποια είναι ωστόσο η αλήθεια και τι απαντούν Μελισσόπουλος και συνεργάτες στα…φανταστικά γκάλοπ του Τσέπελη που δήθεν είναι της δικής τους παράταξης:

1.Δεν ασχολούμαστε με τον κύριο Τσέπελη και με τις επινοήσεις του. Έχουμε τις δικές μας έρευνες που φέρνουν το συνδυασμό ΟΛΟΙ για την Ξάνθη άνετα  να πηγαίνει στην 2η Κυριακή και να κερδίζει τον Δήμο. Μακράν πίσω μας ο κύριος Τσέπελης…

  1. Έχουμε απορρίψει οποιαδήποτε συνεργασία με τους κυρίους Τσέπελη και Φανουράκη. Πιστεύουμε ωστόσο ότι την δεύτερη Κυριακή θα έχουμε την στήριξη των κυρίων Δημήτρη Μπένη, Τσεγγελίδη και με κάποιους της παράταξής Τσέπελη με τους οποίους ήδη συζητήσαμε.

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΣΕΠΕΛΗ!

Η είδηση; Στο στρατόπεδο Τσέπελη γνωρίζουν ότι θα είναι εκτός 2ης  Κυριακής, αφού καταρρέουν όσο πλησιάζουν οι εκλογές και περισσότερο…

«Ξορκίζουν» όμως από  τώρα Ζερενίδη, Παντέλο και Φανουράκη ότι την δεύτερη Κυριακή θα πρέπει να στηρίξουν…Μελισσόπουλο κι όχι Δημαρχόπουλο! Διότι θεωρούν ότι δεν θα πειθαρχήσουν στην γραμμή Τσέπελη…Αυτά για σήμερα.