ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Δριμύτερος επανήλθε ο παρα.. σύριζα Ξάνθης

*Την …«φόρμα» του βρήκε ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και επίσημα πλέον κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.

Ιδού λοιπόν πως σχολίασε την επικαιρότητα την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:

Αντιγραφή από τη δημοσίευση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με λίγο από ΚΙΝΑΛ.

«Η επόμενη κυβέρνηση με την συναίνεση και της αντιπολίτευσης πρεπει:

  1. Κατάργηση Νόμου Παρασκευόπουλου.
  2. Κατάργηση Πανεπιστημιακού Ασύλου.
  3. Τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλους του κεντρικούς δρόμους και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, Δήμων και πανεπιστημίων.
  4. Άμεση προανάκριση, απο τον Άρειο Πάγο κατευθείαν, των υποθέσεων:

α) Έλλειμμα 2008, απόκρυψη στοιχείων.

β) ΚΕΕΛΠΝΟ.

γ) Novartis

δ) Τελευταία Ανακεφαλαίωποιηση Τραπεζών.

ε) Διαπραγματεύση Βαρουφάκη

στ) ΔΕΠΑ

ζ) Κονδύλια για Προσφυγικό.

η) Πυρκαγιά Μάτι.

θ) Εξοπλισμοί σε Σαουδική Αραβία.

Τότε και μόνο τότε, το αίσθημα πλήρως ανομίας και μπουρδελοποίησης της δημόσιας ζωής και του πολιτικού λόγου, θα αρχίσει να τίθεται σε αμφισβήτηση απο τον πολίτη. Μόνο.»

…….

Ο big brother της πόλης! Όταν εκφράζεις την «κεντροαριστερά» τον «σοσιαλισμό» και τον πολιτικό «πολιτισμό» σου.

Βάλτε τον σε όλα τα ψηφοδέλτιά σας. Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

……..

Αντιγραφή σχολίου πρώην «σοσιαλιστή» βουλευτή, υπουργό Ξάνθης.

«GAME OVER SYRIZA. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.»

Βλέποντας τον εαυτό του, διαπίστωσε:)

………

Για τον Αντιπεριφερειάρχη δε θα σχολιάσουμε τίποτα. Απλά δε σχολιάζεις το (πολιτικά)τίποτα.

Λεφτά για κυνοκομείο από το αγροτικής ανάπτυξης σε όλους τους Δήμους σχεδόν. Να το πείτε στον Δήμαρχο.

Για κάθε δημόσιο έργο την περίοδο από το 2003 ως το 2007 υπήρχε και συγκεκριμένη κοστολόγηση της μίζας στο 7% της αξίας του έργου, που κατευθύνονταν στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα

………..

*Αλλάζω θέμα. Δεν είναι μόνο η Ξάνθη, καθώς «επί ποδός» βρίσκονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι νομοί Δράμας, Εβρου και Καβάλας. Ιδού λοιπόν τι λέει το ρεπορτάζ της στήλης)

Στον Δήμο Δοξάτου, εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Δαλακάκης, ενώ ενδεχομένως να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ο πρώην δήμαρχος Τάσος Χατζηλαζάρου. Τη δημαρχία θα διεκδικήσει επίσης ο αγροτικός συνδικαλιστής Βασίλης Γραμματικόπουλος, και πιθανόν να θέσουν υποψηφιότητα ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Παρασκευάς Παπαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Παπάζογλου.

….

*Στον Δήμο Δράμας υπάρχει πληθώρα υποψηφίων. Κατ’ αρχάς, τη θητεία του θα επιχειρήσει να ανανεώσει ο νυν δήμαρχος Χρήστος Μαμσάκος. «Παρών» στην εκλογική «μάχη» έχει δηλώσει και ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος έχει υπάρξει και υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Κυριάκος Χαρακίδης, ενώ υποψηφιότητα πιθανόν να θέσει και ο επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Επίσης υποψήφιοι θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει καταρτίσει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο παρά το γεγονός ότι στις προηγούμενες εκλογές στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Τσιαμπούσης, και πιθανόν ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Στεφανίδης, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ. Ο κατάλογος των υποψηφίων συμπληρώνεται από τον Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος είναι πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, τον δικηγόρο Μιχάλη Τάσσου, ο οποίος προέρχεται από τη Ν.Δ., καθώς και τον Γιώργο Μήτρου από το ΚΚΕ.

*Αρκετές είναι οι υποψηφιότητες και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ «αντίπαλοί» του θα είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος προέρχεται μεν από το ΠΑΣΟΚ αλλά έχει καταρτίσει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μυτιληνός, επίσης ανεξάρτητος, ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης και ο Σάββας Δευτεραίος, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ.

*Στον Δήμο Ορεστιάδας, τον δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσει εκ νέου ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, ενώ συνυποψήφιοί του θα είναι η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γκουγκουσκίδου, καθώς και ο Κώστας Ζαλουφλής που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

*Στον Δήμο Καβάλας, η νυν δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έχει δηλώσει «παρούσα» στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ συνυποψήφιοι για τη δημαρχία θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παππάς, ο οποίος θα κατέβει ως ανεξάρτητος, ο Χρήστος Ποτόλιας, ο οποίος θα στηριχθεί από το ΚΚΕ, ο τέως αντιδήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα δώσει τη μάχη με ανεξάρτητο συνδυασμό, ο δημοτικός σύμβουλος Αρης Βέρρος, καθώς και ο Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος θα στηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή.

..

*Στον Δήμο Θάσου, πλην του νυν δημάρχου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, υποψήφιοι για τη δημαρχία θα είναι ο πρόεδρος της Θασικής Ενωσης Καβάλας Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο δικηγόρος Λευτέρης Κυριακίδης, καθώς και ο Νίκος Χρυσάφης, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Μαθαίνω ότι οι σχέσεις του Πασχάλη Λύρατζη με τον εκδότη του «Μ» και μέχρι πρότινος κολλητό και φίλο του Πάνο Παπαδόπουλο, δεν είναι αυτή που…φαίνεται!

Μπορεί δηλαδή κάποια στιγμή στη ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς να συναντήθηκαν στη «Ξανθίππη» αργά όταν άδειασε αρκετά το μαγαζί, ο πρώτος να πήρε και το μικρόφωνο και να τραγούδησε ντουέτο με την «ανεψιά», αυτό όμως δεν άλλαξε κάτι στις μέχρι πρότινος φιλικές τους σχέσεις…που έχουν «ραγίσει» πολύ με τις «ευτράπελες» κινήσεις του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού που θέλει ναι μεν να τα έχει με όλους καλά…κάποια στιγμή όμως επιλέγεις και πλευρά! Αν κι ο Πασχάλης πάντα ήταν με μια πλευρά, όπως κι ο Δημαρχόπουλος άλλωστε. Του…εαυτού του!

Η ΚΑΤΙΝΑ