• Επικοινωνία
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Κοινωνία

Δαρούσης προς Διοικητή 4ης ΥΠΕ: “Έχετε διαλύσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού ”  

3 Νοεμβρίου 2021
in Κοινωνία
Δαρούσης προς Διοικητή 4ης ΥΠΕ: “Έχετε διαλύσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού ”   
Share on FacebookShare on Twitter

Επιστολή προς τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ απέστειλε ο αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης αναφορικά με τη διακοπή λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Τυχερού.

“Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος και απαιτεί  την επαναφορά λειτουργίας στην προτέρα κατάσταση του Περιφερειακού Ιατρείου Τυχερού αλλά και των Ιατρείων των υπολοίπων οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού.

Ακολουθεί η επιστολή:

Θέμα : Διακοπή λειτουργίας Περιφερειακού Ιατρείου Τυχερού.

Κύριε Διοικητή,

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί καθώς εδώ και δύο χρόνια με τις ενέργειές σας έχετε ΔΙΑΛΎΣΕΙ την πρωτοβάθμια περίθαλψη στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού.

Στην περιοχή μας λειτουργούν 2 περιφερειακά αγροτικά Ιατρεία (Τυχερού & Προβατώνα) τα οποία εκ παραδρομής εξυπηρετούν άλλα 4 εξεταστήρια σε αντίστοιχους οικισμού.

Το περιφερειακό Ιατρείο στο Τυχερό εξυπηρετεί πληθυσμό 4.000 κατοίκων στην πλειονότητά τους ηλικιωμένους και το οποίο λειτουργούσε πριν την πανδημία σε καθημερινή βάση 7π.μ. με 3 μ.μ.

Από το Τυχερό ημερησίως διέρχονται μόνο 3 λεωφορεία του κτελ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα της εύκολης μετακινήσεις των κατοίκων στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου το οποίο απέχει 25 χιλιόμετρα .

Το Τυχερό είναι μια αμιγώς αγροτική περιοχή με εκατοντάδες εργάτες γης να εργάζονται κατά περιόδους.

Στο Τυχερό λειτουργεί Αστυνομικό τμήμα, τμήμα Συνοριακής Φύλαξης και η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία με εκατοντάδες στελέχη.

Το Τυχερό απέχει 2 μόλις χιλιόμετρα από τον ποταμό Έβρου και αποτελεί είσοδο παράνομων μεταναστών οι οποίοι πολλές φορές χρήζουν άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Η κάτοικοι της ακριτικής μας περιοχής κατανοώντας το πρόβλημα της πανδημίας έκαναν υπομονή βάζοντας” πλάτη” στην προσπάθεια της χώρας να αντιμετωπίσει τον ιό covid 19, έχουν όμως περάσει δύο χρόνια και οφείλατε να έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την στελέχωση των ιατρικών μονάδων.

Απαιτούμε την επαναφορά λειτουργίας στην προτέρα κατάσταση του Περιφερειακού Ιατρείου Τυχερού αλλά και των Ιατρείων των υπολοίπων οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Τυχερού

Δαρούσης Δημήτριος

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ: Θα στηρίξετε επιτέλους την καλλιέργεια καπνού και τους παραγωγούς στη Θράκη;

Επόμενο Άρθρο

Απονομή Πιστοποιητικών και Βραβείων του «Σήματος Ποιότητας και Αειφορίας-Q4eX» σε 30 επιχειρήσεις της Ξάνθης

Επόμενο Άρθρο
Απονομή Πιστοποιητικών και Βραβείων του «Σήματος Ποιότητας  και Αειφορίας-Q4eX» σε 30 επιχειρήσεις της Ξάνθης

Απονομή Πιστοποιητικών και Βραβείων του «Σήματος Ποιότητας και Αειφορίας-Q4eX» σε 30 επιχειρήσεις της Ξάνθης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Σσσσ….Ψίθυροι – Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος σε οικισμό της Ξάνθης

Σσσσ...Ψίθυροι - Άβδηρα: Διέρρηξαν αποθήκη επιχείρησης προκαλώντας φθορές

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης