Επισκέψεις Μητσοτάκη και Τσίπρα στην ΑΜΘ! Με ανοιχτές ομιλίες σε Καβάλα (5/5) και Ξάνθη (6/5)

Στο Κλειστό Γήπεδο του Ευμοίρου ο Πρωθυπουργός, στο κλειστό Καλαμίτσας Καβάλας ο Κυριάκος 

Τους πέντε νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Δευτέρα 6 Μαΐου και θα πραγματοποιήσει  μάλιστα την κεντρική ομιλία του στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Κλειστό δημοτικό στάδιο Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου» που χωράει περίπου 1000 άτομα αν μπουν καρέκλες και στον αγωνιστικό χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ, κάτι που έχει ξανακάνει άλλωστε στο παρελθόν.

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Επίσης οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δράμα και την Καβάλα. Συγκεκριμένα την Κυριακή 5 Μαΐου στο κλειστό της Καλαμίτσας (σ.σ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Καρανίκα από την Καβάλα το γήπεδο χωράει 3.000 κόσμος μαζί με ορθίους και καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο) θα δοθεί η κεντρική ομιλία  του Προέδρου της Ν.Δ.

Την αμέσως επόμενη μέρα δηλαδή την Δευτέρα 6 Μαΐου, τους πέντε νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα πραγματοποιήσει  κεντρική ομιλία στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Κλειστό δημοτικό στάδιο Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου» με θέμα τις Ευρωεκλογές 2019 αλλά και τις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Τέλος το Σάββατο 4 Μαΐου έρχεται στη Ξάνθη όπου και θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ενώ τη Κυριακή 5 Μαΐου θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη.