Πιαλόγλου: “Σουζάνα, εάν η Ξάνθη υποβιβαστεί, θα στείλω 1000 ροζ τριαντάφυλλα”

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, με δήλωσή του απάντησε στον Αλέξη Κούγια και την εκτίμησή του ότι η ομάδα της Θράκης θα υποβιβαστεί. Τέσσερις φορές αναφέρεται η λέξη Σουζάνα.

Η Ξάνθη υποδέχθηκε την ΑΕΛ στη Θράκη για την 17η αγωνιστική της Super League 1 και οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ στο 64ο λεπτό με γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς, ωστόσο δέχθηκαν την ανατροπή και την ήττα (2-1) από δυο γκολ του Ζορντάν Φοσέ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, τόνισε στην ΕΡΤ μετά από τη λήξη του ματς ότι η Ξάνθη θα υποβιβαστεί από την ΕΕΑ για πολυιδιοκτησία (η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Ιανουαρίου).

Σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα της Ξάνθης ο πρόεδρος της ομάδας, Αριστείδης Πιαλόγλου, απάντησε στον Αλέξη Κούγια και τον ρώτησε γιατί κάθισε στον πάγκο της ομάδας του με την ιδιότητα του διερμηνέα. Τέσσερις φορές αναφέρεται η λέξη Σουζάνα.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη ΣΟΥΖΑΝΑ. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές.

Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Επί την ευκαιρία, μήπως γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, ονόματι “Κούγιας” που έχει δηλωθεί σαν διερμηνέας στον αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ;

Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλες τις γνωριμίες και τις “ΠΛΑΤΕΣ” που έχεις, η πιο έντιμη και καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες 3 δεκαετίες προκειμένου να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αυτό ΣΟΥΖΑΝΑ συμβεί, δεσμεύομαι ότι θα σου στείλω χίλια (1.000) ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει.

Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών της φιλάθλων”.