• Επικοινωνία
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ «ΕΜΠΡΟΣ»

15 Δεκεμβρίου 2010
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter

Πήραμε και δημοσιεύουμε από τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου Ξάνθης Δημήτρη Χατζόπουλο την παρακάτω επιστολή που απευθύνεται στο «Εμπρός», προκειμένου να ακουστεί και η δική του γνώμη και άποψη, για τα όσα αρνητικά σχολίασε η συγκεκριμένη εφημερίδα για περιστατικό κλοπής που έχει σχέση με υπεξαγωγή κασέτας συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Ξάνθη, 14 Δεκεμβρίου 2010
ΠΡΟΣ:
Τον Εφημερίδα Εμπρός
Ενταύθα
Κοινοποιείται :
Τοπικό Τύπο
Στο φύλλο της εφημερίδας σας της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2010 υπάρχει άρθρο σχετικό με την υπεξαγωγή κασέτας της συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Επειδή υπάρχουν σχόλια από την εφημερίδα σας για το περιστατικό που δεν αποδίδουν την αλήθεια, αλλά και σχόλιο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, «Ποιος άλλος εκτός από τον ίδιο τον Διευθυντή είχε έννομο συμφέρον να εξαφανιστεί η κασέτα», σχόλια σχετικά με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης και σχόλια για κλήση μου σε απολογία από τον Πρόεδρο, για την αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτω τα πραγματικά περιστατικά:
Η εν λόγω κασέτα αφορά τη μαγνητοφώνηση της συνεδρίασης 19/6-12-2010 της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην οποία ήμουν παρών και όχι κάποιας άλλης συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην οποία ήμουν απών, ή σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Οι συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης με απόφαση του εν λόγω οργάνου δεν μαγνητοφωνούνται, σε περιπτώσεις που αυτό ζητηθεί από κάποιο μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης αποφασίζεται να μαγνητοφωνηθεί ή όχι κάποια συγκεκριμένη συνεδρίαση, όπως π.χ. της συνεδρίασης 11/28-6-2010 της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Στην συνεδρίαση 19/6-11-2010 της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης εγώ πρότεινα, κάτι το οποίο και αποδέχθηκαν τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, να μαγνητοφωνούνται πλέον οι συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, για λόγους οι οποίοι είναι προφανείς.
Γιατί λοιπόν εγώ που ζητώ να μαγνητοφωνούνται πλέον οι συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, να έχω κάποιο λόγο να εξαφανίσω τη συγκεκριμένη κασέτα, μήπως κάποιοι εκτέθηκαν με τις τοποθετήσεις τους στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να καθαρίσουν;
Γιατί οι δικές μου εισηγήσεις στην συγκεκριμένη συνεδρίαση 19/6-11-2010 της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, ήταν γραπτές και δόθηκαν άμεσα στη γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Όσο αφορά αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου σχετικά με επικρίσεις στο πρόσωπό μου ή απολογία μου, πρέπει να ξέρετε ότι εκτός από «κουτσομπολιά» και «διαρροές», τα οποία αποτελούν όπως φαίνεται πάγια τακτική κάποιων, τίποτε συγκεκριμένο δεν υπάρχει που να γνωρίζω.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Όπου πήγα… κάτι είδα… δεν κρατάω μυστικό!

Επόμενο Άρθρο

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΤΕ το κέντρο της πόλης την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου!

Επόμενο Άρθρο

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΤΕ το κέντρο της πόλης την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σφηνάκια & Λαβράκια

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης