• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ «ΘΡΑΣΟΣ» ΤΟΥΣ! Η πρόεδρος του Τουρκικού κόμματος DEB, εγκαλεί την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου!

3 Ιουνίου 2020
in Επιλεγμένα, Πολιτική
ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ «ΘΡΑΣΟΣ» ΤΟΥΣ!  Η πρόεδρος του Τουρκικού κόμματος DEB, εγκαλεί την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου!
Share on FacebookShare on Twitter

Σε μία πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε η πρόεδρος του τουρκόφωνου «Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (DEB) Τσιγδέμ Ασάφογλου εγκαλώντας την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου γιατί δε συναντήθηκε μαζί της κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Θράκη αφού η ίδια εκπροσωπεί «τη συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης»!

Με βιντεοσκοπημένη δήλωσή της η πρόεδρος του DEB εγείρει μειονοτικό ζήτημα απευθυνόμενη προσωπικά στην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας φτάνοντας στο σημείο να συστήσει στην ανώτατη πολιτειακή παράγοντα της χώρας ότι «η αγνόηση της αλήθειας και του πραγματικού δεν εξυπηρετεί σε κανέναν».

Η δήλωση της κυρίας Ασάφογλου έχει ως εξής: «Αξιότιμη κυρία πρόεδρε της Δημοκρατίας. Παρακολούθησα από τον Τύπο την περιοδεία σας στη Δυτική Θράκη. Οπως είδα συναντηθήκατε και με γυναίκες από τη μειονότητα. Πράγμα πολύ σημαντικό. Ως μία γυναίκα και πρόεδρος ενός κόμματος που αντιπροσωπεύει θα λέγαμε την συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης, αφού έχει προσέλθει δύο επανειλημμένες φορές ως πρώτο κόμμα στο νομό της Ξάνθης και της Ροδόπης, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο θετικό και δημοκρατικό, αν θα είχατε αφιερώσει λίγο χρόνο για έναν τόσο σημαντικό πολιτικό φορέα για τη μειονότητα. Η αγνόηση της αλήθειας και του πραγματικού δεν εξυπηρετεί σε κανέναν, παρά μόνο περιθωριοποιεί την αλήθεια και το πραγματικό».

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε το DEB χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτο και προκλητικό» το γεγονός της ανάρτησης ελληνικής σημαίας στο ιστορικό τζαμί του Διδυμοτείχου. «Θα θέλαμε να δηλώσουμε στην κοινή γνώμη ότι θεωρούμε απαράδεκτο και προκλητικό το περιστατικό που συνέβη στο ιστορικό τζαμί Τσελεμπί Σουλτάν Μεχμέτ στο Διδυμότειχο του Εβρου. Θετικό είναι το γεγονός ότι ο δήμαρχος του Διδυμοτείχου αντέδρασε και ενήργησε γρήγορα και με ευαισθησία απέναντι σε αυτό το προκλητικό περιστατικό. Με σεβασμό ανακοινώνουμε στην κοινή γνώμη ότι περιμένουμε ο δράστης ή οι δράστες του προκλητικού και με γεμάτο ερωτηματικά να βρεθούν και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό».

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Άρση μέτρων στις οργανωμένες παραλίες – Επιστρέφουν ο καφές και τα τραπεζοκαθίσματα

Επόμενο Άρθρο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 88 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Επόμενο Άρθρο
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 10.119  ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΑ 88 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 88 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ XANTHI FC

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ XANTHI FC

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης