Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ο οποίος χαιρέτησε τους παρόντες και ευχήθηκε καλή χρονιά το νέο έτος και καλές επιτυχίες στην Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου.
Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτη από φίλες και φίλους της ομάδας, διότι όπως είναι γνωστό η ομάδα αγαπήθηκε και αγκαλιάσθηκε από το φίλαθλο αθλητικό κοινό της Ξάνθης.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Άρης Πιαλόγλου, ο Προπονητής της SKODA κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Προπονητής και η ψυχή της ομάδας κ. Τόλης Κουτρουλός, ο γνωστός κ. Μάκης Δάγκας από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, το μέλος κ. Πατζαμάνης Κώστας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Νίκος Σπυριδόπουλος με το Συμβούλιο του και πολλοί άλλοι.
Αισθητή βέβαια έγινε η απουσία του Ταμία της ΕΠΟ κ. Γιώργου Γκιρτζίκη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα. Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε η Αθλήτρια κ. Ειρήνη Πολυζωϊδου η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή 100 ευρώ για αθλητικά είδη.
Η Δικηγόρος και Αθλήτρια της ομάδας κ. Κατερίνα Σκουλαρίκη μίλησε στους παρευρισκομένους με προβολή ΣΛΑΙΤΣ και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Στην συνέχεια προσεφέρθησαν καφές, αναψυκτικά και εδέσματα από τις χαμογελαστές και αιθέριες Αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ!!!
Ξάνθη 4-2-2012 ώρα 11,10 π.μ.
ΜΙΧ. ΚΑΜΠΑΣ

