Έβρος: Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς είναι και πάλι γεγονός

Την  Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες απόλαυσαν τη νοστιμιά του περίφημου μοσχαρίσιου κρέατος του Δέλτα του Έβρου από βοοειδή που εκτρέφονται οικολογικά στις εύφορες κοιλάδες της περιοχής.

Κτηνοτρόφοι, αγρότες, επαγγελματίες και τοπική αυτοδιοίκηση ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και προσκάλεσαν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, στη μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στην πλατεία Φερών, σε μια εκδήλωση που έχει πλέον γίνει θεσμός.

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με ένα μοσχάρι 300 κιλών, ήταν ήδη έτοιμη στις Φέρες από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και ψήνονταν για 24 ώρες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Αγροτικού και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αντιδημαρχία Φερών σε συνεργασία με αγρότες, κτηνοτρόφους και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, προσέφεραν σε όλους, ένα χαρούμενο εορταστικό γλέντι με πεντανόστιμες γεύσεις από τοπικά προϊόντα αρίστης ποιότητας.