Ο Νίκος Ορφανίδης «τρόλαρε» τον Νίκο Φωκίδη για την «βασίλισσα» του Καρναβαλιού και πήρε την απάντηση από τον… Πάνο Παπαδόπουλο. Νίκο Μην αδικείς τον εαυτό σου! Αυτό που είπε ο Φωκίδης, το λέμε όλοι μας για εκλεγμένη βασίλισσα από το Καρναβάλι της Ξάνθης!! Βασίλισσα δική Μας, όπως γίνεται και με το Καρναβάλι της Πάτρας!
ΑΛΕΚΤΩΡ
…..
*Ο Νίκος Φωκίδης με καθαρή ερώτηση, είχε την τόλμη να πει αυτό που δεν τολμάνε οι υπόλοιποι! Να ρωτήσει δηλαδή γιατί στο Καρναβάλι της Πάτρας δηλαδή να εκλέγει ο Δήμος κάθε χρόνο την δική του βασίλισσα όπως γίνονταν επί Λύρατζη και με το Καρναβάλι της Ξάνθης, και να φέρνουν πανάκριβα μοντέρνα που θα τα βλέπουμε μια φορά, θα οικονομάνε και δεν θα τα… ξαναδούμε απλά πράγματα δηλαδή! Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στην Κόνι Μεταξά!
Από το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018 (Πρόεδρος Πασχάλης Λύραζης), όταν οι σύλλογοι εξέλεξαν βασίλισσα την πανέμορφη κόρη του νυν Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Μαρία Δαλακούρα!
Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018 – Τότε που την βασίλισσα του Καρναβαλιού, εξέλεγαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων στο Elisso hotel. (σ.σ. Αλήθεια ο… μη μίζερος σημερινός Δήμαρχος Κοντός Στράτος που χαρακτηρίζει τους πρώην οργανωτές… μίζερους και εσωστρεφείς, που … βρίσκονταν;)
….
*Ο Νίκος Φωκίδης με καθαρή ερώτηση, είχε την τόλμη να πει στο fb αυτό που δεν τολμάνε οι υπόλοιποι! Να ρωτήσει δηλαδή γιατί στο Καρναβάλι της Πάτρας δηλαδή να εκλέγει ο Δήμος κάθε χρόνο την δική του βασίλισσα όπως γίνονταν επί Λύρατζη και με το Καρναβάλι της Ξάνθης, και να φέρνουν πανάκριβα μοντέρνα που θα τα βλέπουμε μια φορά, θα οικονομάνε και δεν θα τα… ξαναδούμε απλά πράγματα δηλαδή! Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στην Κόνι Μεταξά!
(σ.σ. Στην φωτογραφία η τότε αναπληρωματικής Βασίλισσα των ΘΛΕ 2018, δικηγόρος και Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Αναστασία Ανανιάδου με τους Δημήτρη Πετρόπουλο και Ιπποκράτη Καμαρίδη. Την εποχή που η βασίλισσα η εκλέγονταν! Δεν… πληρώνονταν αδρά χιλιάδες ευρώ…. κι ήταν μοντέλο!)
…..
*Αυτούσια η ανάρτησή του:
«Νίκος Φωκίδης
Μία ερώτηση προς τον υπεύθυνο των θρακικών λαογραφικών εορτών. Δεν υπήρχε μία όμορφη κοπέλα για βασίλισσα στην Ξάνθη, (Χριστιανή, ή Μουσουλμάνα δεν παίζει κανένα ρόλο), και φέρνετε την Κόνι Μεταξά;
-Νίκος Γ. Ορφανίδης
Μακάρι ρε φίλε τα προβλήματά σου νά’ ναι οι ΘΛΕ κι η “βασίλισσα” .
Μακάρι να μην υπήρχαν σοβαρότερα προβλήματά στην τοπική μας κοινωνία και στην πατρίδα μας!
-Νίκος Φωκίδης
Νίκος Γ. Ορφανίδης Εγώ μία ερώτηση έκανα. Αν εσύ το θεωρείς προσωπικό μου πρόβλημα, δικαίωμα σου.
Και το σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου για το ατυχές τρολάρισμα του Νίκου Γ. Ορφανίδη που χωρίς λόγο, βγήκε να «σιγοντάρει» αυτούς που προτίμησαν πανάκριβο μοντέλο όπως επί χρόνια γίνονταν από το δίδυμο Τσέπελη – Φανουράκη!
-Παναγιωτης Παπαδοπουλος
Φίλε Νίκο, μην Αδικείς τον εαυτό σου με τέτοιες αναρτήσεις… Δυστυχώς ο Νίκος Φωκίδης λέει μέσα από την καρδιά του, αυτό που όλοι σκεφτόμαστε… Απλά ο Φωκίδης τολμάει και το εκφράζει.
-Evangelia Evangelia
Προτιμούν τα ξεβρακωτα Σουργελα. Τόσες κοπελαρες έχουμε εδώ, ακριβώς όπως το είπες. Χριστιανή ή μουσουλμάνα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Εμείς το έχουμε αποδείξει ότι διαφορά δεν έχουμε.
-Γιώργος Γενιδάκης
Προ διετίας έκανα ακριβώς το ίδιο σχόλιο και συνεχίζεται η κατάσταση η ίδια…οι λόγοι γνωστοί που γίνεται όλο αυτό αλλά ας κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι απλοί πολίτες….
https://maxitisthrakis.blogspot.com/…/blog-post_242…
MAXHTHΣ: Η ιστορική ανάρτηση του Γιώργου Γενιδάκη για τον απαράδεκτο Νέζο στην παρέλαση! Ποιός τον επέλεξε;
-Stefanos Artemiou
Και ποια ακριβως ειναι αυτη η Κονι?
-Nektarios Babaitis
Απλά τα πράγματα,αν η κοπέλα είναι από εδώ, δε θα μπορέσει να γίνει σωστά η αρπαχτη.
-Stefanos Stamatopoulos
Μα αυτή είναι καρναβάλι όλο το χρόνο
Ξέρει τι να κάνει
-Λεβεντιά Αντωνιάδου
Τελικα πως διαλεγουν θα μας πει κανεις;
-Θανάσης Χατζηκ
Μάλλον νομίζουν ότι αν βαλουν κάποια γνωστή θα λειτουργήσει σαν κραχτης και θα μαζέψουν κόσμο τρομάρα τους.Ε,ίσως μας δείξει και μια κουτσομπολιστικη εκπομπή οπότε κλείσαμε και για φέτος.
-Χαιδω Τσαμπαζη
Πολυ σωστη παρατηρηση τελικα ολοι ανεγγεφαλοι εκει μεσα; Ντροπη κ.Δημαρχε
-θεοδωρος γεωργια γουλας μιχαλακιδου
Μετην δικιά μας δεν μπορούν να κάνουν πολλά. ενο με την ξένη ??????
-Thomas Laskaris
Προσοχή στις Λακκούβες
-Hassn Ozbay
Η Ξάνθη έχει λεφτά… Έρχεται και ο Σάκης Ρουβάς με 105.000€ + οι άλλοι που θα έρθουν!!! Μια χαρά είναι.
-Vasiliki Gkoutzika
Συμφωνώ απόλυτα!
-Irfan Cenaze İskece
Συμφωνώ
-Ρουλα Δημογλου
Συμφωνώ
……
*Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια συναντήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική, ενώ οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε καλό κλίμα.
……
*Και κλείνω με κάτι ενδιαφέρον: Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα “Σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης του Πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής” υπό τον γενικό τίτλο «Στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης».
Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Ιλχάν φέρνει το ζήτημα της ανάπτυξης της Θράκης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο θεσμικά, καλώντας στην Βουλή τον πρωθυπουργό προκειμένου «να τοποθετηθεί εκείνος εκ μέρους της κυβέρνησης σε μια εποχή που η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην δίνη ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων και υστέρησης των αναπτυξιακών δεικτών τους». Η επίκαιρη ερώτηση ακολουθεί την επιστολή που είχε στείλει ο ίδιος στις 6 Νοεμβρίου 2023 προς τον Πρόεδρο της Βουλής και την Πρόεδρο της Διακομματικής με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων για την σύσταση της εν λόγω Επιτροπής Παρακολούθησης.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ