• Επικοινωνία
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

Ας προτιμήσουμε όλοι μας την ποιοτική και ανταγωνιστική αγορά μας

16 Δεκεμβρίου 2009
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σύσκεψη στη Νομαρχία Ξάνθης για τη λειτουργία και την ενίσχυση της αγοράς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ:

Ας προτιμήσουμε όλοι μας την ποιοτική
και ανταγωνιστική αγορά μας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11:00πμ, σύσκεψη μετά από πρωτοβουλία του Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεωργίου Παυλίδη, για την κίνηση και την καλή λειτουργία της αγοράς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αρμόδιοι Προϊστάμενοι των Τμημάτων Κτηνιατρικής, Δημόσιας Υγείας, Εμπορίου και Δ/νση Ανάπτυξης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ κ. Τσιακίρογλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ι. Αλεξιάδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ξάνθης κ. Γ. Μπατζακίδης, όπως επίσης οι αρμόδιοι Αντινομάρχες.
Κατά την διάρκειά της σύσκεψης εξετάσθηκαν τα περί της καλής λειτουργίας της τοπικής αγοράς, της επάρκειας των αγαθών, της υγιεινής, της ασφάλειας και των τιμών, των τροφίμων, των ποτών, των παιχνιδιών και άλλων ειδών. Προσθέτως εξετάστηκαν θέματα ενίσχυσης της αγοράς, συγκράτησης του ντόπιου καταναλωτικού κοινού και προσέλκυσης καταναλωτών. Τέθηκαν ζητήματα ομαλοποίησης της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ημέρες αιχμής και προτάθηκε να υπάρξουν έκτακτα μέτρα διευκόλυνσης για την αποσυμφόρηση του κέντρου. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι ότι οι τιμές στην πλειοψηφία των αγαθών κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης σχετικά δήλωσε: « Η καλή, εύρυθμη και υγιή λειτουργία της αγοράς και κατά την διάρκεια των εορτών είναι προς όφελος της τοπικής οικονομίας, των καταναλωτών και των επαγγελματιών και εμπόρων. Ας προτιμήσουμε όλοι μας την ποιοτική και ανταγωνιστική αγορά μας. Κερδίζουμε σε αποστάσεις, σε κόστος, κυρίως όμως, κερδίζει η τοπική οικονομία του Νομού, δηλαδή, όλοι οι Ξανθιώτες.
Καλές Γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους!».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ
ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Όπου πήγα…κάτι είδα…δεν κρατάω μυστικό!

Επόμενο Άρθρο

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ η Αθωνική Τεχνική!

Επόμενο Άρθρο

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ η Αθωνική Τεχνική!

Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Σφηνάκια & Λαβράκια

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης