ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Eυχαριστήριο του Δήμου Τοπείρου για την Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Κόλλια Τσαρουχά αλλά και την Χρύσα Ούτση των ΑΝΕΛ

*Νεκρός με μια σφαίρα στη καρδιά βρέθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης γύρω στις 17.00 ο Ξανθιώτης ασφαλιστής (γεννηθείς το 1963 στους Αμαξάδες Ιάσμου) Κώστας Δαλακούρας χτυπημένος με μια σφαίρα στη καρδιά από 22άρι όπλο, που σημαίνει οτι ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νεκρό βρήκε επάνω στο γραφείο του αιμόφυρτο η κόρη του γύρω στις 17.00 της Τρίτης (επί της οδού Τσιμισκή-Καραολή) και αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Ξάνθης.

….

*Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών που «ασφάλισαν» αμέσως τον χώρο και απαγόρευσαν στον οποιοδήποτε να πλησιάσει τον τόπο του εγκλήματος, συλλέγοντας στοιχεία απο τον τόπο του εγκλήματος και την γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται σίγουρα  για δολοφονία, αφού ήδη το θύμα εξέτασε ο ιατροδικαστής που μιλάει για εν ψυχρώ εκτέλεση, αφού η μια και μοναδική σφαίρα τον χτύπησε κατευθείαν στη καρδιά αν και τον πυροβόλησε απο πίσω με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει αμέσως νεκρός.

*Σημειώνεται επίσης ότι για αρκετή ώρα η αστυνομία είχε κλείσει χθες όλη την περιοχή με κορδέλες ψάχνοντας τις κάμερες απο τα μαγαζιά μήπως βρεί τον ύποπτο, όπως και τα κινητά που βρήκε στο γραφείο του και τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς.

*Τέλος σημειώνεται ότι στις 15 Ιουλίου 2018  ο Κώστας Δαλακούρας που είχε πολυ αισιοδοξία και αγάπη για την ζωή με ανάρτησή του  στο fb μιλούσε για έναν νέο κύκλο που ξεκινάει για τον ίδιο –γεγονός που απέκλειε την αυτοκτονία- αναφέροντας τα παρακάτω:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ: Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους Άξιους συναδέλφους που γνώρισα και την γνώση που αποκόμισα… Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά!!! Οι επιλογές πολλές… Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ένας νέος ΚΎΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!

-Ωστόσο δεν πρόλαβε να ξεκινήσει αυτόν τον νέο κύκλο που τόσο ήλπιζε να είναι καλύτερος απο τον πρώτο…αφού τον πρόλαβε ο δολοφόνος!

…..

*Τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2015 με εντολή του πρωθυπουργού, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης επικαλούμενος σχετικά έγγραφα.

«Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή κ Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης στο λογαριασμό του στo Facebook.

….

*Ο κ. Μανιάτης στην ανάρτησή του δημοσιοποιεί και την συζήτηση από τα πρακτικά, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο».

….

*Σημειώνεται ότι μετά την ευρεία σύσκεψη στο Λαύριο για τη δασοπροστασία, ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι οτιδήποτε εκπροσωπεί κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές θα ξηλωθεί.

….

*Δεν πέρασε απαρατήρητο το ευχαριστήριο του Δήμου Τοπείρου για την Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Κόλλια Τσαρουχά αλλά και την Χρύσα Ούτση των ΑΝΕΛ για την οικονομική επιχορήγηση των 20.000 ευρώ, στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος Αγρο -μετεωρολογικών σταθμών που εγκαθιστά ο Δήμος Αβδήρων με τη στήριξη του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

…..

*Η χρηματοδότηση του αγρο-μετεωρολογικού σταθμού  επιμερίζεται ως εξής: 20.000€ από πόρους του προγράμματος Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και 4.000€ από ίδιους πόρους του Δήμου Αβδήρων.

Ευχαριστούμε την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και την κ. Χρύσα Ούτση μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ., για την συμβολή τους στην χρηματοδότηση του Αγρο-μετεωρολογικού σταθμού του Δήμου Αβδήρων.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ανεπανόρθωτα εκτέθηκε στους συνεργάτες του ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος για μια ακόμη φορά, κερνώντας ούζο και τσίπουρο στον…Φανουράκη το μεσημέρι της Δευτέρας μαζί με τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχό του, στην ταβέρνα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοτική Πρωτοβουλία Σωτήρη Τσιακίρογλου.

Δηλαδή από τη μια ο  Φανουράκης υποτίθεται του ρίχνει…λάσπη, τον βρίζει και τον χαρακτηρίζει….μιζαδόρο ή επιτίθεται στους στενούς συνεργάτες του κι από την άλλη το δίδυμο Μπάμπης Δημαρχόπουλος-Κυριάκος Παπαδόπουλος (ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος), τον κερνάνε και πίνουν τσίπουρα και ρετσίνα μαζί του! Και που; Στο μαγαζί άλλου πρώην υποψήφιου δήμαρχου που ανήκει επίσης στην αντιπολίτευση!

Η ΚΑΤΙΝΑ