ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, «ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και τους χιλιάδες μουσικούς της ορχήστρας και της χορωδίας στη σκηνή, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων “Ξάνθη Πόλις Ονείρων” που διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά με τεράστια επιτυχία στην Ξάνθη.

Η τελευταία εμφάνιση και εντυπωσιακότερη του Φεστιβάλ ήταν το αποτέλεσμα μιας σειράς από βιωματικά εργαστήρια που έγιναν από την έναρξη στη πόλη της Ξάνθης με τη συμμετοχή των μουσικών και τη διδασκαλία γνωστών μουσικών, χοροδιδάσκαλων, εικαστικών.

Το κοινό χαιρέτησαν ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τάσος Ρούμογλου, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ηρώ Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης και ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Φετινή καινοτομία ήταν το δρώμενο με χορό και σκιές πάνω σε μουσική από γνωστά soundtracks στο μπαλκόνι του Δημαρχείου Ξάνθης που πράγματι ήταν εντυπωσιακό.

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με το πάρτυ στο Elisso Hotel το βράδυ του Σαββάτου στο οποίο παραβρέθηκαν εκτός από τα σχολεία και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης και οι οργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.

Ιδού και η ανακοίνωση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού μετά τη λήξη του Φεστιβάλ

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2019

Για 6η συνεχόμενη Χρονιά Μουσικά σχολεία απο ολη την Ελλάδα μας μάγεψαν με τις μελωδίες τους!!! Συγχαρητήρια στα παιδιά τους καθηγητές, στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, τον Διευθυντή κ. Ρουμογλου, τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την Ηρώ Παυλόπουλου καλλιτεχνική διευθύντρια, τους εθελοντές, τον Τριαντάφυλλο Βαιτση και όλο τον κόσμο που με την συμμετοχή του στήριξε τό φεστιβάλ. Αξίζει όμως και ενα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες, τους συνεργάτες μου στο Κέντρο Πολιτισμού που κατάφεραν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των εκδηλώσεων. Η Ξάνθη για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι όταν οι δημότες της είναι ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα.

Σας Ευχαριστώ!!!

Πασχάλης Λύρατζης

Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης