• Επικοινωνία
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

Ποιος θα προστατέψει την υγεία των πολιτών;

1 Δεκεμβρίου 2010
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (Μαυρομιχάλη)!
To θέμα των «καμουφλαρισμένων κεραιών» έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Ανταμπούφης, αλλά ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο….Δήμος δεν Νομοθετεί και το δημοτικό συμβούλιο απαξίωσε να βγάλει έστω ένα…ψήφισμα!*ΑΡΧΗΓΙΚΗ εμφάνιση Θανάση Ξυνίδη, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση, είπε «ΟΧΙ» σε συν 184.000 Ευρώ για νέα (!) έργα στη πιάτσα ταξί, ενώ υποτίθεται ολοκληρώθηκε το έργο «ενοποίησης πλατειών»…!

To θέμα των «καμουφλαρισμένων κεραιών» έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Ανταμπούφης, αλλά ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο….Δήμος δεν Νομοθετεί και το δημοτικό συμβούλιο απαξίωσε να βγάλει έστω ένα…ψήφισμα!
Αυτά τα απίστευτα αλλά αληθινά -κι ενώ παρόμοιες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και σίγουρα επικίνδυνες «καμουφλαρισμένες» κεραίες υπάρχουν και στην Μαυρομιχάλη, δηλαδή απέναντι από το Δημαρχείο Ξάνθης!!!-συζητήθηκαν στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το έτος 2010.
Στην ερώτησή του ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις ενεργών πολιτών της Ξάνθης για την ύπαρξη των καμουφλαρισμένων κεραιών και επεσήμανε ιδιαίτερα όσα έχει υποστηρίξει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ότι «η εκάστοτε Πολεοδομική Υπηρεσία δύναται να διατάξει την κατεδάφισή τους αυτεπάγγελτα», ρωτώντας γιατί δεν έχει διαταχθεί η κατεδάφισή τους μέχρι τώρα και αν προτίθεται ο Δήμος να τις απαγορεύσει με απόφασή του.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης αμφισβήτησε ότι ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να κατεδαφίσει άμεσα τις κεραίες ως αυθαίρετες κατασκευές και ότι η διαδικασία μπορεί να αποβεί μακροχρόνια. Διευκρίνισε απλά ότι δεν πρόκειται ο Δήμος να αδειοδοτήσει τέτοιες κατασκευές στο μέλλον. Στο αίτημα του Νίκου Ανταμπούφη να υπάρξει μια απόφαση του Δήμου που θα ξεκαθαρίζει εκ των προτέρων ότι απαγορεύει και δεν επιθυμεί την εγκατάσταση τέτοιων κεραιών στα όρια του Δήμου, ο Μιχάλης Στυλιανίδης αντέδρασε λέγοντας πως ο Δήμος «δεν νομοθετεί και δεν μπορεί να απαγορεύσει κάτι που ήδη απαγορεύεται». Υποστήριξε ότι η νόμιμη διαδικασία προχωρά κανονικά αλλά ίσως αποβεί μακροχρόνια. «Αν προσφύγει κάποιος στα δικαστήρια θα περμένουμε χρόνια» ανέφερε.
Το αίτημα για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επανέλαβε και ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Χρήστος Πούλιος που έδωσε τη διάσταση της ηθικής στήριξης που οφείλει να εκδηλώσει ο Δήμος με μια απόφασή του, εφόσον οι κεραίες εγκαθίστανται παράνομα. Από την πλευρά του ο Θανάσης Ξυνίδης επανέλαβε το αίτημα να υπάρξει συλλογική έκφραση του Δήμου απέναντι στο πρόβλημα λαμβάνοντας και πάλι την αρνητική θέση του Δημάρχου.

ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΞΥΝΙΔΗΤις εντυπώσεις πάντως στη προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, κέρδισε εμφανώς η ΑΡΧΗΓΙΚΗ εμφάνιση του Θανάση Ξυνίδη, που δείχνει ενδεχόμενες εξελίξεις στην δημοτική παράταξη, «Πολίτες για την αλλαγή» στο θέμα του επικεφαλής…

Έτσι με επικεφαλής τον Θανάση Ξυνίδη που το καυτηρίασε πρώτος, σύσσωμη η αντιπολίτευση, είπε «ΟΧΙ» στα συν 184.000 Ευρώ για νέα (!) έργα στη πιάτσα ταξί, ενώ υποτίθεται ολοκληρώθηκε το έργο «ενοποίησης πλατειών», «δείχνοντας» με την κίνησή της αυτή τον Δημήτρη Μπένη που συνδέεται στενά με την εν λόγω εργολαβική εταιρεία ΝΑΣΤΟΣ ΑΤΕ!
Συγκεκριμένα ο κ.Θανάσης Ξυνίδης θεώρησε υπέρογκο το ποσό των 120.000 ευρώ για την αναπροσαρμογή καθώς και 140.000 ευρώ συνολικά μαζί μα τα λάθη προεμέτρησης της μελέτης και αντέδρασε έντονα, ερχόμενος σε διαμάχη και με το Δήμαρχο Ξάνθης (Συνολικά 280.000 Ευρώ!!!) . Το θέμα καταψήφισαν όλες οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: ΌΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Επόμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σφηνάκια & Λαβράκια

Ξανθιώτικα Παρασκήνια

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης