• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

ΠΟΛΙΤIΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Την Τετάρτη 31 Μαρτίου συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Επιμελητήριο Ξάνθης

27 Μαρτίου 2021
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – 20 νέα κρούσματα Covid-19 στη χώρα μας στις 30/6/2020 . Τέσσερα από Ξάνθη, 9 εισαγόμενα με πτήσεις!
Share on FacebookShare on Twitter

*Ίσως δεν το γνωρίζατε, αλλά προσωπικό από την 25η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία του Δ’ΣΣ, από την Ξάνθη, βρέθηκε στην παρέλαση για τον εορτασμό της 200ης επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Μάλιστα τα στελέχη των μονάδων από την Ξάνθη παρέλασαν με παραδοσιακές φορεσιές από την ιματιοθήκη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης.

….

*Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη (μέσω WebEx) το Επιμελητήριο Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 5/2020
  2. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
  3. ΑΙΤΗΣΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ κ. ΡΟΪΔΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
  4. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΕΕ
  5. ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19 ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
  6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας

……..

*Σε «κάστρα», όπου κανείς δεν μπορεί πλέον να μπει χωρίς εξονυχιστικό έλεγχο, χωρίς ραντεβού και απόλυτο έλεγχο των κινήσεων και των στοιχείων του, μετατρέπονται όλες οι ΔΟΥ της χώρας. Τόσο οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας, όσο και η ασφάλεια των εργαζομένων, μετά το τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη, επιβάλλουν αυστηρό πρωτόκολλο και ειδικά μέτρα προστασίας, στις επαφές των εφοριακών με τους πολίτες.

Με μέριμνα της ΑΑΔΕ, σε όλες τις ΔΟΥ εγκαθίστανται μαγνητικές πύλες ανίχνευσης μετάλλων, (ανάλογες με αυτές που συναντάμε στα αεροδρόμια, τα Δικαστήρια κλπ), ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να περάσει κανείς με επικίνδυνα μεταλλικά αντικείμενα, όπως όπλα, μαχαίρια κ.α.

Παράλληλα ένα εσωτερικό σύστημα καμερών θα καταγράφει την είσοδο και έξοδο από το κτίριο.

Για λόγους προστασίας από τη μετάδοση κορωνοϊού τοποθετούνται και θερμομετρητές και ό,τι άλλο προβλέπεται στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως αντισηπτικά.

……

*Η ΑΑΔΕ προχωρά και σε άλλες κινήσεις. Για παράδειγμα σε κάθε κτίριο που στεγάζει ΔΟΥ, ορίζεται ένας ομαδάρχης για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ένας σεισμός. Αυτός (και εφόσον απουσιάζει ο αναπληρωτής του) θα είναι αρμόδιος για την οργάνωση της συμπεριφοράς του ανθρώπινου δυναμικού στις ειδικές συνθήκες, όπως την διαφυγή από το κτίριο. Θα είναι δε εφοδιασμένος με σφυρίχτρα, ενώ για όλους θα υπάρχουν ειδικά φωσφοριζέ μπλουζάκια.

Τέλος, oι ΔΟΥ παραλαμβάνουν για τις ανάγκες τους νέα αυτοκίνητα από τον κατασχεμένο στόλο, που βρίσκεται στον ΟΔΔΥ!

Πρόκειται για αυτοκίνητα διαφόρων ειδών, που μπορούν όμως να καλύψουν κάθε υπηρεσιακή ανάγκη και σε κάθε περίπτωση δεν κοστίζουν -συνήθως δε τα περισσότερα παραμένουν στις κρατικές εγκαταστάσεις και σαπίζουν όταν δεν εκποιούνται σε εξευτελιστικές τιμές.

…….

*Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια εποικοδομητική συνεργασία.

……

*Σκληρή απάντηση Χαράλαμπου Ευστρατίου και Γαλανόπουλου Δημήτρη (Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ξάνθης και Αντιπεριφερειάρχης) κατά του Αντιδημάρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη με αφορμή την δήλωση του τελευταίου στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην συνεδρίαση της Τετάρτης 24 Μαρτίου κατά την οποία είπε «Θα πρέπει να παραιτηθούν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που είναι δημόσιοι υπάλληλοι»!

Διαβάστε τι αναφέρουν:

Απαράδεκτες οι τοποθετήσεις του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Ιωάννη Ζερενίδη ο οποίος προκαλώντας κοινωνικό αυτοματισμό, και μιλώντας για Δημοσίους Υπαλλήλους που έχουν το μισθουλάκο τους σε λειτουργία τηλεργασίας και δε νοιάζονται για τον κόσμο του ιδιωτικού τομέα που βιάζεται να δει λύσεις…. Προσπαθεί να βάλει στο κάδρο τους συνάδελφους που ασχολούνται με τα κοινά.

Η Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ απαιτεί άμεσα να ζητήσει συγγνώμη, να παραδεχτεί ότι η τοποθέτηση του ήταν άστοχη και να αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπρέπεια των Δημοσίων Υπαλλήλων που ασχολούνται με τα κοινά.

Άλλωστε η Κυβέρνηση που και ο ίδιος στηρίζει … έχει ονομάσει πολλούς από αυτούς ήρωες !!!

……….

*Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (51.779) έλεγχοι, από τους οποίους οι (7.106) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας, για διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 4 συμμετέχοντες.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΙΝΑ

Αρνητική πρωτιά και πάλι χθες για τη Ξάνθη από άποψη κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα ο  Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (26/3) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 1.496, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Αναλυτικά για την περιοχή μας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ

Ξάνθη 8, Έβρος 6, Δράμα 4, Καβάλα 17, Ροδόπη 4

ΣΥΝΟΛΟ 39

-Μήπως θα πρέπει να λάβουν τα παραπάνω νέα στοιχεία που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, πριν είναι…αργά; Μήπως;

Η ΚΑΤΙΝΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σσσσσ….Ψίθυροι – Ροδόπη: Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε 3 παράνομους μετανάστες

Επόμενο Άρθρο

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Μήπως θα πρέπει να παραιτηθεί ο Ματθαίος Σαββίδης από τη θέση στην οποία τον έστειλε η ίδια η αντιπολίτευση;

Επόμενο Άρθρο
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Την στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων στην περιοχή της Σταυρούπολης από τον Δήμο Ξάνθης, ζητάει  ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ξάνθης

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Μήπως θα πρέπει να παραιτηθεί ο Ματθαίος Σαββίδης από τη θέση στην οποία τον έστειλε η ίδια η αντιπολίτευση;

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ   

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ  

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Το παραλιακό σπίτι της Προέδρου του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης Ελένης Χατζηγεωργίου «ξάφρισαν» άγνωστοι κλέφτες

Επιστολή «βόμβα» του μέλους της ΔΕΥΑΞ Ελένης Χατζηγεωργίου στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης