ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Τον Τάσο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε χθες ο Μανώλης Τσέπελης! Έντονη κινητικότητα…Αυγουστιάτικα!

*Μετά το τσίπουρο που ήπιαν μαζί Δημαρχόπουλος και Φανουράκης μες την καλή χαρά στην ταβέρνα του Τσιακίρογλου κι όπου σταθείς κι όπου βρεθείς όλοι ρωτάνε ποιος…πλήρωσε το λογαριασμό, αφού ο Δήμαρχος δεν φημίζεται και τόσο για τα …χουβαρνταλίκια του, η αντιπολίτευση ξαναχτύπησε..! Πως; Διαβάστε παρακάτω…

….

*Τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Τάσο Θεοδωρίδη λοιπόν επισκέφθηκε χθες ο Μανώλης Τσέπελης! Ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε ότι κουράστηκε 30 χρόνια να κατεβαίνει συνέχεια υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Στις επόμενες λοιπόν δημοτικές εκλογές θέλει να ηγηθεί ο ίδιος συνδυασμού και να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!  Με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του τον γιατρό Ι. Καμαρίδη, τον Απόστολο Αγκόρτσα, τον Χρήστο Μούρκα, τον Μπογιάρ αλλά και τον Δημήτρη Μπένη…Τώρα πως είναι σίγουρος ότι όλοι αυτοί που αναφέρει θα κάνουν πίσω για να ηγηθεί ο ίδιος, ειλικρινά δεν το γνωρίζω…

……

*Φυσικά για μια ακόμη φορά ο Τσέπελης έστρεψε τα βέλη του κατά του νυν Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου, λέγοντας στον Τάσο, εγώ σας τάλεγα..!

-Δηλαδή τι τους έλεγες κύριε Τσέπελη; Ότι ο Δημαρχόπουλος δεν θα σου επιτρέψει να παριστάνεις τον…Δήμαρχο όπως ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης  Στυλιανίδης;

-Πάντως…Έντονη κινητικότητα για τον Δήμο Ξάνθης…Αυγουστιάτικα! Αυτό πως σας φαίνεται;

……

*ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ! Κηδεύτηκε χθες στις 11 πρωί στους Αμαξάδες Ροδόπης ο αδικοχαμένος Κώστας Δαλακούρας που δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στη καρδιά μέσα στο γραφείο του…

…..

*Μάλιστα το τελευταίο αντίο του είπαν τουλάχιστον 200 συγγενείς και φίλοι του που τον αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια μεταξύ των οποίων ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Τριανταφυλλίδης, η δημοσιογράφος Μαλαματένια Αλατζά και μέλη των XanthiFans αφού ο Κώστας ήταν φανατικός φίλαθλος της Ξάνθης.

…..

*Σημειώνω ότι η κηδεία του 54χρονου Αγκόπ Μπαλατλιάν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Ορθόδοξης Αρμένικης Κοιμήσεως της  Θεοτόκου Ξάνθης και η ταφή στα Αρμένικα Νεκροταφεία.

….

*Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους νωρίς χθες το πρωί όταν σκάφος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε ανοικτά των δυτικών ακτών της Τουρκίας, ανέφερε η τουρκική ακτοφυλακή. Τέσσερις άνθρωποι διασώθηκαν.

Tο σκάφος βυθίστηκε ανοικτά της επαρχίας Αϊντίν (Αϊδινίου), κοντά στο Κουσάντασι, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, σύμφωνα με την ακτοφυλακή.

Το 2015 η Τουρκία έγινε ένα από τα κύρια σημεία απ΄όπου περισσότερο από ένα εκατομμύριο μετανάστες ξεκινούσαν το θαλάσσιο ταξίδι προς την Ευρώπη. Πολλοί από αυτούς έφευγαν για να γλιτώσουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.

…..

*Μέχρι σήμερα, 54 άνθρωποι, που χαρακτηρίζονται «παράτυποι μετανάστες» από την τουρκική ακτοφυλακή, έχουν χάσει τη ζωή τους ανοικτά των ακτών της Τουρκίας, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ακτοφυλακής.

….

*Όπως μας ενημέρωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος:

«Οι Ιταλοί περιπατητές της ομάδας «FUORI VIA EGNATIA» ολοκλήρωσαν την φετινή τους διαδρομή, πάνω στην αρχαία Εγνατία Οδό, από τους Αρχ. Φιλίππους ως τους Κήπους του Έβρου. Κατά την σημερινή μας συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε τις εμπειρίες τους αλλά και τις προτάσεις τους σχετικά με την ανάδειξη της Ε.Ο. Αντιπρόσωπος της ομάδας, η οποία εδρεύει στο Πανεπιστήμιο της Βενετίας UNIVERSITA IUAV DI VENEZIA, προσκαλέσαμε να συμμετάσχει στην ημερίδα που περιλαμβάνετε στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ VIA EGNATIA στην ΠΕ Καβάλας.»

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Ο Φανουράκης τσίπουρο και κρασί με τον Δημαρχόπουλο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο Μανώλης Τσέπελης επισκέψεις και καφεδάκια στο γραφείο του Τάσου Θεοδωρίδη, τελικά τι «παίζει» παιδιά με την αντιπολίτευση και την συμπολίτευση; Διότι όπως μαθαίνω ο μεν Δήμαρχος Ξάνθης θέλει τον γιατρό και τον Φανουράκη μαζί του, δεν θέλει όμως τίποτα Μούρκα αλλά και Τσέπελη, ο Τσέπελης επίσης θέλει τον γιατρό και τον Φανουράκη, αλλά ο Φανουράκης έχει ήδη υποσχεθεί στήριξη στον Σάββα Μελισσόπουλο προκειμένου να μπορέσει να εκλεγεί ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια να διαπραγματευτεί θέση από τον…Δήμαρχο που θα εκλεγεί, δηλαδή τον Δημαρχόπουλο σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα!
Πολύ δεν «ανακατώθηκαν» τα πράγματα;
(σ.σ. Και προς το παρόν ο  Δ. Μπένης ασχολείται μόνο με τα ιστιοπλοϊκά…)
Η ΚΑΤΙΝΑ