• Επικοινωνία
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΥΣΤΙΚΟ

19 Ιουλίου 2012
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter

*Η κατασυκοφάντηση της «Αδέσμευτης» δεν θα μείνει αναπάντητη…Ας μη μπερδεύουν λοιπόν ορισμένοι την σιωπή μας, σε αδυναμία μας….συκοφαντώντας συνεχώς την εφημερίδα μας με τόσο ασύστολα ψεύδη.
……..

*Ποιος είπε ότι εξαφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής αστυνομίας; Χθες για παράδειγμα ο Γιάννης Τσεγγελίδης ήταν στον Δήμο Ξάνθης και από κάτω τον περίμενε το τζιπ της δημοτικής αστυνομίας για να τον πάρει και να τον μεταφέρει προφανώς στο γραφείο του….
…..
*Όπως πάντως παρατηρούν φίλοι του, κάποτε ως απλός δημοτικός σύμβουλος, περνούσε και για κανέναν καφέ απο τον ΠΥΡΗΝΑ ο Τσεγγελίδης…..
Τώρα κυκλοφορεί μόνο με το τζιπ της δημοτικής αστυνομίας και έγινε ακριβοθώρητος…
-Φαντάζομαι πάντως μόνο σε καύσιμα τι θα πρέπει να πληρώνουν οι δημότες για τις μετακινήσεις και τις βόλτες των δημοτικών μας αστυνόμων…Μόνο για καύσιμα..
….

*Συνελήφθησαν, χθες (18-7-2012) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 47 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος των δύο ημεδαπών, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες εταιρίας, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 71.450,88 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
……..

*Φονική έκρηξη στο Μπουργκάς σε λεωφορείο με ισραηλινούς.
Πληροφορίες για τρεις νεκρούς και πάνω από 20 τραυματίες, ασαφής η αιτία αλλά όλοι φοβούνται ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης στα γεωγραφικά όρια της Θράκης
…..
*Ποιο αναλυτικά. Έκρηξη σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε ισραηλινούς τουρίστες στο αεροδρόμιο της βουλγαρικής πόλης Μπουργκάς, στην Μαύρη Θάλασσα, κι η αιτία δεν είναι ακόμη σαφής, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Focus επικαλούμενο τον δήμαρχο της πόλης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας, πρόκειται για επίθεση και υπάρχουν ως τώρα πληροφορίες για 3 νεκρούς και πάνω από 20 τραυματίες.
…..

*Ο μηχανολόγος μηχανικός, κ. Θεόδωρος Δραβίλας, ορίστηκε από τον πρωθυπουργό, Αντώνγη Σαμαρά, νέος διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Ο κ. Δραβίλας έχει διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και ήταν αυτός που διαδέχθηκε το Χρήστο Ζαχόπουλο στο υπουργείο Πολιτισμού. Υποδιοικητές της υπηρεσίας ορίστηκαν οι κ.κ. Κοντούλης και Καμαρινόπουλος.
…..

*Πολύ πρόχειρη και «βιαστική» η ανακοίνωση του φίλου μου Κώστα Γούναρη, για το θέμα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ το οποίο βεβαίως καθόλου τυχαία, συνταυτίζει σχεδόν με το θέμα της ΕΑΠΑΞ….
Η ΔΗΜΑΡ ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ το κλείσιμο της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ εταιρείας, χωρίς κανέναν ενδοιασμό μάλιστα στα χρήματα που μπορούν να χαθούν για την Ξάνθη….
Πολύ περίεργη πράγματι αυτή η σύμπλευσή της ΔΗΜΑΡ με τις θέσεις που διατυπώνουν και οι Θανάσης Ξυνίδης-Δημήτρης Μπένης…Πάρα πολύ περίεργη.
……

*Διάβασα κι εγώ στην ιστοσελίδα του Γιάννη Σιδηρόπουλου τις ύβρεις επισκέπτη-αναγνώστη κατά του Προέδρου της ΣΕΚΕ κ.Παναγιώτη Ταρενίδη και θα πω σ’ αυτόν τον κύριο ότι «μάλλον δεν τον γνωρίζει και δεν έχει μιλήσει ποτέ στη ζωή του μαζί του…»
Αλλιώς σε καμιά περίπτωση δεν θα τον έβριζε έτσι και μάλιστα χωρίς λόγο…
……

*Δεν ξέρω τι λένε οι εργαζόμενοι, ωστόσο η ενημέρωση που έχω για το θέμα του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης είναι ότι δυστυχώς το πρόβλημα στις δύο πλευρές (εργοδοσία και σωματείο) παραμένει και απλά υπάρχει μια 3μηνη ανακωχή…
Ωστόσο αναμένεται να επισκεφθεί την Ξάνθη ο Πρόεδρος του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης Κώστας Πηλαδάκης, οπότε και θα δούμε επίσημα τι μέλει προκύψει σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης….
…….

*Ξέρω ότι έχει ακόμη πολύ χρόνο μπροστά του, ωστόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλανίδης από τώρα λίγο πολύ ξέρει τι αλλαγές θα κάνει και ποιοι θα είναι οι «4» νέοι αντιδήμαρχοι για το υπόλοιπο της θητείας του.
Το κακό είναι ότι ενδιαφέρονται να γίνουν αντιδήμαρχοι (και τους έχει υποσχεθεί), τουλάχιστον 6-7 νυν δημοτικοί του σύμβουλοι, όταν οι θέσεις που θα μείνουν κενές λόγω της μείωσης (απο 6 σε 4) είναι μόνο….δύο!
Αφού Δημήτρης Μπένης και Παπαδόπουλος της Σταυρούπολης θα συνεχίζουν κανονικά μέχρι το τέλος της θητείας τους.
……

*Μερικοί βέβαια λένε ότι «το δαχτυλίδι του διαδόχου το έχει πάρει ήδη ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης», ωστόσο αυτοί που θα αποφασίσουν θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι κι όχι ο ίδιος ο Λάκης…Αυτό ας μη το ξεχνάει κανείς.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Επόμενο Άρθρο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επόμενο Άρθρο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Στον Δήμο Μύκης συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Τουρισμού – Πολιτισμού της ΑΜΘ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης