Με Αλέξανδρο Κοντό και Δημήτρη Σαλτούρο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό Ξάνθης. Όλα τα ονόματα

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής ως εξής:

1.Αλέξανδρος Κοντός, πρώην υπουργός και βουλευτής, οικονομολόγος.

2.Δημήτρης Σαλτούρος, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος.

3.Μαρίνα Παυλίδου, δικηγόρος

4.Αμέτογλου Χουμέϊρα Φ. Μαιευτήρας – Γυναικολόγος.

5.Χαμάτς Χαμδή, γιατρός χειρούργος, ουρολόγος.

Επίσημα το κόμμα θα δώσει το ψηφοδέλτιο την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί Μαρίνα Παυλίδου, Δημήτρης Σαλτούρος και Χαμάτς Χαμδή που ξεκίνησαν και τον προεκλογικό τους αγώνα εδώ και λίγες μέρες.

Η Μαρίνα Παυλίδου νοίκιασε μάλιστα και το εκλογικό της κέντρο επί της οδού Βόγδου 20 απέναντι από τα δικαστήρια, (γραφεία Δήμογλου ) και ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία με επισκέψεις στην ορεινή περιοχή και τον κάμπο, ενώ ο γιατρός Χαμάτς Χαμδή είναι απο το Δημάριο,  ανεψιός του φανατικού Μητσοτακικού πολιτευτή Ντελή Γιουσούφ και αποτελεί την έκπληξη του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιρρήσεις εξέφρασε για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο εκ μέρους της κ.Αμέτογλου Χουμέϊρα –ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος- που ωστόσο κάμφθηκε τελικά να στηρίξει την παράταξη και είπε το «ναι».

Επίσημα πάντως σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν στον τύπο την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Ωστόσο στην εφημερίδα  ΤΑ ΝΕΑ του Σαββάτου ήδη αναγράφονται τα ονόματα των Αλέξανδρου Κοντού (επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στο Νομό Ξάνθης) και της Μαρίνας Παυλίδου, κόρης του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και δικηγόρου.