ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! Δεν μας ενδιαφέρουν οι «θέσεις» και τα αξιώματα, θα κρατήσουμε ψηλά τις αρχές και το όραμά μας!

«Ο λαός της Ξάνθης μας εμπιστεύτηκε και μας έδωσε ένα τεράστιο ποσοστό της τάξης του 15% και δεν θέλει να τον προδώσουμε! Θα δώσουμε τις μάχες μας μέσα άλλα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!»

Αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 7 Ιουλίου η παράταξη ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας, θα ανακοινώσει τις κρυστάλλινες θέσεις της.

«Ξεκαθαρίζουμε όμως από τώρα ότι «δεν μας ενδιαφέρουν οι «θέσεις» και τα «αξιώματα», θα κρατήσουμε ψηλά τις αρχές και το όραμά μας, ο συνδυασμός μας δεν καταρτίστηκε μόνο για τις φετινές εκλογές, αλλά θα προχωρήσει και θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο έχοντας στο πλευρό της την δύναμη της τοπικής κοινωνίας και την αγάπη του κόσμου!»

Με την λιτή αυτή φράση στέλεχος της παράταξης ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας, ξεκαθάρισε το «τοπίο» απαντώντας στα διάφορα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, κρατώντας ωστόσο καθαρές αποστάσεις και από τις δυο παρατάξεις Τσέπελη και Δημαρχόπουλου.

Το συγκεκριμένο στέλεχος αρνήθηκε μάλιστα οποιοδήποτε σχόλιο για τις κινήσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη  αφήνοντας να εννοηθεί ότι «δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει καμιά επαφή μαζί του, μας χωρίζουν πολλά σε αντιλήψεις και συμπεριφορές…»

Πάντως θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική παράταξη ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας, έδωσε στη δημοσιότητα και την παρακάτω ανακοίνωση σχολιάζοντας την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής, ως εξής:

«Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Ιωάννης Παπαχρόνης μαζί με τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους

καθώς και με όλα τα υπόλοιπα μέλη του, εύχεται στην νέα δημοτική αρχή

και στο νέο Θεσμικό  πρόσωπο του Δημάρχου, Παραγωγική Σύνεση,

Ύψιστη Αμεροληψία, Σαρωτική Ανθοφορία και Αδιάβλητο κράτημα

στον καιρό της Πόλης.

Με τιμή

Ιωάννης Παπαχρόνης»

-Σαρωτική ανακοίνωση όντως….!