Πανόπουλος: «Είναι καιρός να φύγω. Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος; Στοχος μου είναι πάντως να φύγω».

Η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα επετεύχθη για την Ξάνθη και ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν εμφανώς ανακουφισμένος μετά τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του τα… θαλάσσωσε στον δεύτερο γύρο και ανέφερε σχετικά: «Στον δεύτερο γύρο ειχαμε άσχημη πορεία. Κανεις δεν φανταζόταν ότι θα παίζαμε την κατηγορία σε ένα παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα κάναμε… σαλάτα και παραλίγο μετά από 30 χρόνια να αποχαιρετούσαμε την Α’ Εθνική.

Ο Θεός μας βοήθησε και μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτό το ματς θα είμαστε και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ».

Πάντως, είπε ότι θέλει να φύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου και στην ερώτηση «με τον Χρήστο Πανόπουλο και τη νέα σεζόν η Ξάνθη;», απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα έρθουν τα πράγματα, αλλά όπως έχω πει εδώ και 2-3 χρόνια έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι καιρός να φύγω. Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος; Στοχος μου είναι πάντως να φύγω».

Και με ειρωνική διάθεση πρόσθεσε: «Εγώ αρκετά λεφτά κέρδισα από το ποδόσφαιρο, ας κερδίσει και κάνας άλλος. Δεν θέλω να κάτσω άλλο στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης, έχω κουραστεί. Εδώ και 3-4 χρόνια θέλω να φύγω».