• Επικοινωνία
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης: Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του αντιρατσιστή εκπαιδευτικού Μηλιαζήμ Τζεμαλή

5 Ιουνίου 2020
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης: Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος  του αντιρατσιστή εκπαιδευτικού Μηλιαζήμ Τζεμαλή
Share on FacebookShare on Twitter

Δίωξη σε βάρος του Τζεμαλή Μηλιαζήμ, αναπληρωτή εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής, μέλος του ΣΕΠΕ Ξάνθης ξεκίνησε, με την μορφή της “Προκαταρκτικής Εξέτασης” , η Περιφερειακή Διεύθυνση Π & Δ Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου, όπως επικαλείται, να διαπιστωθεί αν τελέστηκε πειθαρχικό παράπτωμα από αυτόν εξαιτίας αναρτήσεων που του αποδίδονται στο “facebook” στις αρχές Μαρτίου.

Γνωρίζουμε τι τους ενοχλεί σχετικά με τον Τζεμαλή Μηλιαζήμ. Ότι είναι ένας αναπληρωτής εκπαιδευτικός που έχει πρωτοστατήσει σε όλους τους αγώνες των αναπληρωτών ειδικής αγωγής και του εκπαιδευτικού κινήματος συνολικά, ότι ήταν υποψήφιος δήμαρχος με το σχήμα «Ανταρσία στην Ξάνθη» και βέβαια ότι δραστηριοποιείται ως μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της «Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», παλεύοντας για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών. Για τη δράστη του αυτή άλλωστε είχε στοχοποιηθεί και από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που του είχαν επιτεθεί κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης και οι οποίοι καταδικάστηκαν αμετάκλητα. Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ συνέχισε να αγωνίζεται συντασσόμενος με τα πιο πρωτοπόρα κομμάτια του κλάδου των εκπαιδευτικών ενάντια στη χρήση καμερών στα σχολεία.

Αντιλαμβανόμαστε το μένος δεξιών/ακροδεξιών κύκλων σε βάρος ενός εκπαιδευτικού από τη μειονότητα που σηκώνει το ανάστημά του και αγωνίζεται μαζί με τους συναδέλφους του.

Ενόψει των κινητοποιήσεων για την Παιδεία και των αντιρατσιστικών εκδηλώσεων παγκόσμια που ακολούθησαν την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, επιχειρείται η φίμωση των πιο δραστήριων αγωνιστών του εκπαιδευτικού και αντιρατσιστικού κινήματος.

Αξιοποιείται ο μπαμπούλας των ποινών για πειθάρχηση ολόκληρου του συνδικαλιστικού και εν γένει του εργατικού κινήματος και της νεολαίας.

Ανάλογη δίωξη επιχειρείται σε βάρος ενός άλλου μέλους του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του γιατρού στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Γιάννη Κούτρα, αντιπροέδρου της ΕΝΙΘ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνδυάζει τις ρατσιστικές εκστρατείες με απόπειρες φίμωσης των συνδικαλιστών στην εκπαίδευση και την Υγεία.

Η λογοκρισία και η τρομοκρατία των αγωνιστών δεν θα περάσουν!

Καλούμε την ΔΟΕ να στηρίξει συνδικαλιστικά και νομικά τον αγωνιστή εκπαιδευτικό για να σταματήσει η δίωξη.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα να καταδικάσουν απερίφραστα τις μεθοδεύσεις φίμωσης των εργαζόμενων αγωνιστών κατά του ρατσισμού.

Tο Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΚΕΕΡΦΑ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Γιατί «ενοχλήθηκε» η Γεροβασίλη για τον…«Τούρκο βουλευτή Ξάνθης» της Σοφίας Νικολάου; Ο ίδιος ο Ζεϊμπέκ αυτό δεν δηλώνει;

Επόμενο Άρθρο

«Φουσκωμένος» ο Έβρος – Σύμμαχος αποτροπής σε πιθανή απόπειρα

Επόμενο Άρθρο
«Φουσκωμένος» ο Έβρος – Σύμμαχος αποτροπής σε πιθανή απόπειρα

«Φουσκωμένος» ο Έβρος - Σύμμαχος αποτροπής σε πιθανή απόπειρα

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΔΕΔΟΥ!  Με καθυστέρηση 35 ημερών, υλοποιήθηκε το αίτημα  των Ιατρικών συλλόγων ΑΜΘ για μαζικούς ελέγχους!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΔΕΔΟΥ! Με καθυστέρηση 35 ημερών, υλοποιήθηκε το αίτημα των Ιατρικών συλλόγων ΑΜΘ για μαζικούς ελέγχους!

Πρόεδρος συνοριοφυλάκων: «Ελεγχόμενη  η κατάσταση, μας τεστάρει η Τουρκία»

Πρόεδρος συνοριοφυλάκων: «Ελεγχόμενη η κατάσταση, μας τεστάρει η Τουρκία»

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης