ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ! Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Δημήτρης Σαλτούρος, στο Δημαρχείο, τα Δικαστήρια, το Γηροκομείο και την Νομαρχία

Συνεχίζει τις εξορμήσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Δημήτρης Σαλτούρος γνωρίζοντας την θερμή υποδοχή του κόσμου όπου κι αν πηγαίνει, όποιους κι αν συναντάει, αφού αυτό που τον ξεχωρίζει είναι το ήθος και η σεμνότητα του, είναι ο ανθρώπινος τρόπος επικοινωνίας του όπου το «ΕΓΩ» έρχεται τελευταίο και προτάσσονται οι λέξεις «όλοι μαζί», «κοινή» πορεία!

Λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί:

 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΩΡΑΙΟ, ΣΜΙΝΘΗ, ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΖΥΓΟ 

Την Τετάρτη  03/07/2019 ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος επισκέφθηκε το Ωραίο, τη Σμίνθη, τον Κένταυρο και τον Νέο Ζυγό.

Σε όλες τις επισκέψεις και συναντήσεις του, η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή και ο διάλογος ιδιαίτερα γόνιμος και εποικοδομητικός.

Ο Δημήτρης Σαλτούρος, χωρίς υπερβολές και εγωπαθείας, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την αισιοδοξία του ότι την Κυριακή ο Ελληνικός λαός «τελειώνει» με την ψήφο του μια αλαζονική Κυβέρνηση που δίχασε την Ελληνική κοινωνία..

«Την Δευτέρα 8 Ιουλίου έρχεται μια νέα Ελλάδα ενωμένη και ελπιδοφόρα», τόνισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα έρθει καλύτερες μέρες για όλους τους Έλληνες και την πατρίδα.

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΤΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Την Πέμπτη 04/07/2019, ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου είχε συνάντηση και με τον Αντιδήμαρχο κο Κυριάκο Παπαδόπουλο, τα Δικαστήρια, το Γηροκομείο και την Νομαρχία (Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης) όπου είχε θερμή συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη μας κο Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη.