ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ!Με τα 62 πρώτα ονόματα που έδωσε ο Λύρατζης!

Γνωστά πρόσωπα της καθημερινότητας, ΝΕΟΙ άνθρωποι με ΝΕΕΣ ιδέες και κυρίως…έξω από τα κυκλώματα και το «σύστημα

 ΣΟΚ έπαθαν χθες όλοι οι αντίπαλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τα 62 πρώτα ονόματα που έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης.

Μάλιστα πληροφορίες μου αναφέρουν ότι «Ψάχνονταν» χθες όλοι οι συνδυασμοί με την δυναμική και απήχηση που είχε η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που έδωσε η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ στη δημοσιότητα ενώ στο στρατόπεδο του Σάββα  Μελισσόπουλου σήμανε γενικός συναγερμός, καθώς πολλοί ετοιμάζονται από τώρα να χρεώσουν στον Πάνο Σταυρακάρα την «ήττα», λέγοντας ότι αυτός ουσιαστικά επέβαλε στη παράταξη την εν ψυχρώ αποπομπή του Φανουράκη που πήγε στον Τσέπελη πλην του εαυτού του και άλλους 10 υποψήφιους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι με την παρότρυνση πρώην πρωτοκλασάτου δημοτικού συμβούλου της παράταξης ο Σάββας Μελισσόπουλος μαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα γραφεία τοπικού εκδότη προκειμένου να ενισχύσουν την επικοινωνιακή τους πολιτική και μιλώντας μάλιστα για…μεταγραφές βόμβα, ωστόσο τα αποτελέσματα κι εκεί δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά…

ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ-ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!

Ιδού και οι πρώτες δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη που κατά γενική παραδοχή, ακουμπάν «ευαίσθητες» χορδές! Και απευθύνονται κυρίως στους Ξανθιώτες που δεν πάνε στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων και παρακολουθούν σιωπηλοί τις διάφορες φιέστες:

«Το μεγάλο στοίχημα για μας και γι’ αυτό κατεβήκαμε στις εκλογές,  είναι η καθημερινότητα και η επαφή μας με τον πολίτη. Η λύση των απλών προβλημάτων, το να μας βρίσκει ο δημότης κάθε μέρα στο Δημαρχείο, να βρίσκει ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων μας… είναι ο πρώτος μας στόχος μας»

Με τη φράση αυτή ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης μετά την εντυπωσιακή πράγματι παρουσίαση των 62 πρώτων υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, έκανε και την πρώτη κατάθεση ψυχής στην πρώτη επαφή μας!

«Καλά τα προγράμματα, οι μεγάλες ιδέες και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, η καθημερινότητα όμως αποτελεί τον πρώτο στόχο για την παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ. Αυτό που μας πρωτίστως μας ενδιαφέρει. Το πώς θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών μας. Πως θα μπορεί να κυκλοφορεί ο πολίτης στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πόλης πιο άνετα και χωρίς κινδύνους. Πως θα μπορεί να έχει μια καλύτερης ποιότητας ζωή συγκατοίκηση, πως θα ξαναβρούμε τα χαμένα μας όνειρα μέσα από το ζωντάνεμα των γειτονιών μας που δυστυχώς φθείρονται συνεχώς με το χρόνο…Πως θα ξαναβρούμε πολλά από αυτά που χάσαμε και νοσταλγούμε ως δημότες.»

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ..

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης  Λύρατζης επισημαίνει με έμφαση τους στόχους του μιλώντας μαζί μας.

«Αν ο Δήμος Ξάνθης, ο νέος Δήμαρχος, όποιος κι αν είναι αυτός, -εγώ προσδοκώ ότι θα με εμπιστευτούν οι Ξανθιώτες το παρόν και το μέλλον της πόλης μας με βάση το έργο μου και την συνεχή επικοινωνία που είχα και έχω μαζί τους όλη την 5ετία-  δεν κερδίσει το στοίχημα της καθημερινότητας, τότε δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις και για τα μεγάλα προβλήματα και θέματα».

Και συνεχίζει:

«Και θα ‘θελα να σημειώσω κι αυτό. Επειδή δεν υπάρχει μέρα που να μην περπατάμε μαζί με τους συνεργάτες μου στις γειτονιές της Ξάνθης, Δεν υπάρχει μέρα που να είμαστε συνεχώς μέσα στη πιάτσα και αυτό θα κάνω και στην  νέα θητεία μου…Εμείς έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο, έχουμε αποφασιστικότητα, ποντάρουμε πολύ στην συνεργασία με τους απλούς πολίτες για την ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ που θα υπηρετεί όλους τους δημότες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, χωρίς διακρίσεις και ταμπού. Ποντάρουμε πολύ στον ανθρώπινο παράγοντα… σε αυτό που λέγεται ειλικρίνεια, αξιοκρατία, αξιοπιστία, συνέπεια και ανθρώπινες σχέσεις..

Ήδη ανέθεσα σε ομάδα συνεργατών μου την καταγραφή των σημαντικότερων προβλημάτων του Δήμου Ξάνθης και των οικισμών και σε συνεργασία και με τις υπηρεσίες, πιστεύω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα σοβαρό τεχνικό πρόγραμμα σε βάθος δυο χρόνων, που θ’ αλλάξουν πολλά στη πόλη.»

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

«Εμείς δεν επιδιώκουμε μια στείρα συνθηματολογία, δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την πολιτική σε δημόσιες σχέσεις και παρεΐστικες λογικές. Ξέρουμε από τώρα ποιες παρεμβάσεις πρέπει να κάνουμε και τι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε, πως θα κάνουμε τις μελέτες, πως θα βρούμε τα χρήματα.

Και το βασικότερο, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από τα προβλήματα και πίσω από δικαιολογίες, άλλοι είναι οι αρμόδιοι και αναμασημένες δικαιολογίες», αναφέρει στην πρώτη μας κουβέντα ο κύριος Πασχάλης Λύρατζης και συνεχίζει:

«Για όσα συμβαίνουν στην πόλη μας, με τα πεζοδρόμια, τις παιδικές χαρές, τα δημοτικά πάρκα, την καθαριότητα, την κοινωνική πρόνοια, την κοινωνική αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, το πράσινο, το κυκλοφοριακό της πόλης, υπεύθυνος είναι πρώτα ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης και μετά οι συνεργάτες του, οι αντιδήμαρχοι κι οι υπηρεσίες. Επιμένω σε αυτή μου τη θέση. Ο Πασχάλης Λύρατζης ως  νέος Δήμαρχος, Ξάνθης, ως νέος άνθρωπος που αγαπάει με ΠΑΘΟΣ την πόλη του, δεσμεύεται για ένα πράγμα. Δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από τα προβλήματα, πίσω από τις υπηρεσίες, πίσω από κανέναν. Μπορούμε, έχουμε σχέδιο και αποφασιστικότητα, θα τα καταφέρουμε. Εμείς θα είμαστε στην 2η Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου γιατί τολμάμε και κοιτάμε κατάματα τον κόσμο γιατί μας ξέρουνε όλους. Οι υποψήφιοί μου είναι ορεξάτοι, νέοι οι περισσότεροι, έχουν κέφι και διάθεση δουλειά, δεν μπαίνουν στο Δήμο για να υπηρετήσουν τις εξωτερικές δουλειές τους και τα συμφέροντά τους…Θέλουν να δουλέψουν και να νοιώθουν υπερήφανοι για την πόλη τους, την πόλη μας».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ…ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!! !

Και κατέληξε ο Πασχάλης Λύρατζης με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες:.

«Καλώ τους δημότες και κυρίως τους νέους ανθρώπους. Ν’ αφήσουν τον καναπέ και να ‘ρθούνε στις κάλπες. Να ψηφίσουν  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ για να τα αλλάξουμε ΜΑΖΙ όλα. Γιατί έχουμε αποδείξει ότι  μπορούμε, γιατί χθες που ήδη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 62 πρώτων υποψηφίων μας και η υποδοχή ήταν τέτοια, που ομολογώ δεν το περίμενα ούτε εγώ ο ίδιος… Πάμε για να κερδίσουμε το Δήμο Ξάνθης κι όχι για να «βολευτούμε» όπως ήδη ξεκίνησαν όλοι οι άλλοι συνδυασμοί με τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης κι άλλα λένε στους ψηφοφόρους τους από μπροστά κι άλλα πράττουν παρασκηνιακά και από πίσω….

Καλώ όλους τους δημότες να μας επισκεφθούν στο εκλογικό μας κέντρο επί της οδού Στογιαννίδη 24-26 να ενημερωθούν για το πρόγραμμα μας. Το κινητό μου άλλωστε (6937127118) ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτό σε όλους…Πρώτα να ενημερωθούν και μετά να αποφασίσουν με γνώμονα μόνο τα συμφέροντα του Δήμου Ξάνθης» 

ΟΙ 62 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ

1 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

2 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

4 ΑΙΝΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

5 ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΝΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6 ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΑΜΕΤ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

7 ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

8 ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣ. Ε ΟΤΕ.

9 ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

10 ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ  COSMOTE- EVALUE

11 ΓΙΑΣΑΡ ΟΓΛΟΥ ΓΙΑΣΑΡ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

12 ΓΚΑΡΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

13 ΔΑΡΑΒΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

14 ΔΕΜΕΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ –

15 ΔΗΜΟΥ  ΑΡΓΥΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ

16 ΔΗΜΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

17 ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

18 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

19 ΖΑΝΙΔΑΚΗ  ΑΝΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΠΟΙΗΤΡΙΑ

20 ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

21 ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

22 ΚΑΡΑ ΜΕΜΕΤ ΡΑΜΑΔΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

23 ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

24 ΚΑΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

25 ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

26 ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

27 ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

28 ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

29 ΚΙΛΙΝΚΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

30 ΚΙΟΣΕ ΝΕΜΠΙΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

31 ΚΟΥΚΟΥΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

32 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

33 ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

34 ΛΑΠΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ -ΔΙΑΣΩΣΤΡΙΑ

35 ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΝΙΚΟΜΑΧΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

36 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

37 ΜΟΥΡΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ

38 ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΑΜΠΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

39 ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

40 ΜΠΑΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

41 ΜΠΕΜΠΕΚΗ ΣΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

42 ΜΠΟΥΣΛΕΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

43 ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

44 ΜΩΡΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

45 ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

46 ΝΤΕΛΗ ΧΑΛΗΛ ΤΖΙΧΑΤ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΑΣ

47 ΠΑΝΑΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

48 ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ ΠΤΥΧΙΟΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

49 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΑΙΑ

50 ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

51 ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΌΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

52 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΛΕOΝΤΙΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

53 ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

54 ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

55 ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

56 ΣΤΑΘΟΥΛΗ  ΕΛΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

57 ΣΤΑΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

58 ΣΤΙΒΑΚΤΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

59 ΦΕΣΑΤΙΔΟΥ ΑΝΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

60 ΧΑΛΗΛ ΟΛΓΟΥ ΓΚΙΟΥΝΓΚΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

61 ΧΑΤΖΗ ΣΑΜΠΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

62 ΧΡΥΣΑΦΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ