Διακινητές πάρκαραν στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη επί της οδού Τσιμισκή για να κρυφτούν αλλά….συνελήφθησαν!

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διακινητές λαθρομεταναστών κατόρθωσαν να σπάσουν τον αστυνομικό ζυγό και να μπουν στη πόλη με αποτέλεσμα μετά από άγρια καταδίωξη με τους αστυνομικούς, να καταφύγουν στο…πάρκινγκ του Σκλαβενίτη επί της οδού Τσιμισκή επιχειρώντας να κάνουν τους…πελάτες σε αυτό και να κρυφτούν αλλά τελικά συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες – την είδηση μετέδωσε πρώτος ο ραδιοφωνικός σταθμός Life 921 fm – η καταδίωξη των διακινητών ξεκίνησε από το Πόρτο Λάγος όταν αυτοί ξέφυγαν από το μπλόκο της αστυνομίας και μπήκαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσα πόλη στρίβοντας επί της οδού Μιχαήλ Καραολή στην Τσιμισκή, καταλήγοντας στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη όπου μάλιστα…τράκαραν με σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Στη συνέχεια οι δράστες παριστάνοντας τους πελάτες μπήκαν μέσα στο σούπερ μάρκετ για…ψώνια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό τους για να τους συλλάβουν τελικά οι αστυνομικοί χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δηλαδή διακινητές να επιχειρούν να μπουν στη πόλη για να…κρυφτούν από την καταδίωξη των αστυνομικών, ωστόσο είναι ευτύχημα που δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο ατύχημα!