• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΝΤΕΛΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦ: Βγάλτε με βουλευτή, μόνο εγώ μπορώ να λύσω τα προβλήματά της μειονότητας!

25 Απριλίου 2023
in Επιλεγμένα, Πολιτική
ΝΤΕΛΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦ: Βγάλτε με βουλευτή, μόνο εγώ μπορώ να λύσω τα προβλήματά της μειονότητας!
Share on FacebookShare on Twitter

-Έβγαλε βίντεο από την συγκέντρωσή του στον Εχίνο, ζητώντας την ψήφο της Ορεινής Περιοχής, διεκδικώντας την έδρα της Ν.Δ. στην Νομό Ξάνθης, κόντρα στο «φαβορί» Μαίρη Τσιακίρογλου

ΣΕ μεγάλη συγκέντρωση στον Εχίνο -στα γνωστά Πομακοχώρια- την οποία μάλιστα έβγαλε και ο ίδιος με ανάλογο βίντεο στο διαδίκτυο, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την απήχηση του κόσμου, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και γνωστός εργολάβος Ντελή Γιουσούφ πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο η είδηση  δεν βγαίνει μόνο σε αυτά που έλεγε κατά την διάρκεια της ομιλίας του με αναφορές ακόμη και στη Συνθήκη της Λωζάνης για την Μουσουλμανική Μειονότητα, αλλά και στο ότι μιλώντας στους μουσουλμάνους, υπενθύμισε ως μεγάλο αβαντάζ, την στενή του σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη την οποία είχε ακολουθήσει και όταν έκανε δικό της κόμμα και γενικά την οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο Ντελή Γιουσούφ κάλεσε μάλιστα τους οπαδούς του να παραβρεθούν την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 7 το βράδυ στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης στην ομιλία του Πρωθυπουργού, κάνοντας ωστόσο και πάλι επίκληση της στενής του σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Ενώ κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσείν γιατί δεν έκανε τίποτα για την μειονότητα και την ορεινή περιοχή, ζητώντας από τον κόσμο που είναι απογοητευμένος να τον εκλέξει βουλευτή, λέγοντας με σημασία, «βγάλτε με βουλευτή, μόνο εγώ και κανείς άλλος λόγω της εμπειρίας και της στενής μου σχέσης με τον Πρωθυπουργό την Ντόρα και την οικογένεια Μητσοτάκη, μπορώ να είμαι αποτελεσματικός».

Διεκδικώντας την έδρα της Ν.Δ. στη Ξάνθη, κόντρα στο «φαβορί» των εκλογών της 21ης Μαΐου και ακούει στο όνομα Μαίρη Τσιακίρογλου και εκτός από άφθαρτη και νέα, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και με μεγάλη δράση στα κοινά, έχει μεγάλη απήχηση και στη μειονότητα.

«Η νέα είναι ωραία, δυναμική, μαχητική, αλλά μην ξεχνάτε ότι εμείς οι παλιοί πολιτικοί είμαστε αυτοί που με την εμπειρία μας μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της μειονότητας. Βγάλτε βουλευτή, μόνο εγώ μπορώ να λύσω τα προβλήματά σας…», είπε μιλώντας μετά την συγκέντρωση σε οπαδούς και φίλους του κατοίκους του Εχίνου μετά την ομιλία του ο Ντελή Γιουσούφ που αναφέρθηκαν στην απόφασή του σε αυτήν την ηλικία να μπει ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο και να την στερήσει από τον μουσουλμάνο από την Γερμανία, κάτι που κατήγγειλε πριν λίγες βδομάδες και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Ξάνθη και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Όταν μάλιστα κάτοικος του Εχίνου ρώτησε τον Ντελή Γιουσούφ, «γιατί έκοψε νέο μουσουλμάνο που ήρθε από τη Γερμανία και κατέθεσε υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο, ενώ αυτός είναι πολύ παλιός πολιτικός», υπενθύμισε το παράδειγμα και του Ερντογάν αλλά και του 80χρονου Μπάϊντεν που πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε ότι, «θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία των ΗΠΑ».

Επισημαίνω πάντως ότι ο Γιουσούφ Ντελή είναι πράγματι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ο στόχος του ναι μεν είναι ο Χουσείν Ζεϊμπέκ και ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζει όμως ότι «η Νέα Δημοκρατία χωρίς πλέον τον Αλέκο Κοντό σε αυτό ως υποψήφιο βουλευτή, εμφανίζει ειδικά στη Ξάνθη ένα «φτωχό» ψηφοδέλτιο σε σχέση τους άνδρες υποψήφιους που έχει», για να απαντήσει «ένας ακόμη λόγος να ψηφίσετε εμένα…»!

Αφού θεωρεί μόνον τον εαυτό του, χάρις και στην μεγάλη οικονομική του επιφάνεια, να μπορεί να κοντράρει το φαβορί που λέγεται Μαίρη Τσιακίρογλου ως νέα υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. στη Ξάνθη με ιδιαίτερη μάλιστα απήχηση στη νεολαία, στις γυναίκες και στους ψηφοφόρους του κόμματος!

Που  είναι πράγματι απογοητευμένοι από τους «άφαντους» βουλευτή και πολιτευτή  που έβαλε το κόμμα στη Ξάνθη.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Ο Δημοσθένης Γεωργιάδης της «ΑΓΑΠΗΣ», Υποψήφιος Βουλευτής με τη «ΝΙΚΗ» στην Ξάνθη! –Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την Πέμπτη 27/4 στην Ξάνθη το ψηφοδέλτιό του.

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Επόμενο Άρθρο
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Μια ακόμη λαμπερή παρουσία του Κ.Ο.Ξ στο Διεθνές Κολυμβητικό Meeting στην Αλεξανδρούπολη – Άρχισαν οι εγγραφές (φώτο)

Μια ακόμη λαμπερή παρουσία του Κ.Ο.Ξ στο Διεθνές Κολυμβητικό Meeting στην Αλεξανδρούπολη - Άρχισαν οι εγγραφές (φώτο)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Την Κυριακή 30/4 (17:00) όλοι στο γήπεδο του Ευμοίρου για τη σωτηρία της ομάδας! –Είσοδος ελεύθερη!

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Την Κυριακή 30/4 (17:00) όλοι στο γήπεδο του Ευμοίρου για τη σωτηρία της ομάδας! –Είσοδος ελεύθερη!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης