• Επικοινωνία
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για τα αναχώματα του Νέστου !

14 Δεκεμβρίου 2021
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας  για τα αναχώματα του Νέστου !
Share on FacebookShare on Twitter

Σημαντικές καταστροφές προκάλεσαν οι πλημμύρες του ποταμού Νέστου στην περιοχή του Κύρνου και  της Ηλιόπετρας. Συγκεκριμένα έσπασε το ανάχωμα στον Ποταμό Νέστου με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει όλος ο κάμπος και να προκληθούν τεράστιες καταστροφές, ενώ η στάθμη των υδάτων ήταν σε ιδιαίτερα υψηλό σημείο, ενώ εγκλωβίστηκαν και δυο ψαράδες σε νησίδα του ποταμού που με την συμβολή μηχανημάτων του Δήμου Τοπείρου ευτυχώς απεγκλωβίστηκαν και επέστρεψαν σώοι στη στεριά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ

Στο μεταξύ με  αφορμή τις μεγάλες ζημιές και καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες του ποταμού Νέστου στην περιοχή της Ηλιόπετρας», τον Περιφερειρειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και τους συνεργάτες του κατήγγειλε χθες  ο Περιφερειακός σύμβουλος (παράταξη Χριστόδουλου Τοψίδη) ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ τονίζοντας με νόημα «επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για το ανάχωμα του Νέστου».

Αναλυτικά όλη η καταγγελία του:

Σε μεγάλη ταλαιπωρία έχουν μπει για άλλη μία φορά οι κάτοικοι του οικισμού Ηλιόπτερα, αλλά και πολλοί αγρότες που δραστηριοποιούνται στην κοιλάδα του Νέστου, καθώς ο ποταμός «φούσκωσε» για άλλη μία φορά προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ άφησε τους ανθρώπους αυτούς στο έλεος του Θεού και χωρίς καμία μέριμνα για αντιπλημμυρική θωράκιση ενόψει του φετινού χειμώνα.

Ήδη από τις 29 Ιανουαρίου 2021, η παράταξη μας είχε επισημάνει την ανάγκη να γίνουν παρεμβάσεις στα αναχώματα του Νέστου, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, αλλά ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του είχαν κλειστά αυτιά, όπως πάντα.

Σήμερα, που το ποτάμι πλημμύρισε και τα αναχώματα δεν «άντεξαν», τι έχουν να πουν;

Νιώθουν άραγε την ανάγκη να ζητήσουν μία συγγνώμη για την αδιαφορία τους;

Αισθάνονται έστω και λίγο υπεύθυνοι για αυτό που έχει συμβεί;

Είτε αισθάνονται υπεύθυνοι, είτε όχι, η ευθύνη φέρει τα ονοματεπώνυμά τους. Η αδράνεια τους προκάλεσε το σημερινό αποτέλεσμα και εξαιτίας τους εκατοντάδες αγρότες θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα και θα δυσκολευτούν να εργαστούν εξαιτίας των πλημμυρών.

Επιπλέον, ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με αποζημιώσεις, που θα πρέπει να καταβληθούν και όλα αυτά επειδή κάποιοι «βαριούνται» να δουλέψουν.

Μήπως, όμως, παρατράβηξε το αστείο;

Ιρφάν Χατζηγκενέ

Περιφερειακός Σύμβουλος

ΠΕ Ξάνθης – Περιφερειακή Σύνθεση

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που σκότωσε την γυναίκα του στο ξύλο

Επόμενο Άρθρο

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ” ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ “

Επόμενο Άρθρο
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ” ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ “

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ " ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ "

Χειροπέδες σε 3 διακινητές που μετέφεραν με βάρκες από την Τουρκία στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες

Χειροπέδες σε 3 διακινητές που μετέφεραν με βάρκες από την Τουρκία στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες

Το μουσικό παραμύθι του “Γαργαληστή” έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνή

Το μουσικό παραμύθι του “Γαργαληστή” έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνή

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης