Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!Με εντατικούς ρυθμούς, ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου δημοτικού Κυνοκομείου Ξάνθης

Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ κερδίζει ένα ακόμη στοίχημα! Κόντρα στις γκρίνιες και στα…λόγια τα μεγάλα, υλοποιεί ένα ακόμη έργο, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά!  Αναφέρομαι στην κατασκευή και υλοποίηση του νέου δημοτικού κυνοκομείου Ξάνθης και σας δίνω μάλιστα για πρώτη φορά και λεπτομέρειες του σημαντικού αυτού έργου μέσα από το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης, που αναφέρει τα παρακάτω:

Με εντατικούς κι ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς εξελίσσεται η κατασκευή του Δημοτικού Κυνοκομείου Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ύστερα από ακόμη έναν επιτόπιο έλεγχο της πορείας των εργασιών στο εργοτάξιο κατασκευής των τριών ανεγειρόμενων πτερύγων του Κυνοκομείου, που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση του έργου.

«Ο Δήμος κερδίζει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα, επιλύοντας με τη κατασκευή του Κυνοκομείου ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Συνεχίζουμε με συνέπεια να επενδύουμε σε ένα οργανωμένο σύστημα περίθαλψης των τετράποδων με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα», σημείωσε ο κ. Δημαρχόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου μετά την έκπτωση της αναδόχου εταιρείας στη διαγωνιστική διαδικασία, ανέρχεται στο ποσό των 380.000 ευρώ περίπου. Το Δημοτικό Κυνοκομείο περιλαμβάνει τρεις πτέρυγες εκ των οποίων οι δύο θα στεγάζουν κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για την προσωρινή φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με πρόβλεψη αντίστοιχων θέσεων για τον αυλισμό τους. Στην τρίτη πτέρυγα θα περιλαμβάνονται όλοι οι λειτουργικοί και βοηθητικοί χώροι που απαιτούνται για την υποστήριξη της δομής όπως το ιατρείο κ.ά.

-Πάντα  τέτοια κύριε Δήμαρχε…Αθόρυβα, σεμνά και ταπεινά….κι ας τους να λένε! Και να βγάζουν εμμονές, εμπάθειες και ζήλειες…γιατί δεν τους ενδιαφέρει το έργο που έγινε και γίνεται…

Αλλά ένας Δήμος, υπηρέτης των προσωπικών και επιχειρηματικών τους συμφερόντων! Έτσι απλά…

Ι. Γ.