Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΤΙΟ; ή ο Μέτιος θα στηρίξει…ΣΥΡΙΖΑ;

 Και η Εγνατία Οδός στο παιχνίδι της στήριξης του γαλάζιου περιφερειάρχη ή «παίζονται» πολιτικά παιχνίδια που διαψεύδουν ακόμη και τους Κυβερνητικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας!;

Και ενώ ο κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης δήλωνε ακόμη προχθές για την γέφυρα και την εμπλοκή της Εγνατίας στο έργο αυτό με ταυτόχρονη κριτική στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι: «Για το αν θεωρεί ότι η ΝΔ έδωσε εντολή να μη γίνει το έργο από το υπουργείο για να πιστωθεί στην διοίκηση της Περιφέρειας, απάντησε: «Δε λέω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το ότι ενώ υπήρχε μία λύση και άμεση σε χρόνο και αποτελεσματική ως προς το ζητούμενο, αυτή η λύση απορρίφθηκε και δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν είναι δικό μας θέμα. Τώρα θα κρυβόμαστε; Ο κ. Μέτιος από πού παίρνει οδηγίες, από τον Σπίρτζη; Σε βάρος της τοπικής κοινωνίας παίζονται πολιτικά παιχνίδια από την πλευρά του Μοσχάτου και των παραρτημάτων του».

Η απάντηση στον κύριο Εμμανουηλίδη έρχεται από προχθεσινό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ όπου μαθαίνουμε ότι η Εγνατία Οδός συμπαρίσταται και μάλιστα με τρομερά γρήγορα ανακλαστικά στην προβολή «έργου» από τον γαλάζιο χρισμένο υποψήφιο περιφερειάρχη Μέτιο.

Τι μας λέει το δελτίο; «Τεχνική συνάντηση είχαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Τάσος Παράσχου με τον γενικό διευθυντή της «Εγνατία Οδός ΑΕ» κ. Μιχάλη Τσιτώτα και στελέχη της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, για μελέτες και έργα οδικών μεταφορών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Για τα έργα τα οποία συζητήθηκαν στη συνάντηση θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις από τον κ. Μέτιο την ερχόμενη εβδομάδα στην Καβάλα».

Διπλή αβάντα της κυβέρνησης στον Μέτιο. Και από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη και από την Εγνατία Οδό.

Μάλλον τα έχουν μπρεδέψει στον ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά τους δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά τους, ενώ έχουν αφήσει στην τύχη του τον υποτίθεται χρισμένο υποψήφιο περιφερειάρχη τους Κώστα Κατσιμίγα…

Κάτι τρέχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας σύτροφοι!

Γιώργος Καρανίκας