• Επικοινωνία
Τρίτη, 5 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση τζίρου 28,5% για τις ελληνικές επιχειρήσεις τον Οκτώβριο

17 Δεκεμβρίου 2021
in Ειδήσεις
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Την αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία κατά 28,5% τον Οκτώβριο ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Οπως αναφέρει η ΕΛΣΤΑΤ, για το σύνολο των επιχειρήσεων της οικονομίας με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Οκτώβριο 2021 ανήλθε σε 24.799.602 χιλ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 28,5% σε σχέση με τον Οκτώβριο 2020, που είχε ανέλθει σε 19.295.499 χιλ. ευρώ.

Τη μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Οκτώβριο 2021 σε σύγκριση με τον Οκτώβριο 2020 παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Δραστηριότητες Υπηρεσιών Παροχής Καταλύματος και Υπηρεσιών Εστίασης κατά 82,2%.

Τη μικρότερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Οκτώβριο 2021 σε σύγκριση με τον Οκτώβριο 2020 παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Παροχή Νερού, Επεξεργασία Λυμάτων, Διαχείριση Αποβλήτων και Δραστηριότητες Εξυγίανσης, κατά 2,9%, ενώ τη μεγαλύτερη μείωση κατέγραψαν οι επιχειρήσεις του τομέα Ορυχεία και Λατομεία, κατά 11,7%.

Για τις επιχειρήσεις που τέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας τον Μάρτιο 2020 με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Οκτώβριο 2021 ανήλθε σε 1.808.446 χιλ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 27,6% σε σχέση με τον Οκτώβριο 2020, που είχε ανέλθει σε 1.416.800 χιλ. ευρώ.

Τη μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Οκτώβριο 2021 σε σύγκριση με τον Οκτώβριο 2020 παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του κλάδου Παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις κατά 364,6%. Τη μικρότερη αύξηση στον κύκλο εργασιών παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του κλάδου Τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα, κατά 7,5%, ενώ μείωση κατέγραψαν οι επιχειρήσεις του κλάδου Δραστηριότητες Οργανώσεων, κατά 4,9%.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Με απόφαση Μέτιου, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο  Δήμος Τοπείρου!

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Επόμενο Άρθρο
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ  – Πυροσβέστες της Ξάνθης υιοθέτησαν αδέσποτο σκυλάκι

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ - Η Κινηματογραφική Ομάδα ''Γέφυρα'' σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας δράσης Die Hard (1988) την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

Σσσσ….Ψίθυροι – Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος σε οικισμό της Ξάνθης

Σσσσ.....Ψίθυροι - Έβρος: Αλλοδαπός διακινητής «πάστωσε» σε ΙΧΕ αυτοκίνητο 6 παράνομους μετανάστες

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης