ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ |Ποια ονόματα φλερτάρει ο Δήμαρχος για τον συνδυασμό του

*Πως το «παίζει» ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος; Από τη μια συνεχείς επιθέσεις σε Δημαρχόπουλο και Φανουράκη, από την άλλη δικαστήρια και σκληρές κόντρες με τον Δημήτρη Μπένη, αλλά και σε πλήρη ρήξη με Τσέπελη και τους υπόλοιπους;

Δηλαδή θα είναι αμέτοχος στις δημοτικές εκλογές του 2019; Ή ελπίζει ότι την ύστατη στιγμή θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Θανάσης Ξυνίδης για να βρεθεί…απέναντι;

-Και το «απέναντι» πως το εννοεί άραγε;

……

*Υπενθυμίζω ότι τον τελευταίο καιρό ο εκδότης του «Μ» αναφερόμενος στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης, άφησε υπόνοιες για δυο πράγματα που του έκαναν εντύπωση…

Το πρώτο έχει να κάνει με το αν τον «κρατάνε» κάπου Φανουράκης και ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεν αντιδρά στα όσα του καταλογίζουν..

Και το δεύτερο έχει να κάνει με την πρότασή του για …«οικειοθελή αποχώρηση» λόγω ανεπάρκειας και έλλειψη οράματος, ώστε να ηγηθεί άλλος του…συνδυασμού του!

….

*Πως αντιδρά σε όλα αυτά ο Δήμαρχος Ξάνθης; Από τη μια προσπαθεί να διαβάλει τον Παπαδόπουλο σε ….παλιούς και νέους συνεργάτες του!

Μάλιστα όπως λένε οι πηγές μου, έκλεισε ήδη για υποψήφια δημοτικό του σύμβουλο αλλά και υπεύθυνη του γραφείου τύπου του, την πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Γιώτα Χατζηθεοδώρου και παράλληλα προσπάθησε να τον φέρει σε… «κόντρα» με τον γνωστό Ξανθιώτη επιχειρηματία που συχνά έρχεται στη Ξάνθη….! Διότι προφανώς αυτό το «παιχνίδι» γνωρίζει μόνο άριστα…!

……

*Και κλείνω τη στήλη μου για σήμερα με το προσωπικό μου ερώτημα…Για να δούμε λοιπόν που θα καταλήξει η συγκεκριμένη ιστορία…καθώς  από την άλλη στελέχη της αντιπολίτευσης που έχουν μάλιστα συνάψει τον…τελευταίο καιρό άριστη σχέση με τον κύριο Δημαρχόπουλο το θεωρούν δεδομένο ότι…στις εκλογές του 2019 ο Παπαδόπουλος λόγω Ξυνίδη-Τσέπελη-Δημήτρη Μπένη, αναγκαστικά και πάλι θα είναι με τον….Δημαρχόπουλο!!!

…..

*Σε…δεινή και δύσκολη θέση αναμένω να βρεθεί ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης τόσο στο Δήμο Αβδήρων, όσο και στο Δήμο Τοπείρου…

-Κι αυτό γιατί στο Δήμο Αβδήρων υποσχέθηκε στον Σάκη Κριτσίνη να τον βγάλει …Δήμαρχο και τον έπεισε μάλιστα σε μεγάλο βαθμό να κάνει μεταδημότευση…! Στο δε Τόπειρο αν κατέβει τελικά υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Κιατίπης που έχει την στήριξη του Ερασμίου, θα βρεθεί σε ακόμη πιο δεινή θέση…Για να δούμε λοιπόν πως θα τα φέρει βόλτα!

…..

*Αλλάζω θέμα. Ο εκ Σταυρουπόλεως καταγόμενος Πέτρος Ούτσης πρώην συνέταιρος του Γ. Σιδηρόπουλου στο XanthiPress του οποίου έχει απομείνει διαχειριστής, φαίνεται πως τον τελευταίο πελαγοδρομεί τόσο πολύ, ώστε δεν αντιλαμβάνεται ότι πολλές φορές φάσκει και αντιφάσκει..!

….

*Αυτή τη φορά ωστόσο ξεπέρασε τον εαυτό του αφού γράφοντας για την περιοχή της Σταυρούπολης, ο κύριος Πέτρος Ούτσης φτάνει στο σημείο να εγκωμιάζει τους….πρώην δημάρχους Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη-Γιώργο Καρασακαλίδη αδιαφορώντας για τις «αμαρτίες» που κληρονόμησαν στους μετέπειτα Δημάρχου Ξάνθης,  σχολιάζοντας μεταξύ των άλλων τα παρακάτω:

«Η Σταυρούπολη κατόρθωσε μόλις σε 12 χρόνια, από τον 1998 μέχρι και το 2010 να είναι ένας τόπος όπου δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις ώστε να αποτελέσει έναν εσωτερικό προορισμό και στο μέλλον να δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες ώστε να γίνει και εξειδίκευση στην επίσκεψη τουριστών.

Και σε αυτή την δωδεκαετία στην περιοχή έγιναν πράγματα σοβαρά κυρίως σε υποδομές. Αυτό συνέβη γιατί η Σταυρούπολη ήταν Δήμος, οι διοικήσεις Τσεγγελίδη και Καρασακαλίδη ήταν αυτές που μεταμόρφωσαν την περιοχή.

Από την στιγμή όμως που η περιοχή ενσωματώθηκε στον Δήμο Ξάνθης πήρε κυριολεκτικά την κάτω βόλτα. Οι ανίκανες διοικήσεις Στυλιανίδη – Δημαρχόπουλου να λύσουν σημαντικά προβλήματα της πόλης δεν άφηναν περιθώρια σκέψης για κάτι καλύτερο στην περιοχή».

……

*Θα συμφωνούσα με τον κύριο Πέτρο Ούτση, αν όμως  δεν γνώριζα και το έργο των Γ. Τσεγγελίδη και Γ. Καρασακαλίδη….Όχι μόνο στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ αλλά και στις λοιπές δημοτικές εταιρείες του πρώην Δήμου Σταυρούπολης!!!

-Αν λοιπόν δεν θυμάται, ευχαρίστως να του το υπενθυμίσω εγώ..!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Σχολιάζει και προτείνει στο fb (Στραβά κι Ανάποδα) ο γνωστός πολιτικός μηχανικός και ηθοποιός Dimitris Haitidis:
«Καλά είναι τώρα που σταμάτησαν οι βροχές και μέχρι να ξαναρχίσουν το Φθινόπωρο να οργανώσει ένα συνεργείο ο Δήμος και να εντοπίσει τα εκατοντάδες πλακάκια-νεροπαγίδες στα πεζοδρόμια, που μετά από κάθε βροχή μουσκεύουν χειρότερα και από τη βροχή τους ανύποπτους δημότες… Η αποκατάστασή τους μπορεί να γίνει με μηδενικό σχεδόν κόστος από συνεργείο του Δήμου χωρίς εξειδικευμένη τεχνική μελέτη…»
-Αφού το κόστος είναι μηδενικός, γιατί δεν μας το λες δημόσια κύριε Δημήτρη Χαϊτίδη να το μάθουν και οι του Δήμου και να το υλοποιήσουν και (μας) το…κρύβεις;
Η ΚΑΤΙΝΑ