ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο 2019 την Πέμπτη 18/4 στην Π.Ε. Ξάνθης

*Την Πέμπτη 18/4/2019 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη με θέμα:

“Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2019”

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προληπτικών ενεργειών ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους Φορείς και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη μείωση του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές στο Νομό Ξάνθης.

…………

*Χαιρετισμός του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνου Μπαντίκου:

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Η ανάληψη των καθηκόντων του Περιφερειακού Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους έδειξαν  εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και να διαβεβαιώσω όλους, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των εκπαιδευτικών λειτουργών, μαθητών, γονέων – κηδεμόνων τους και υπευθύνους συνεργαζόμενων φορέων και υπηρεσιών.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι να ασκήσω τα καθήκοντά μου με βασικές αρχές και κατευθυντήριους άξονες τη δικαιοσύνη, την ισονομία, τη διαφάνεια, το συνεργατικό πνεύμα  και τον σεβασμό προς όλους, για μια διοίκηση με δημοκρατικό ήθος και ανθρώπινο πρόσωπο.

Ευελπιστώντας στην εποικοδομητική συνεργασία και τη συμπαράσταση όλων των εμπλεκομένων στο κοινό μας έργο, σας κάνω γνωστό ότι πρόθεσή μου είναι μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών να αξιοποιήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε την εμπειρία όλων μας, στοχεύοντας  στην εναρμόνιση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού μας έργου με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μπαντίκος

…..

*Σε αίθουσα 2.500 ατόμων αύριο Κυριακή 7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη, σε ανοιχτή εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι Θέσεις του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ», για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ASTIR EGNATIA στις 11:30 π.μ.

(σ.σ. Αίθουσα…γήπεδο!)

……………

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου κα τον δημοτικό συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

«Το Σάββατο 6 Απριλίου 11πμ στο σημείο του 3ου δημοτικού σχολείου επί της οδού 28ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσει δράση προσβασιμότητας μέχρι την κεντρική πλατεία θέλοντας να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ στους απροσπέλαστους δρόμους και πεζοδρόμια -κυρίως- αλλά και ποια πεζοδρόμια είναι κατάλληλα για κίνηση των ΑμεΑ σε όλη την πόλη. Η δράση θα είναι διαδραστική – βιωματική (εν όψη των δημοτικών εκλογών) και καλούνται Άτομα με Αναπηρία αλλά και εθελοντές που θα κινηθούν με αναπηρικά αμαξίδια.

Την δράση διοργανώνει η κίνηση “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ”

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

 Γιώργος Χατζηθεοδώρου».

….

*Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά…1.116.000 Βούλγαροι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά, καθιστώντας την δεύτερο κορυφαίο προορισμό των προτιμήσεών τους, σύμφωνα με δήλωση της υπουργού Τουρισμού Νικολίνα Ανγκέλκοβα στη διάρκεια της συνάντησης με την Ελληνίδα ομόλογό της Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της 19ης Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού.

Το υπουργείο Τουρισμού της Βουλγαρίας υλοποιεί δράσεις για την αύξηση του αριθμού των τουριστών, μία εκ των οποίων είναι η εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα, όπου η Βουλγαρία παρουσιάζεται ως τουριστικός προορισμός που περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων για θαλάσσιο, χειμερινό, οικολογικό και ιατρικό τουρισμό.

«Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις έντεκα χώρες που συμμετέχουν στη λεγόμενη «γενική τουριστική διαδρομή των Βαλκανίων», η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019″, πρόσθεσε η κα Ανγκέλκοβα.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Η τελεσίδικη καταδίκη του πρώην Αντιδήμαρχου Ξάνθης Απόστολου Αγκόρτσα με ποινή φυλάκισης δυο ετών για ΑΠΑΤΗ κατ’ εξακολούθηση, δικαιολογημένα έφερε νέο πανικό στην παράταξη του κυρίου Μανώλη Τσέπελη, που κακά τα «ψέματα», έχει μαζέψει στο συνδυασμό του όλους τους «παλιούς» αλλά και…» «πολυσυζητημένους» δημοτικούς συμβούλους, αφού και επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη ο καταδικαστείς είχε ήδη «καθαιρεθεί» από τον τότε Δήμαρχο για την περιβόητη εκείνη δενδροφύτευση αλλά και άλλες πρακτικές του.

Μάλιστα όταν το δικαστήριο έβγαλε την απόφασή του, οι δύο δικαστές εφέτες, είπαν ότι θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η Αποκεντρωμένη για τα περαιτέρω…

Οπότε είναι ζήτημα χρόνο να εκπέσει των καθηκόντων του ως δημοτικός σύμβουλος ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας.

Η ΚΑΤΙΝΑ