Ο Λεύκιππος Ξάνθης συνέτριψε με 72-47 τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και «βλέπει» άνοδο στην Β’ Εθνική μπάσκετ! Στο πλευρό του κι ο Δήμαρχος Ξάνθης

Με εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως απο το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ο Λεύκιππος ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα κατάταξης με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο παιχνίδι που έγινε στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή και το κλειστό της Νεάπολης, με την σούπερ ομάδα της Ξάνθης να θριαμβεύει με 72-47.

Στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν μάλιστα και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, αλλά και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας απο την Ξάνθη ενώ της αποστολής ηγήθηκε ο Πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης.

Στο άλλο ματς που έγινε ο Πρωτέας Γρεβενών κέρδισε με άνεση τον Πολύγυρο.

Κορυφαίοι για τον ΛΕΎΚΙΠΠΟ Ξάνθης οι Κουμπάνης και Στασινόπουλος ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Νταβουλτζόπουλος, Χρήστου, Σταματέλος, Παλλάκης.

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Τζιοπάνος

Δεκάλεπτα: 17-20, 31-28, 47-37, 72-47

AΓΣ Iωαννίνων (Τσουκανέλης): Καννης 7, Ζαμπέτης 2, Σαχπαζίδης, Καλφαλίδης, Αντωνίου 3, Πουρνάρας 12, Xρυσής 7, Mάκης 2, Παπανικολάου, Θυμνιός 12(1), Φίλιος, Θώδης 2.

Λεύκιππος Ξάνθης (Αμοιρίδης): Κουμπάνης 15(1), Νταβουλτζόπουλος 7, Δώδος 2, Στεργίου 6(2), Βάκρινος 2, Κυφωνίδης 3(1), Παλλάκης 6, Στασινόπουλος 11, Κάλφας 3(1), Χρήστου 8, Σταματέλος 7, Σαββίδης 2.

Η τελική κατάταξη των ομίλων Βορρά στην Γ’ Εθνική όσον αφορά τους επιλαχόντες για την άνοδο:

  1. Πρωτέας Γρεβενών
  2. Πολύγυρος
  3. Λεύκιππος Ξάνθης
  4. ΑΓΣ Ιωαννίνων